FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, April 23, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 18:04:2016


18. travnja 2016.



Prošlog tjedna predstavnik koji tvrdi da je iz obitelji Hongmen svjetske kineske unije, obavijestio je Društvo Bijelog Zmaja da su Crveni I Zeleni pod novim rukovodstvom. On je rekao: "kad se azijski div pokrene, zemlja će se tresti, ali naš cilj je svjetski mir." Ne baš da se još mnogo toga može reći o razgovorima Crvenih i Plavih i Društva Bijelog Zmaja, međutim, možete biti sigurni da će se veliki događaji uskoro dogoditi.

Tu je također mnogo lupetanja iz više izvora, uključujući CIA-u i Pentagon, da je neka vrsta financijskog događaja mnogo većeg od Lehman šoka neizbježna. Dok nas je iskustvo naučilo da budemo oprezni u određivanju datuma, mnogi izvori idu čak tako daleko da kažu da će to biti 19. travnja. To je dan kada će Shanghai Gold Exchange započeti svoju platformu prodaje zlata s namjerom da preuzme određivanje cijena zlata od banaka koje kontrolira kazarska mafija.


Vjerojatno nije slučajnost da je prošlog tjedna Deutsche Bank priznao na sudu da je manipulirao cijenama zlata i srebra i obečao da će objaviti sve informacije o drugim velikim bankama o manipulacijama cijena.

Dakle, imamo Kineze koji počinju razmjenu zlata u isto vrijeme kada su zapadne banke koje tradicionalno postavljaju cijene zlata javno deklarirane za prijevaru. Shanghai Gold Exchange također će omogućiti Azijcima da unovče ogromne izvantržišne količine zlata koje navodno imaju. To znači da će Kineski juan postati barem djelomično sa zlatnom podlogom.


Ovo je mogući izvor izvješća poput ovog:


koje tvrdi da će Kina objaviti međunarodni juan sa zlatnom podlogom i prestati prihvaćati američke dolare s početkom ovog tjedna. Mi nismo bili u mogućnosti samostalno potvrditi, ali možemo reći da je Društvo Bijelog Zmaja savjetovalo Kineze da naprave takav potez u koordinaciji s američkom vojskom i agencijama. 

Dakako, ministri financija i top središnji bankari iz G20 zemalja svi su se prošlog tjedna okupili u Washingtonu za susrete po redovnom rasporedu i za hitne sastanke. Guverneri Federal Reserve Boarda također su imali mnogo hitnih sastanaka. 

Jedan vidljiv rezultat bila je značajna vijest prošlog tjedna o Federal Deposit Insurance Corporation koja govori da stečajni planovi bankarskih giganata kao što su JP Morgan, Goldman Sachs, Wells Farago, New York Mellon Bank i State Street Corporationda "nisu vjerodostojni".


Da to prikažemo na drugi način, neke od glavnih banaka kazarske mafije i vlasnici Federal Reserve Boarda u osnovi su rekli da su de facto u stečaju.

Pentagonovi izvori i CIA izvori također nam kažu da kad se predsjednik Federal Reserve Boarda Janet Yellen sastao s američkim predsjednikom Barackom Obamom i potpredsjednikom Joe Bidenom da je Yellen molila da se američka vojska mobilizira kako bi okružila stvaratelje nevolja i stavila ih u FEMA kampove kako bi se spriječili masovni neredi nakon planiranog poteza Fed-a da spasi velike banke krađom ušteđevine ljudi. "Neka dolar umre i da jamčevinu", kako je izvor CIA-e sažeo Yellenin prijedlog. U svakom slučaju, vojska je rekla ne, oni imaju druge planove. Yellen je trebala uzeti zlatni posao ponuđen joj prošlog tjedna od strane Azijaca dok je imala šansu. 

Umjesto toga, vojska je sada prisilila Yellen da privoli Fed da pošalju i objave pismo JP Morganu da svijet zna "da je nestabilan". Pritisak vojske također je bio iza FDIC upozorenja velikim pet banaka spomenuto gore. Kao rezultata Wells Farago i druge banke počele su obuku osoblja za "scenarij u nuždi".

Američka vojska također aktivno radi da nova vlada izda Američki dolar poduprt srebrom i azijskim zlatom da bi se održalo američko gospodarstvo u funkciji nakon raspada bankarskog sustava kazarske mafije koji se temelji na dužničkom ropstvu, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. 

Situacija nije mnogo bolja ni u Europi. MMF je javno izjavio prošlog tjedna da europske banke imaju 900 milijardi vrijedan loš dug, te da one više ne mogu odgađati da se pozabave s tim. Prilično je dobar pogodak da su stvarni brojevi lošeg duga daleko gori nego što je MMF spreman priznati. Drugim riječima, mnoge od najboljih europskih banaka također su vjerojatno u stečaju. Barclays, Deutsche Bank, Credit Suisse i UBS pomno proučavaju supervizori da vide jesu li solventne, kažu ruski izvori.

To može biti razlog zašto su oligarsi kazarske mafije iznenadno pokrenuli kampanju u SAD-u i Europi da se zatvore offshore porezna utočišta i prisile ili namame svjetskih 31 trilijun dolara offshore novca u Europi ili SAD-u, gdje ih mogu oduzeti i izbjeći stečaj. Izvori CIA-e kažu da su Rotschildi već uspjeli namamiti "trilijune" dolara u Reno, u Nevadi, s ovom bubašvaba motel prevarom. Možete biti sigurni da to nije njihov vlastiti offshore novac koji planiraju vratiti u zemlju.

Neki novac koji će sigurno biti oduzet je američki dolar Saudijske Arabije prozvan holdinzi. Prošlog tjedna tamo je bilo izvješća korporativnih propagandnih medija da će Saudijska Arabija prodati stotine milijardi vrijednu svoju američku imovinu i trezorske obveznice ako američka vlada objavi 28 tajnih stranica o 9/11 izvješću ili ako dopusti obiteljima žrtava 9/11 da tuže Saudijsku Arabiju.


Međutim, Saudijska Arabija nema taj izbor i umjesto toga će se saznati da su njihovi američki holdinzi već konfiscirani. Čak i uz pomoć Turske i Izraela, SAD i Rusija mogu ih zdrobiti poput buba ako se usprotive takvoj konfiskaciji.

U stvari, prema Pentagonovim izvorima, predsjednik Obama će posjetiti Saudijsku Arabiju ovog tjedna kako bi im očitao zbog nereda i prisilio ih da zaustave njihovo izazivanje problema u cijelom svijetu. Osim toga, Obama će objaviti 28 stranica nakon što se vrati iz posjeta, kažu izvori.

U isto vrijeme dok Obama bude u posjetu Saudijskoj Arabiji, izraelski premijer Benjamin Netanyahu je pozvan u Moskvu. Tamo će mu biti rečeno da vrati Golansku visoravan Siriji i da se uskladi s ostalim rezolucijama UN-a o Izraelu, inače će biti suočen sa sankcijama i da "sve opcije će biti na stolu". To bi moglo značiti potpunu blokadu Izraela. Nadalje, izvori kažu da Obama, uz podršku američke vojske, neće koristiti uobičajeni američki veto da spasi Izrael od sankcija UN-a.

Russi će također tražiti povrat zlata ukradenog ruskom caru od strane Rotschild obitelji, pravih vladara Izraela, kažu izvori. Knjižnica Bank of Japan ima izvješće o japanskim ratnim brodovima koji dolaze u Vladivostok 1918. godine da evakuiraju 10 tona carevog zlata prije nego što komunisti dođu do njega. Ovo zlato je kasnije isporučeno Londonu, prema Bank of Japan. To je vjerojatno samo vrh ledenog brijega nestalog ruskog zlata.

Govoreći o ukradenom zlatu, tu je nalet aktivnosti koje se odvijaju u vezi sa skrivenim zlatom u Indoneziji. Ovog tjedna indonezijski predsjednik Joko Widodo (Jokowi) u posjetu je Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Belgiji i Nizozemskoj kako bi razgovarali o indonezijskom zlatu između ostalog. Ispada da su zlato donijeli Japanci što znači da je bilo uzeto drugim azijskim zemljama koje sada polažu pravo na njega, kažu izvori CIA-e u Indoneziji. Europljani također žude za tim zlatom. Fotografije na stranici o indonezijskom zlatu mogu biti dostupne zainteresiranim stranama, kažu izvori.

U svakom slučaju, na kraju dana, to će vjerojatno biti dogovor između Pentagonovih bijelih šešira (Društva Bijelog Zmaja) i Kineza da se pomogne to riješiti. 

Javni znak da američki bijeli šeširi i Kinezi već postižu dogovore može biti potvrđen činjenicom da su prošlog tjedna Kinezi na čelu Azijske infrastrukturne investicijske banke i Svjetske banke koju kontrolira SAD objavili svoj prvi zajednički financirani projekt.


Sljedeći korak je da se podigne omjer ulaganja od milijardi na trilijune dolara.

Još jedna stvar koja je razrađena između Društva Bijelog Zmaja i Kineza brine Japan. Premijer Shinzo Abe, koji na kraju izvješćuje braću Agnelli i Evelyn de Rotschild, treba otići, slažu se obje strane. Kinezi guraju dugogodišnjeg političara i predstavnika vlasti Ichiro Ozawu, ali on je bio previše anti-američki raspoložen za Pentagonov ukus, kažu izvori uključeni u pregovorima. Iz tog razloga Hideo Higashikokubaru, TV talent i bivši guverner Miyazaki prefekture smatra se kao Abeova zamjena, kažu izvori. Higashikokubaru će predsjedavati na jubileju i preraspodjeli imovine, kažu. 

Drugi razvoj situacije je da se Japan sada priprema da u potpunosti legalizira marihuanu i preda kontrolu nad rezultirajućim izvorom bogatstva azijskim tajnim društvima. Otsuka Pharmaceuticals, u međuvremenu, planira biti glavni igrač u medicinskoj marihuana industriji, kažu izvori azijskog tajnog društva.

Što se tiče Japana, prošlotjedni potres u južnom Japanu, po seizmografskim i drugim dokazima, bio je prirodan. Vulkanski vatreni prsten oko Pacifičkog bazena vrlo je aktivan, jer se rađa novi kontinent usred Tihog oceana, prema izvorima P2 masonske lože. To se neće dogoditi preko noći, naravno, ali već su se pojavili novi otoci u regiji.

Izvor:

ISPRAVAK: 18. travnja prema Weekly Geopolitical News and Analisis ja sam izvjestio da su seizmografski dokazi od 16. travanjskog zemljotresa u južnom Japanu pokazali da je to bio prirodni zemljotres. To je bilo pogrešno. Ispod su seizmografski dokazi iz National Research Institute for Earth Science and Disaster Prevention.


To vrlo jasno pokazuje da zemljotres ima potpis podzemne nuklearne eksplozije a ne prirodnog zemljotresa. 

Pogledajte ovdje razliku između prirodnog zemljotresa i nuklearne eksplozije:



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers