FREE JULIAN ASSANGE

Friday, January 27, 2017

Croatian -- Benjamin Fulford: 23:01:2017

Sada kada je Trump predsjednik počinje istinska rasprava


23. siječanj 2017.



Sada kada je Trumpov režim formalno uspostavljen, prava borba za budućnost planeta Zemlje može ozbiljno početi. S jedne strane imamo Zapadni vojno industrijski kompleks a s druge strane imamo drevne obiteljske loze. Drugi način na koji to možemo prikazati je borba koja je sada između onih koji imaju oružje i onih koji kontroliraju zalihe maslaca (novca). Još jedan drugačiji način za analizu nadolazeće borbe je da se gleda na to kao Kina (Azija) protiv SAD-a (Zapad), iako je to previše pojednostavljeno. „Zapad“ kako stvari sada stoje uključuje Japan plus Sjevernu i Južnu Koreju i možda čak Vijetnam, dok Azija uključuje Njemačku i ostale od Rothschilda kontrolirane države.

Ideoliške linije bojišnice bile su postavljene u dva izlaganja, jedna od kineskog predsjednika Xi Jinpinga na ljubavnom festivalu krvnih loza u Davosu, dok je druga bila Donald Trumpov govor prisege.

Xi je u svom govoru uglavnom podržao globalistički status quo sve dok se globalni sustav upravljanja gospodarstvom“ nastavlja reformirati da bi dao više glasa zemljama u razvoju. Xi je također obećao da će Kina pomoći svjetski razvoj na win-win način u harmoniji s prirodom. Naravno, Kina je daleko najveći korisnik postojećeg sustava tako da su globalističke obitelji krvnih loza zamolile Kinu da ih zaštiti sada kada je protureakcija protiv njih počela na Zapadu.

Trump je u svom govoru oplakivao kako je američka srednja klasa uništena i kako su industriju SAD-a spalili globalisti i obećao je da će obnoviti američku industriju i infrastrukturu. Također je nagovijestio da će vojno industrijski kompleks podijeliti neke od svojih tajnih tehnologija sa svijetom kad je rekao: Mi stojimo na pragu novog milenija, spremni da otključamo tajne svemira, da oslobodimo Zemlju od bijede bolesti i da koristimo energije, industriju i tehnologije sutrašnjice.“


Sve u svemu, to ne zvuči kao da se priprema za svjetski rat ili sudar civilizacija, nego umjesto toga vidimo razumne pregovaračke pozicije koje se izlažu s obje strane prije završnih pregovora za postavljanje novog, poboljšanog sustava upravljanja planetom. Azijci žele više glasa za ne-europski svijet, Zapad želi svoju industriju i da srednja klasa bude obnovljena u zamjenu za oslobađanje novih tehnologija. To zvuči kao da se win-win rješenje može postići bez previše lupanja po stolu i vikanja.

Tu će biti mnogo više od lupanja po stolu na Zapadu, misli se na to kako vojna podrška Trumpu počinje. CIA, u očekivanju istrage i objavljivanja već je razotkrila 13 milijuna stranica dokumenata, ali Pentagonovi izvori obećavaju da će novi šef CIA-e Mike Pompeo počistiti i reformirati agenciju, i prisiliti na još veće i puno razotkrivanje.

Trump je otišao u Langley (sjedište CIA_e) da kaže CIA-i da je vojska s njim, i da će dodati još novih agenata dok se obavlja čistka negativaca, kažu izvori. Vrhovni general Joseph Dunford vratio se sa sastanaka s NATo-om iz Pariza i Bruxellesa da nadgleda Trumpovu sigurnost na inauguraciji, poduprt s milijunima bickera, policajaca, agenata FBI-a i Nacionalne garde“, dodali su izvori.

Također, Pentagonovi izvori kažu: Nije slučajno da je (general James) Mattis bio potvrđen kao ministar obrane a kolega iz mornarice (general John) Kelly da vodi Ministarstvo domovinske sigurnosti 20. siječnja, jer oni su bili Dunfordovi šefovi u Iraku, a ova trojica iz vrha mornarice su Trumpovi tjelohranitelji.“

Prva prava stvar koju je Trump učinio nakon preuzimanja vlasti bila je da je otišao u sjedište CIA-e sa svojim tjelohraniteljima. Na površini, on je obećao CIA-i 1000 postotnu podršku, dok ispod površine, prema Pentagonovim izvorima Trump je dao CIA-i ultimatum da zaustavi drogu, oružje, trgovinu djecom, ljenčarenje, laži, prljave trikove, političku korupciju, subverzije i da se fokusira na ljudske i otvorene obavještajne izvore za cijelu vladu i da osigura kontra obavještajne informacije o protivnicima i Izraelu ili drugo.“

Trumpova vojna vlada također planira primorati vojne poduzetnike kao što su Boeing i Lockheed Martin da prekinu s prevarama, razbacivanjem i zloupotrebama i „ da čak mogu biti i nacionalizirani kao u Rusiji, kažu izvori.

Izručenje meksičkog dilera droge Joaquina El Chapo Guzmana od strane posebnog odjela CIA-e upravo u trenutku Trumpovog predsjedavanja bilo je tempirano da pošalje jasnu poruku, kažu oni. Guzman priča sve što zna o tome gdje sve teče novac od droge tajne nacističke frakcije, kažu.

Obitelji krvne loze ne uzimaju sve ovo bez borbe i financirali su i organizirali anti-Trump demonstracije po svijetu. Oni također koriste svoje koje će najvjerojatnije uskoro završiti gigantske medijske korporacije da montiraju veliki psihološki rat Trumpovom režimu.

U sklopu te kampanje čini se da su Rothschildi i njima slični uskrsnuli Georgea Sorosa kao svog ključnog čovjeka. Soros se navodno pojavio prošlog tjedna na skupu u Davosu u Švicarskoj, ali ja još uvijek ne želim povući informaciju koju sam dobio da je ubijen. Razlog je taj da je Soros navodno javno govorio na ručku, a kad se takva stvar dogodi više medija u pravilu izdaje svoje vlastite izvorne verzije događaja. U ovom slučaju, svi korporativni mediji izgleda izvješćuju na temelju Bloomberg-ovog videa. Tehnologija da se osoba može pojaviti kao stvarna na videu je dobro razvijena i sve dok ja opet ne vidim Sorosa u Japanskom klubu stranih dopisnika svojim vlastitim očima, mogu samo reći da Rothschildi samo koriste tu osobu za skrivanje iza nje.

Evo što je izvor CIA-e imao za reći o njegovom nedavnom pojavljivanju:

„Izgleda daje stari George mlađi je li ovo najnoviji model koji je upravo iskočio iz komore? Obratite pažnju razlike u dobi. Nova fotografija koja sada cirkulira na MSM.“ Vidite fotografije ispod, prva je potvrđena koja je napravljena samo malo prije nego što je odstranjen, druga je ona koja sada cirkulira. U najmanju ruku on je nekako pomlađen.
Još jedna vidljiva starija osoba, moćna ličnost krvne loze, njemačka kancelarka Angela Merkel uskoro će neočekivano uzeti bolovanje, „iz zdravstvenih razloga“ i najvjerojatnije se neće vratiti. Drugim riječima, ona će pobjeći, prema vrlo povezanom CIA izvoru.















Sorosa i Merkel na stranu, različiti, visoko povezani CIA izvor ima slijedeću poruku za prenijeti: „mračne snage bile su jednako jake na Antarktiku kao i snage svjetla. To je posljednje skrovište za loše dečke i njihovu vrstu…“

 Izvor, koji je direktni rođak poznatog admirala iz Drugog svjetskog rata, također je imao neke x-dosjee da kaže i to da: 

„Dvije vremenske trake konvergiraju sada i kada ta konvergencija završi imati ćemo potpuno razotkrivanje. To je razlog zašto svi veliki svjetski lideri odlaze na Antarktik, i nastavljaju odlaziti svaki dan. Drevni izgubljeni grad već se nazire. To je ono što ja nazivam baza u ranijim prijenosima i raspravama. Sve je tamo i elite dolaze sa svojim specijalnim letjelicama ne samo da traže zaštitu da ne budu uhićeni, nego također pokušavaju i rade nagodbe s galaktičarima koji imaju kontrolu nad cijelim područjem. Ima i onih iz visokih redova elite koji su u gradu sada i pokušavaju postići nagodbu da idu u komore za iscjeljivanje. Kissinger uključen.“ 






















Nevjerojatne tvrdnje zahtijevaju nevjerojatan dokaz i kad je ovaj pisac tražio priliku da ode na Antarktik da sam to vidi, rečeno mu je da će se dogovoriti. Ako odem, donijeti ću kamere i uređaje za snimanje i podijeliti ono što sam našao s javnošću.




















U svakom slučaju, vrlo nekompromisni i sada temeljen na stvarnosti ruski FSB izvor je potvrdio da je Antarktik bio pod ugovorom, ne pod kontrolom bilo koje vlade, te da su međunarodni konglomerati i oligarsi imali baze tamo gdje su provodili tajne eksperimente i istraživanja.




















Izvori s Antarktika također su pružili GPS koordinate za dva mjesta gdje su, kažu, vidjeli se odvija puno akcija: 74 stupnja južno, 164 stupnja istočno; i 66 stupnjeva južno, 99 stupnjeva istočno. Jedna pokazuje na Google Earth jedan odmrznuti krajolik s jezerima, a drugi kao tamni osušeni trg. Fotografije s desne strane također su pribavljene:

Kako Trump tvrdi da njegova vlada predstavlja „povijesni pokret kakav nije nikad prije viđen, dolazeći događaji uskoro bi trebali odgovoriti retorici. Vidjet ćemo.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers