FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, September 29, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 26:09:2016


Glavna bitka za svjetsku vlast i promjene koje se očekuju u listopadu


26. rujna 2016.




Višestruki, pouzdani izvori iz svjetskih obavještajnih službi i tajnih društava predviđaju velike promjene u svjetskoj strukturi moći u listopadu. Borba se usmjerava na to tko će kontrolirati Sjedinjene Američke Države i njen vojni industrijski kompleks, slažu se izvori.

CIA i Pentagonovi izvori kažu da niti Hillary Clinton niti Donald Trump neće postati sljedeći predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Međutim, oni se ne slažu o tome tko će postatio predsjednik, što pokazuje da je pitanjekoje još uvijek treba dokučiti. 

Američki CIA izvori još uvijek inzistiraju da potpredsjednik Joe Biden postane predsjednik samo da bi bio brzo zamijenjen VP kandidatom Tim Kaineom. Ovi izvori također se zalažu da Michelle Obama postane predsjednik tako da se de facto produži Obamino predsjedništvo. 

Međutim, Pentagonovi izvori kažu da bi Bidenovo predsjedništvo "bila katastrofa". Oni kažu da umjesto toga "listopadsko iznenađenje može vratiti obnovljenu Republiku i novi kandidati za predsjednika kao što su Paul Rayan (R) i senator Elizabeth Waren (DEM), koja je stekla nacionalni profil za javno šibanje uprave Wells Farago." 


Društvo Bijelog Zmaja, sa svoje strane, preporučuje da kanadski premijer Justin Trudeau bude na čelu Sjevernoameričke Unije. Kad su se SAD i Kanada raziušli 1776. godine, Amerikanci su se opredijelili za "život, sloboda i potraga za srećom", dok su Kanađani promovirali više prozaičnu "Dobru vladu".

Institucije SAD-a sada su tako korumpirane da bi se moglo uzeti prijateljske autsajdere poput Kanađana da ih očiste. Također je vrijedno napomenuti da je Škotska postala dio Engleske samo zato što je škotski kralj prestao vladati s oboje, tako da bi kanadska vladavina nad SAD-om imala sličan rezultat dugoročno. Također, Sjedinjene Države Sjeverne Amerike imale bi populaciju od 475 milijuna i bila bi puno jači entitet. Preuzimanje 122 milijuna siromašnih Meksikanaca bio bi glavni nedostatak ovog prijedloga, ali u isto vrijeme, Meksikanci bi pomogli Sjevernoameričkoj industriji da konkurira Azijatima.

O tim temama se raspravljalo tijekom pregovora između predstavnika Društva Bijelog Zmaja, bijelih šešira CIA-e i azijskih tajnih društava i predstavnika kineske vlade prošlog tjedna. Razgovori su prošli vrlo dobro.

Dogovoreno je između kineske vlade i CIA-e da će ogromna sredstva mogla biti dostupna za uspostavu buduće agencije za planiranje. Početni posao agencije bio bi da nadgleda nastavak čišćenja prljavštine kazarskih gangstera koji su upropastili SAD i izazvali toliko bijede na mjestima kao što su Bliski istok i u Ukrajina.

Dogovoreno je da će agencija eventualno imati godišnji propračun u trilijunima dolara za financiranje velikih projekata za punjenje oceana ribom, pretvaranje pustinja u zelenilo, nadogradnju svjetske infrastrukture, istraživanje svemira i još mnogo toga. Agencija ne bi bila staljinistički stil centralne agencije za planiranje jer će se veći dio stvarnog posla dati privatnom sektoru kroz natječaje.

Kineska vojska nudi ogromne sume zlata za podršku ovoj agenciji, dok neke azijske kraljevske obitelji nude upotrebljive keš dolare da se krene s ovim zlatom. Problem na kome se sada radi je da se pokuša shvatiti da li se ovi dolari peru kroz Bush/Clinton/Rockefeller mafiju ili ne. 

CIA i Mossad izvori kažu da će američki dolar nastaviti i nakon 30. rujna ali da će dolar biti podijeljen na domaći američki dolar koji će biti devalviran 50% i međunarodni dolar koji će ostati nepromijenjen.

Međutim, Pentagon i drugi izvori CIA-e kažu da će Federal Reserve Board prestati postojati 30 rujna postavlja pitanje tko će točno kontrolirati dolar.

To je ono što Pentagon izvještava po tom pitanju:

"MMF prihvaća yuan sa zlatnom podlogom u SDR košaricu 1. listopada, jer Federalne Rezerve prestaju postojati 30. listopada. "On dodaje: "Pariški sporazum koji potajno aktivira globalni zlatni standard je blizu 48%, Indija će ga ratificirati 2. listopada (4,5%) tako da, kada ga Rusija (7,35%) ratificira to će preći prag od 55%, ali se to odgađa dok ne budu riješena vojna pitanja i predaja kabale."

Cia izvori, sa svoje strane, kažu da Kina sada tajno kontrolira SDR i MMF. SDR ili Special Driving Rights (Specijalna prava vučenja), je valuta koju predlaže IMF kao alternativu američkom dolaru.

Izvori kineske vlade, sa svoje strane, kažu da će Kina gledati što će Zapad učiniti narednih mjeseci prije što napravi svoj vlastiti potez. Međutim, oni kažu da je "američki dolar s podlogom od ničega."

Izvori Mossada i CIA-e u Aziji, kao i obitelji Rotschild, tvrde da postoje velika spremišta zlata u Aziji koje je podloga dolaru. Međutim, ovaj pisac, unatoč istraživanja ovog problema već 10 godina, još uvijek ne vidi nikakav dokaz da zlato zaista postoji. Predstavnik Društva Bijelog Zmaja otputovati će u Indoneziju u bliskoj budućnosti da istraži da li uistinu postoji bilo kakvo zlato u spomeniku ekvatoru u Indoneziji koji je sada postao zidom ograđeno gradilište. CIA i Mossad izvori u Aziji kažu da je tamo 4000 tona na toj lokaciji.

Podsjetimo se da je u 2012. godini barun James Blackheath prezentirao britanskom parlamentu u 2008. godini da su američke Federalne Rezerve iskoristile pravo na 700 tona zlata da stvore certifikate sa zlatnom podlogom vrijedne 15 trilijuna dolara igrajući igru da je to bilo poduprto sa 700,000 tona zlata. To je bio način na koji su izašli iz Lehman krize.

Ovdje je izvorni iskaz Lorda Blackheatha:


Tako federalci drže rekord u laganju o zlatu u prošlosti. Kao što je šef nacističke propagande jednom rekao:

"Ako kažete dovoljno veliku laž i ponavljate je, ljudi će s vremenom povjerovati u to. Laž se može održavati samo dotle dok država može štititi ljude od političkih, ekonomskih i/ili vojnih posljedica laži. Ona tako postaje od životne važnosti za državu da koristi svu svoju moć da se suzbije neslaganje, jer istina je smrtni neprijatelj laži, i samim time, istina je najveći neprijatelj države."

Ako je priča o zakopanom Azijskom zlatu velika laž korištena za održavanje korporativne kontrole, onda je jasno da će se morati naći alternativno rješenje kako bi se spriječio kolaps financijskog sustava i civilizacije.

Izvori Pentagona kažu da "30 Mossad/CIA kontrolora ISIS-a ubijeni su u ruskom raketnom napadu, tako da novi financijski sustav može doći na mrežu kada ISIS bude poražen u Siriji i Ukrajini."

Društvo bijelog Zmaja upozorilo je Pentagon da naftne kompanije koje podržavaju energetske projekte u Siriji i Ukrajini su Chevron i Exxon Mobil. Dakle, rečeno im je, najbolji način da se zaustavi ISIS i nacisti u Ukrajini bi bio da se uhite rukovoditelji tih kompanija. Ti rukovoditelji bi onda pjevali kao kanarinci o njihovim Bush/Clinton/Rockefeller gazdama.

Budući da znamo da je sin Joe Bidena uključen u posao s energetikom u Ukrajini, dobra je pretpostavka da prijedlog da Biden bude predsjednik samo je još jedan pokušaj Bush/Clinton/Rockefeller mafije da drže svoje proxyje na dužnosti u Sjedinjenim Američkim Državama sve dok ne saznaju je li Hillary previše otrovana (ili mrtva) da postane predsjednik.

Srećom, uhićenje rukovoditelja naftnih kompanija konačno će završiti s tim kazarskim gangsterima i njihovom ISIS vojskom privatnih plaćenika.

U svakom slučaju, njihove financijske fronte kao što je Goldman Sachs su pod teškim napadom na tri kontinenta.

U Aziji, bojkot poslova prisilio je Goldman da otpusti 30% svojih bankara tamo. Tu je i potez da se prisili Bush/Clinton/Rockefeller mafija da vrate natrag dionice japanskih kompanija s popisa koje su iznudili od Japana. Japan će dobiti podršku Rusa za ovaj potez, kažu azijski izvori CIA-e. Prema njima, mirovni sporazum je već finaliziran s Rusima za više od 4 sporna otoka. U tom sporazumu, Japan će dobiti povrat dva najjužnija otoka. Nakon toga, očekuje se da će se pojaviti , kažu izvori, jaki japansko-ruski vojni i trgovinski savez.  

Ovo će biti i službeno najavljeno kad ruski predsjednik Vladimir Putin stigne u Japan 15-tog prosinca, kažu.

U Europi, u međuvremenu, nekadašnji Goldmanov ekonomist Jim ONeill bio je prisiljen dati ostavku na svoj posao kao britanski ministar financija. U Europi, bivši šef komisije EU Jose Barroso je pod istragom zbog iznenadnog napuštanja svog posla i pridruženja Goldmanu Sachsu.


Goldmanova pozadinska firma Uber i perač Bushevog novca od droge Bank of America također su pogođene otkrićem njihovih revizora, da je bivši EU povjerenik Neelie Cross bio uključen u sjenovite Bachamske poslove još dok je bio u uredu.


U SAD-utakođer, bivši Goldmanov zaposlenik milijarder koji je vodio Hedge funds kao i Leon Cooperman iz Omega advisors i Dan Och iz Och-Ziff capital Management su pod istragom.


Ova razotkrivanja su dio sustavnog napada na financijske parazite kazarske mafije u cijelom svijetu. Bivši istražitelj skandala štednje i kredita u SAD-u William Black, koji je poslao tisuće u zatvor, izašao je u javnost da kaže da glavni poslovni model velikih banaka je prijevara. 


Rušenje kazarske mafije će se nastaviti i intenzivirati sve dok se potpuno ne predaju, slaže se više izvora. U tu svrhu, visokom kazarskom mafijašu Benjaminu Netanyahuu dan je ultimatum u UN-u, kažu Pentagonovi izvori. To je razlog zašto se visoki židovski lideri sastaju s turskim predsjednikom Recepom Erdoganom u Njujorku kako bi postigli stvarni mir na Bliskom istoku.




Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers