FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 21, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 19:07:2016


Svuda je kaos jer se sadašnji svijet nastavlja urušavati dok nova era počinje 

18. srpnja 2016.

Svjetska situacija postaje sve kaotičnija s velikim događajima u Turskoj, Francuskoj, Japanu, SAD-u, Kini i drugdje. Svi događaji su povezani s trenutnim raspadanjem globalne strukture koja je uspostavljena na kraju Drugog svjetskog rata. Analitičari kineske vlade vjeruju da će cijela sadašnja svjetska arhitektura pretrpjeti totalni kolaps sustava do 2018 godine, koji će zamijeniti nova poboljšana struktura. Iz tog razloga oni očekuju ubrzavanje globalnog previranja između sada i onda.

Počnimo s pregledom pokušaja državnog udara u Turskoj prošlog tjedna. Mossad izvori pokušavaju pripisati pokušaj Rusiji i dodaju "ovo je bila samo jedna runda". Međutim, Pentagonovi izvori kažu da mlazni avioni kojima su upravljali obučeni piloti iz Saudijske Arabije poletjeli su iz zračne luke NATO-a u Incirliku i bacili bljeskavo svjetleće bombe ali s ne velikom štetom koju uzrokuje blago nuklearno oružje ispred zgrade turskog parlamenta tijekom pokušaja svrgavanja predsjednika Recepa Erdeogana.

Pentagonovi izvori sumnjaju da je Erdogan koristio svjetlosne efekte poput onog koji je dio insceniranog pokušaja puča protiv sebe kako bi dobio izgovor da očisti tursku vojsku i policiju od suparnika. Jedan Pentagonov izvor je rekao: "zato što je Erdogan obnovio veze s Mossadom i može ukrasti američke nuklearne bombe u Incirliku da naoruža ISIS, puč je daleko od završetka."

Kineski vladini izvori, međutim, imaju potpuno drugačiju interpretaciju o događajima u Turskoj. Oni kažu da je turska vlada napadnuta jer se udaljava od NATO-a prema Šangajskoj organizaciji za suradnju. Turska vlada također pregovara s iranskom vladom da se stvori sunitsko-šiitski muslimanski savez i obnovi kalifat. Čelna organizacija ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) kazarske mafije pokušava to zaustaviti stvaranjem lažnog kalifata i djelujući na degutantni način osmišljen kako bi svi mrzili muslimane. Ono što je ovdje na kocki su 2 trilijuna dolara u nafti i plinu koji dolaze s Bliskog istoka svake godine.

S tako visokim udjelima, Erdogan je sada meta za atentat visokog prioriteta i možemo očekivati mnogo više problema na Bliskom istoku prije nego što se prašina slegne. Međutim, Turska radi u tandemu s Iranom i popravlja ograde s Rusijom i Egiptom, gdje se čini da imaju najjaču ruku.

Sada bacimo pogled na ono što se događa u Francuskoj. Ovdje imamo divlju nepopularnu vladu koja organizira lažne terorističke napade kako bi proširila izvanredno stanje. Vlada to čini jer je talijanski bankarski sustav u kolapsu i povući će francuski bankarski sustav zajedno sa sobom. Dakle, kako bi se skrenula pozornost francuskog naroda s financijskih nevolja, oni moraju stvoriti lažnog neprijatelja kako bi ujedinili zemlju.

Video o posljedicama nakon napada u Nici gdje je kamion navodno ubio 84 ljudi i ranio 200, čini se pokazuje stvarna tijela (skupljena po bolnicama diljem zemlje?). Međutim, prijatelj koji radi na japanskoj nacionalnoj NHK televiziji u emisiji vijesti izvješćivao je oko 4 sata da je kamion u Nici bio pun oružja i ručnih bombi. Međutim, reporter CNN-a na sceni izvijestio je da je oružje bilo lažno, nakon čega su CNN, HNK i drugi ispali da je "pun oružja" koncepcija  njihovog izvješćivanja. Zatim je tu činjenica da je siromašni navodni ubojica poslao 100.000 dolara svojoj obitelji prije incidenta.

Isto tako iz nekog razloga, korporativni mediji su odlučili potpuno ignorirati ono što izgleda kao što je spektakularni pokušaj dizanja u zrak Eiffelovog tornja istog tog dana. Možda je tamo bilo previše svjedoka na drugom glumatanju, tako da su odlučili da se samo pretvaraju da se mali podvig nikad nije dogodio. Video o ovom incidentu sada je izbrisan s interneta, ali slika se može vidjeti ovdje:


Bez obzira na to, francuske fašističke gladijatorske operacije neće zaustaviti revoluciju koja se odvija u toj zemlji.

U svakom slučaju, i francuski i turski dim i ogledala pokazuju da odvraćaju pažnju daleko važnijih događaja koji se odvijaju u Aziji. Možemo potvrditi iz naših izvora iz CIA-e i Kine ono što je Neil Keenan izvijestio o glavnom tajniku UN-a Ban Ki Moonu i Davidu Rockefelleru da prosjače i ne dobivaju ništa.


Također možemo dodati nove informacije o japanskom caru koji najavljuje ostavku.

Ban Ki Moon je bio u Koreji i Kini pokušavajući pronaći zlato kako bi održao Rockefellerov UN u funkciji i da moli za posao predsjednika Južne Koreje. Rečeno mu je da odzuji. Nakon toga, David Rockefeller je nazvao telefonom "starog obiteljskog prijatelja" cara Akihita i pitao ga za zlato. Akihito je rekao Rockefelleru da mu nije dopušteno da to učini. Odmah nakon ovog telefonskog razgovora, na vladinom NHK news objavljena je vijest da će car, iz zdravstvenih razloga, biti prvi u 200 godina koji se odriče prijestolja. Dužnosnik japanske vlade koji je nedavno prisustvovao ceremoniji na kojoj je predsjedao car  potvrdio je da je napravio očigledne pogreške tijekom ceremonije i pokazao znakove senilnosti. Izvor je dodao da je car bio iscrpljen tijekom pregovora za postavljanje svjetske vlade i želio je predati posao svom sinu i nasljedniku Naruhito-u.

Nakon neuspjeha u Kini, Koreji i Japanu, Rockefeller-Bush-Clinton frakcija kazarske mafije sada će napraviti veliki pritisak da se ukrade zlato iz Indonezije. CIA izvori u Indoneziji kažu da je zemlja na svojoj najvišoj razini vojne pripravnosti kao rezultat toga. Izvor dodaje da Kazari pokušavaju izvršiti atentat na predsjednika Widodoa i ponudili su Suharto klanu (prijatelji Henryja Kissingera) moć i bogatstvo ako pomognu svrgnuti Widodoa i Sukarno klan koji ga podržava. Suhartovima je rečeno da se povuku ili će biti ubijeni.

Također je bio jedan pokušaj Kazara da iskoriste napetosti u Južnom kineskom moru da izazovu treći svjetski rat kako bi se održali u biznisu. Sudska odluka donesena protiv kineskih zahtjeva u Južnom kineskom moru od strane UN tribunala koristi se da se pokuša isprovocirati rat između SAD-a i Kine. Admiral Dennis C. Blair, bivši šef američkog Pacifičkog zapovjedništva rekao je američkom kongresu 13. srpnja da SAD treba upotrijebiti silu da se zaustavi Kina u Južnom kineskom moru. Blair sada radi za Nacionalni ured za azijska istraživanja čiji korporativni sponzori uključuju Chevron Corporation, ConocoPhilips Company, Ernst&Young, ExxonMobil Corporation, GE, Microsoft, itd. Drugim riječima on radi za Rockefellerove.


U svakom slučaju, diskusija između Kine i američkog vojnog industrijskog kompleksa nastavlja se o problemima u Južnom kineskom moru koje je jedan od najboljih pregovaračkih čipova američke strane. Nakon presude protiv Kine, američki državni tajnik John Kerry otišao je u Rusiju lobirati Vladimira Putina da radi sa SAD-om protiv Kine u Južnom kineskom moru. SAD se također približava Indiji, Vijetnamu, Japanu itd s ovom presudom u ruci da pokušaju potražiti pomoć. Kinezi su djelovali protiv toga tako da se udvaraju Europljanima i drugima.

Kineski vladin dužnosnik objasnio je pravi razlog zašto Kina zauzima tvrdoglavi pristup problemu s Južnim kineskim morem je to što je ocean oko podmorničke baze koju imaju na Hainan otoku previše plitak da bi se podmornice sakrile. To je razlog zašto oni grade podmorničku bazu u do 2000 metara dubokoj vodi u Južnom kineskom moru. Kinezi tvrde da moraju zadržati svoja nuklearna postrojenja za obranu od nuklearnog napada netaknuta i na taj način spriječiti bilo koga s krivim proračunima da mogu pobijediti u nuklearnom ratu protiv Kine u preventivnom udaru.

Ovo lupanje po stolu Južnog kineskog mora vjerojatno će završiti tako da će Kinezi prihvatiti novu američku pomorsku bazu na indonezijskim otocima u Južnom kineskom moru, a Amerikanci dopustiti Kinezima da grade podmorničku bazu smještenu u blizini dubokih voda.

Kinezi također kažu da nemaju interes u korištenju stečaja SAD-a i Europe da pokušaju nametnuti kinesku hegemoniju. Kineski top članovi Crvenog i Plavog društva opisali su Kinu, SAD i Europu kao tri noge stola koje su potrebne jedna drugoj da održe stol da ne padne.

Američka vojska i agencije i Kina također imaju zajedničkog neprijatelja u kazarskoj mafiji. Na tom području Rusi i Vatikan također su u dogovoru. Kako bi se kazarska mafija prisilila na predaju, planira se raketni napad na obiteljsku rezidenciju Rotschilda u Švicarskoj. Radi budućih generacija, Rotschildi su dobili rok do 25. srpnja da evakuiraju sve neprocjenjivo umjetničko blago koje se tamo nalazi. Nakon toga, ako se Rotschildi ne predaju, taj kompleks će biti pogođen, kažu dužnosnici Pentagona.

I drugi izvori su također izašli da kažu da se Rotschildi samo pretvaraju da su odvojeni od Rockefeller-Bush-Clinton bande i ne treba im se vjerovati u bilo kojemm poslu, osim ako nemaju drugog izbora.

Također, predstavnici Društva Bijelog Zmaja imali su sastanke s nekoliko azijskih frakcija kako bi razmotrili nagradu od 1 tone zlata koju je postavilo Društvo Bijelog Zmaja za pojedine članove kazarske mafije. Društvo Bijelog Zmaja je objasnilo da je Zapad kao lijepa žena oboljela od sifilisa i da bi Azijci bili sigurni uzimaju antibiotike prije nego što se previše sprijatelje. Azijci su dogovorili i potvrdili da će zlato i sredstva biti dostupni. Pentagon i izvori agencija odgovorili su na blagodati sa zahtjevima da više imena bude dodano. Dakle, zahtjev Pentagona i agencija je da jedna tona zlata bude postavljena za ljude koje su naveli:

Jacob de Rotschild, Evelyn de Rotschild, Jay Rockefeller, George Soros, Dick Cheney, Paul Kagan, Henry Kissinger, Angela Merkel, Neil Bush, Jeb Bush, Marvin Bush, Michael Mukasey, Scooter Libby, 9/11 sudac Alvin Hellerstein, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Dov Zakheim, Michael Chertoff, Frank Lowy, Larry Silverstein, Rudolf Giuliani, Michael Bloomberg, Paul Singer, Mark Zuckerberg, Michail Khodorkovsky, Tony Blair, Haim Saban, Sheldon Adelson, Arnon Milchan, Hank Paulson, Bob Rubin, Sandy Weill (Citygroup) Lloyd Blank-fein (Goldman Sachs), Jamie Dimon (JP Morgan) and Stanley Fisher.

Klan Clinton-Bush-Rockefeller u stečaju sada je u takvoj opasnosti da se čini da je i Bog protiv njih. Prema CNBC, Bill Clinton, George Bush mlađi i Tony Blair potjerani su s mitinga u Arkansasu zbog tornada, što je svakako vrsta incidenta koji se naziva "viša sila".



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers