FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 28, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 26:07:2016

Rotschildov plan igre bio je da se preokrenu rezultati Prvog svjetskog rata



26. srpnja 2016.


Konačni plan igre obitelji Rotschild bio je da se preokrenu rezultati Prvog svjetskog rata i ponovno uspostavljanje njemačke, austrougarske i ruske monarhije, slažu se izvori u Njemačkoj i SAD-u. Plan koji se sada odvija u Europi poziva na građanski rat protiv "muslimanskog" neprijatelja. Takozvani "muslimanski" teroristi se financiraju novcem koji bi se trebao utrošiti u borbu protiv takozvanog globalnog zatopljenja uzrokovanog ugljikom, dodaju izvori. To je razlog zašto smo svakodnevno svjedoci "muslimanskih" terorističkih napada za koje se čini da uvijek uključuju "usamljene vukove" koji umiru u napadu. Tako nema potrebe za zbrkanim suđenjem u kojem činjenice mogu dobiti priliku da upadnu u svijest javnosti.

U svakom slučaju, izvori kažu da će nakon ljeta biti sve više ozbiljnih terorističkih napada, bankomati europskih banaka biti će isključeni, možda u kolovozu ili rujnu. To je trenutak kada će se kraljevske obitelji predstaviti kao "spasitelji" i osigurati ljudima velike količine fiat novca, i "sigurnost", u zamjenu za ponovnu uspostavu njihovih monarhija.

Ponovna uspostava europskih kraljevskih obitelji biti će na čelu s njemačkom "Kaiser" (car) koja će imati četiri kralja koji će biti imenovani pod njom, kažu. Kandidat za Kaisera vjerojatno će doći ili iz Habsburg ili Hohenzollern kraljevskih obitelji, ističu. To znači Karl Habsburg ili Hohenzollern Georg Fridrich pruski princ. Još jedan kandidat koji se spominje je Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lothringen.


Ruski car bi bio najvjerojatnije princ Michael od Kenta


jer on ima najviše Romanove krvi od svih europskih kraljevskih obitelji.

To se uklapa u ono što su nam ruski izvori dugo govorili, a to je da je Vladimira Putina postavila na vlast frakcija KGB-a koja je bila lojalna ruskoj kraljevskoj obitelji.

Ovaj potez u kombinaciji s nastojanjima turskog Recepa Erdogana za obnovu turskog Osmanskog carstva bi, ako bi uspjelo, obnovilo njemačko, austrougarsko i tursko carstvo; u suštini dovelo bi Europu i Bliski istok natrag u situaciju koja je postojala prije Prvog svjetskog rata.

Dakle, stogodišnja zavjera da se preokrene anglo-američka pobjeda u Prvom svjetskom ratu sada je demaskirana. Brexit glas u ovom kontekstu znači da britanska kraljevska obitelj neće morati pasti pod vlast obnovljenih monarhija Europe.

Pitanje je, naravno, hoće li Europljani pasivno pristati da budu terorizirani i financijski ucijenjeni za ponovni dolazak ovih kraljevskih loza formalno na vlast? To možemo saznati ovog ljeta ili u jesen. U međuvremenu, očekivani Gladio bijes sve više sablasnih lažnih terorističkih napada i dobro financiranih, nasilnih demonstracija. Također, dobro se kladiti da će njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Francois Hollande izgubiti vlast krajem ove godine.

U međuvremenu, ozbiljna borba za vlast također dolazi do vrhunca u Sjedinjenim Američkim Državama. CIA izvori kažu da je "Kina dala tajne kodove za velike količine zlata (tisuće tona)... koje će se dati kao kredit Američkom ministarstvu financija tako da ne bi došlo do implozije dolara." Kvaka je ipak da "dečki u Washingtonu moraju optužiti Killary (Hillary, op.prev.)."

Otkad je kongres Demokratske stranke počeo ovog tjedna s velikim "ruskim" curenjem e-mailova o tome kako je drska Demokratska stranka namještala stvari za Hillary Clinton, nema nikakve sumnje da je u tijeku ozbiljna borba za vlast u Washingtonu. Čelnik nacionalnog odbora Demokratske stranke Debie Wasserman Schultz, koja je uperila prst u curenje e-mailova, rekla je da će podnijeti ostavku "nakon kongresa." CIA izvori kažu da je vrlo vjerojatno da će uskoro biti ubijena kako bi se zaustavilo svjedočenje o tome kako su ukradeni izbori za Clinton.

Pentagon i agencije već su prisilili Demokratsku i Republikansku stranku da obećaju da će vratiti Glass-Steagall zakon. To znači prisilni kraj pokvarenog kasina u koji je Bush-Clinton frakcija kazarske mafije pretvorila američki financijski sustav.

P2 masonska loža također je prisilila Hillary da prihvati Tima Kainea, isusovca, kao njezinog kandidata za potpredsjednika, kažu izvori CIA-e. Pošto Trumpa također podržavaju isusovci i P2, to znači da su obje strane sada pokrivene u SAD-u. Dakle, kako su Rusi običavali reći u vrijeme hladnog rata: Amerikanci mogu izabrati između Pepsi Cole ili Coca Cole, ali možete biti sigurni da vino, čaj, kava itd. neće nikad biti nas glasačkom listiću.

Jasan pokazatelj koliko je korumpiran i dekadentan američki sustav postao može se vidjeti kako državni tajnik John "Lubanja i kosti" Kerry djeluje kao propagandist za Sotonističke kemijske korporacije poput Duponta. Kerry je u Beču prošlog petka rekao: "klima uređaji bili su velika prijetnja životu kao što je i terorizam." Ono što se događa je da je prošlo 17 godina otkad su Dupont Corporation i njegovi partneri-kriminalci uspjeli dobiti da fluor plin bude zabranjen baš kad je njihovom patentu za njega isticao rok. Njihova priča da je BS fluor izazvao ozonske rupe prevarila je svakog u to vrijeme. Sada, patent za njihovu zamjenu za fluor, hidrofluorugljike (CFC) također istječe, tako da njihov kretenski rob Kerry paradira ispred svjetskih uglednika da dokaže da će zabrana CFC-a "doslovno spasiti život na samom planetu."


Ono na što on zapravo misli je da će spasiti svojim kemijskim prijateljima godišnje 20 milijardi dolara ili tako nešto prodajom patentiranih rashladnih sredstava za klimauređaje, hladnjake itd. Kakva vrsta degeneriranog političkog sustava je to da ministar vanjskih poslova jedne koja se smatra najvećom zemljom na svijetu otvoreno govori laži u ime korporacija tako da one mogu prevarom doći do novca ljudi u siromašnim zemljama koji očajnički trebaju klima uređaj? To je tako pokvaren sustav da mora biti razoren.

Govoreći o tome da postoji dogovor da su tone zlata nagrade stavljene za mnoge od šefova iz vrha kazarske mafije od strane Društva Bijelog Zmaja. Američka komanda snaga specijalaca kontaktirala je Društvo Bijelog Zmaja da traži pisane liste nagrada koje se mogu pokazati osobama na listi. Oni to žele, jer ne žele započeti "ovčarski pas na ovčarskog psa" situaciju gdje se specijalci bore jedni protiv drugih dok neki pokušavaju zaštititi ljude na listi, a drugi ih pokušavaju uhititi.

Ti dokumenti su u pripremi, a snage specijalaca će djelovati u skladu provođenja misije anti-kazarska mafija. Nagrade će biti izdane od strane vrhovnog zapovjedništva Planetarne oslobodilačke vojske u suradnji s Društvom Bijelog Zmaja.

Društvo Bijelog Zmaja zna da će izgubiti obraz ako neke akcije ne budu poduzete nakon isteka roka danog Rotschildima koji istječe u ponoć po havajskom vremenu 25. srpnja. Budući da se Rotschildi sada skrivaju u Švicarskoj, može doći do zakašnjele akcije, ali ona će biti izvršena.

Nathan Rotschild, koji je isprva pristao sastati se s Društvom Bijelog Zmaja, javno je objavio da ne poziva oca na svoje vjenčanje kako bi jasno pokazao da je odgovornost blokade nagodbe na njegovom ocu i ujacima, ne na njemu.


Iz tog razloga, nagrada od jedne tone zlata za Nathana je obustavljena. Također, azijska tajna društva, iako su pretrpjela uništenje nezamjenjivog kulturnog blaga kao što je Summer Place, ne žele uništiti neprocjenjive umjetnine, naslijeđe cijelog čovječanstva, da bi ih dobilo nekoliko starih ljudi. To znači da kompleks u Zugu, u Švicarskoj neće biti gađan raketama. Umjesto toga, očekujte "precizne operacije", kažu oni.

Rotschildi možda misle da se nedavna presuda protiv Kine u Južnom kineskom moru može iskoristiti da američka vojska i njeni saveznici izmanipuliraju rat s Kinom. Dakako, Pentagonovi izvori osjećaju da imaju pravo na svojoj strani sada kada je sudska odluka donesena. Dakle, definitivno će biti nekog teškog balansiranja na ivici rata jer SAD prijeti da će poslati višenacionalnu mornaričku radnu skupinu za Južno kinesko more da provedu presudu, kažu Pentagonovi izvori.

U međuvremenu, Kinezi tvrde kako je sud bio "politička farsa", i istaknuli su da nitko od njegovih 5 članova nije bio Azijac ili je znao mnogo o azijskoj povijesti i kulturi.


Ipak, Kinezi su se složili da Singapur arbitrira po pitanju Južnog kineskog mora s ASEAN-om. Kako je Singapur regionalno sjedište CIA-e i MI6, jasno je da Kinezi traže kompromis.

Naravno, cijela ova stvar s Južnim kineskim morem samo je izgovor Rotschildima da igraju svoju kartu američke vojne moći u vrijeme pregovora o stečaju Rockefellerovih i Rotschildovih korporacija SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE i UJEDINJENI NARODI. Republika Sjedinjenih Država nije u stečaju i ne smije dopustiti da bude manipulirana na taj način od strane vlasnika korporacije sa sjedištem u Washingtonu.

U međuvremenu na Bliskom istoku, posljedice neuspjelog pokušaja državnog udara u Turskoj i dalje se osjećaju na mnogo načina. Pentagonovi izvori kažu da je turski predsjednik Recep Erdogan "možda potpisao smrtnu presudu budući da su 90 amewričkih nuklearnih bombi i 1500 američkih zrakoplovaca potencijalni taoci u zračnoj bazi Incirlik." Pentagonovi izvori također kažu da bi se Turska mogla okrenuti Istoku ali da je to bilo "još pod budnim okom Rusije, Irana, Iraka i Sirije, jer nitko ne vjeruje Erdoganu."

Međutim, Pentagonovi izvori također kažu da se Bushova kabala "oporavlja od gubitka CIA-inih letova s drogom u i iz Incirlika."

Druga stvar koja se dogodila na Bliskom istoku je da je Rusija poslala dron iznad Izraela da sistematski prikuplja obavještajne podatke o izraelskom vojnom rasporedu. Nadalje, dron je bio u stanju onesposobiti 3 izraelske rakete, tako jasno dajući do znanja da imaju potpunu superiornost u zraku i da su Izraelske obrambene snage "patke koje sjede". Sada se očekuje da će Izrael postati židovska autonomna zona unutar obnovljenog kalifata. Njihov pokušaj da maligni umjereni islam stvori lažne islamske ISIS boogy-mane je propao.



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers