FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, November 19, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 17:11:2015


Η ψυχολογική επιχείρηση (psy-ops) στο Παρίσι είναι μέρος της συνεχιζόμενης κίνησης προς την παγκόσμια κυβέρνηση


17 Νοεμβρίου 2015



Η γιγάντια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου, όπου υποτίθεται ότι «τρομοκράτες του ISIS» σκότωσαν πάνω από εκατό άτομα στο Παρίσι, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, ήταν απλά μέρος του συνεχιζόμενου παζαρέματος προς μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Για να γίνει αυτό κατανοητό, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά βασικά γεγονότα σχετικά με όσα συνέβησαν στο Παρίσι.
Πρώτα απ' όλα, και μόνο το γεγονός ότι χιλιάδες μάρτυρες, κρατώντας όλοι τηλέφωνα βίντεο, δεν ήταν σε θέση να καταγράψουν τα γεγονότα εκείνης της ημέρας αποδεικνύει, ότι ήταν απλά ένα μεγάλο γεγονός προπαγάνδας, συμφωνούν η NSA και άλλες πηγές. Επιπροσθέτως, οι μεταδόσεις και των οκτώ καμερών ασφαλείας στις περιοχές όπου έλαβαν χώρα οι υποτιθέμενες σφαγές είχαν διακοπεί, υπονοώντας συνεργασία υψηλού επιπέδου από την πλευρά της γαλλικής κυβερνητικής υπηρεσίας ασφάλειας, λένε πηγές της CIA.
Στη συνέχεια, ας δούμε τι έχει προκύψει από αυτό το γεγονός. Η Γαλλία έχει εφαρμώσει στρατιωτικό νόμο και έχει κλείσει τα σύνορά της. Αυτή είναι η κλασική στρατηγική Gladio, με την οποία ένα κατασκευασμένο περιστατικό τρομοκρατίας χρησιμοποιείται για να επιβληθεί μια στρατιωτική κυβέρνηση.

Επί πλέον, οι Γάλλοι έχουν πιέσει, μέσω της πληρεξουσίου τους Christine Lagarde, επί κεφαλής του ΔΝΤ, για αντικατάσταση του δολαρίου ΗΠΑ με το SDR του ΔΝΤ. Αυτό πρόκειται να αποφασιστεί σε μια συνάντηση στις 30 Νοεμβρίου.
Η 30ή του Νοέμβρη είναι επίσης η ημέρα κατά την οποία εκατόν είκοσι περίπου ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας, πρόκειται να συγκεντρωθούν στο Παρίσι, για να «συζητήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη». Όπως γνωρίζει ο καθένας που ελέγχει πραγματικά τα γεγονότα, η «υπερθέρμανση του πλανήτη» δεν έχει καμία σχέση με την επιστημονική αλήθεια και έχει απόλυτη σχέση με τον σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Η ιδέα είναι να χρηματοδοτηθεί αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση με ένα παγκόσμιο «φόρο άνθρακα». Ο ίδιος ο κόσμος δεν θερμαίνεται, αλλά ακόμα και αν θερμαινόταν, αυτό θα οφειλόταν στους ηλιακούς κύκλους και όχι στο διοξείδιο του άνθρακα.
Ωστόσο, τα γεγονότα στο Παρίσι και μη δημοσιευμένα, αλλά ακόμη πιο δραματικά, γεγονότα στη Μέση Ανατολή είναι, παρ' όλα αυτά, μέρος κάποιας πολύ σοβαρής φαγωμάρας μεταξύ των διαφόρων φατριών, που αγωνίζονται για να κυριαρχήσουν στην παγκόσμια κυβέρνηση, που είναι υπό διαπραγμάτευση.
Υπάρχουν επίσης αντικρουόμενα στοιχεία για το ποιος ακριβώς οργάνωσε τα γεγονότα στο Παρίσι και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ψυχολογικής επιχείρησης, που εμφανίζονται με αυξανόμενη κανονικότητα.
Οι Ρώσοι, ακόμα θυμωμένοι για την κατάρριψη του αεροπλάνου τους ανήμερα του Halloween (31 Οκτωβρίου), λένε ότι ήταν οι ίδιοι άνθρωποι πίσω από αυτό, που ήταν και πίσω από τα γεγονότα στο Παρίσι. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putinλέει ότι «δεν θα ασχοληθεί με τον σκύλο που τον δάγκωσε, είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου αυτός που θα θεωρηθεί υπεύθυνος».
Σύμφωνα με τους Ρώσους, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου «σκύλου» είναι η Vanguard Corporation και η θυγατρική της Raytheon. Οι ιδιοκτήτες αυτής της συμμετοχικής εταιρείας  κυνηγιούνται συστηματικά  από τους Ρώσους.
Επίσης, εκτός από αυτό, υπάρχει τώρα σε εξέλιξη μια επιχείρηση των Κινέζων, των Ρώσων, του Ιράν και του Πενταγώνου στη Μέση Ανατολή, που καταστρέφει τη βάση ισχύος της χαζαρικής μαφίας και του σκλάβου της, του ισραηλινού καθεστώτος. Οι μαζικές ήττες που αντιμετωπίζουν οι Χαζάροι και ο θυγατρικός τους ISIS στη Μέση Ανατολή είναι ιστορικής σημασίας.
Οι Ρώσοι λένε ότι «ο Πούτιν* βομβάρδισε διάφορες εταιρείες παραγωγής πετρελαίου του ISIS και μια αυτοκινητοπομπή με πετρέλαιο, που είχε ήδη αγοραστεί από τους επιχειρηματικούς εταίρους του ISIS και ο μανιακός Πούτιn” βομβάρδισε τα διυλιστήρια του ISIL». Με άλλα λόγια, έχουν αρχίσει να επιτίθενται στους ιδιοκτήτες του ISIS μέσα στα πορτοφόλια τους, εκεί που πονάει πραγματικά. Λένε ότι αυτό είναι μόνο μια αρχή.
Πηγές του Πενταγώνου και της CIA  συμφωνούν με τους Ρώσους, ότι η χαζαρική μαφία και ο αντιπρόσωπός της, το Ισραήλ, υφέρπουν κάτω από την πρωτοφανή επίθεση. Στο εσωτερικό της Συρίας, οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν ανακαταλάβει το Χαλέπι, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη χώρα αυτή. Επί πλέον, ο ISIS έχει χάσει την πόλη Ramadi και την πόλη Sinjar στο Ιράκ.
Επί πλέον, οι Ρώσοι εκτελούν αεροπορικές επιδρομές εναντίον των πληρεξουσίων δυνάμεων των Χαζάρων στον Λίβανο, ενώ οι Αμερικανοί τους επιτίθενται στη Λιβύη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποκοπή όλου του εισοδήματός τους από το πετρέλαιο και τα ναρκωτικά.
Εκτός από αυτό, το Ισραήλ βρίσκεται κάτω από οικονομική πολιορκία. Οι ισραηλινοί κατασκευαστές όπλων έχουν χάσει το 50% των πωλήσεών τους από το 2012 εξ αιτίας ενός εμπάργκο όπλων.
Το Ισραήλ παραμένει, επίσης, κάτω από στρατιωτικό αποκλεισμό των Κινέζων, των Ρώσων και του Πενταγώνου, που δεν θα αρθεί μέχρι να αποσυρθεί από όλα τα παρανόμως κατεχόμενα εδάφη. Ακόμα και οι ισραηλινές πιέσεις για να διατηρήσει τα Υψώματα του Γκολάν, απορρίφθηκαν.
Τόσο το Πεντάγωνο όσο και οι Ρώσοι πιστεύουν ότι ο όχλος των Χαζάρων και οι εκπρόσωποί τους του ISIS οργάνωσαν τις επιθέσεις του Παρισιού, ως εκδίκηση γι' αυτές τις αποτυχίες. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι οι επιθέσεις ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια να κάνουν το ΝΑΤΟ να πολεμήσει για λογαριασμό του Ισραήλ στη Συρία. Αντί αυτού, τα κράτη της G20, που συναντήθηκαν στην Τουρκία, συμφώνησαν, ότι το Ισραήλ και οι πουλημένοι πολιτικοί του στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η κύρια παγκόσμια αιτία της  τρομοκρατίας.
Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, λένε επίσης, ότι η Γαλλία στοχοποιήθηκε, επειδή οι Γάλλοι και οι Γερμανοί προσπαθούσαν να σταματήσουν τη διανομή των πλαστών "σούπερ-k" δολαρίων του χαζαρικού όχλου στην Ουκρανία.
Η προσφυγική κρίση θεωρείται επίσης από τους Ρώσους ως τιμωρία εναντίον των Ευρωπαίων. Οι Ρώσοι λένε, ότι έχουν νομότυπα ανιχνεύσει όλους τους λογαριασμούς του twitter, που ενθαρρύνουν τους πρόσφυγες να πάνε στην Ευρώπη και στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μπορεί όμως να υπάρχει μια βαθύτερη ατζέντα σε εφαρμογή. Ένας λόγος είναι ότι η προσφυγική κρίση έχει αναγκάσει τις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. να επαναφέρουν τους συνοριακούς ελέγχους. Ταυτόχρονα, μια αναδυόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση στην Πορτογαλία ζητά τη μείωση των πληρωμών του χρέους, πιθανώς αναζωπυρώνοντας την κρίση του χρέους, που εξακολουθεί να θορυβεί στην Ελλάδα. Αν αυτοί καταφέρουν μια περικοπή των πληρωμών του χρέους, στη συνέχεια η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα θα ζητήσουν το ίδιο και θα απειλήσουν έτσι το ευρώ.
Θυμηθείτε ότι το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχεδιάστηκε πριν από πολλά χρόνια να μοιάσει με τον Πύργο της Βαβέλ. Ο Πύργος της Βαβέλ κατέρρευσε κάνοντας κάποιον να αναρωτιέται, αν η κυβέρνηση του Ευρώ σχεδιάστηκε επίσης από την αρχή να καταρρεύσει.
Ύστερα θυμηθείτε το εξώφυλλο στο τεύχος Ιανουαρίου του ιδιοκτησίας  Rothschild περιοδικού Economist, που έδειχνε δύο βέλη με τους αριθμούς 115 και 113, σε στενή αντιστοιχία με το 151113, την ημερομηνία των επιθέσεων του Παρισιού. Ακριβώς δίπλα από τα βέλη στην εικόνα είναι η Αλίκη, από το «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων» κοιτάζοντας ένα πορτραίτο του Ντα Βίντσι, που βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
Το πορτρέτο στο Λούβρο είναι μιας γυναίκας που, σύμφωνα με την ιστορία, ήταν ερωμένη του βασιλιά της Γαλλίας. Ο σύζυγός της, για να πάρει εκδίκηση προς τον βασιλιά, μολύνθηκε ο ίδιος  με σύφιλη, προκειμένου να την μεταδώσει στον βασιλιά μέσω της συζύγου του
Έτσι, αν θέλουμε να κάνουμε περαιτέρω εικασίες, οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν μια επί μακρόν σχεδιαζόμενη εκδίκηση εναντίον του γενεαλογικού γαλλικού κατεστημένου από τους αντιγενεαλογικούς Ιλλουμινάτους.
Αφήνοντας στην άκρη την αποκρυφιστική πιθανολογία, εφ' όσον οι Γερμανοί πληρώνουν τα περισσότερα στο ευρώ και οι Γάλλοι απολαμβάνουν το μεγαλύτερο όφελος, το τέλος του ευρώ θα έπληττε τη Γαλλία περισσότερο απ' όλους. Έτσι, είναι σαφές ότι το γαλλικό κατεστημένο επωφελείται από τον στρατιωτικό νόμο σε τέτοιες περιστάσεις.
Επίσης, όπως αναφέρθηκε στην αρχή αυτού του άρθρου, υπάρχει μια μεγάλη παγκόσμια σύνοδος, που αρχίζει στο Παρίσι στις 30 Νοεμβρίου για να συζητηθεί η «υπερθέρμανση του πλανήτη» γνωστή επίσης ως «παγκόσμια διακυβέρνηση». Και πάλι ο στρατιωτικός νόμος και τα κλειστά σύνορα θα συμβάλουν στην προστασία των εκατόν είκοσι ηγετών του κόσμου, που θα συγκεντρωθούν εκεί.
Όπως οι περισσότερες από τις ομιλίες των ηγετών του κόσμου στο πάρτι της 70ης επετείου του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο κατέστησαν σαφές, υπάρχει μια συναίνεση, ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στον τρόπο που μεταχειριζόμαστε τον πλανήτη . Οι χώρες που δεν μετέχουν στον πίνακα της αμερικανικής, βρετανικής, κινεζικής, γαλλικής και ρωσικής νίκης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, θέλουν να εγκαταλείψουν οι χώρες αυτές το μονοπώλιο του βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Οι περισσότερες χώρες συμφωνούν, επίσης, ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για την καταπολέμηση της φτώχειας και τον τερματισμό της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Είναι σαφές, πως υπάρχει συναίνεση μεταξύ των σημερινών ηγετών του κόσμου, ότι κάποιο είδος νέων κανόνων για τη λειτουργία του πλανήτη, στην ουσία ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης, είναι απαραίτητο.
Έτσι, ποιές είναι οι αναγνωρίσιμες φατρίες στις διαπραγματεύσεις προς μια παγκόσμια κυβέρνηση;
Οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους πιέζουν για να κάνουν το ΔΝΤ το πιο ισχυρό όργανο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους, καλώντας τους Κινέζους να ενωθούν μαζί τους στο τραπέζι του SDR και να αντικαταστήσουν έτσι το δολάριο με κάτι που αυτοί θα ελέγχουν.
Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι, ότι το ΔΝΤ έχει ένα τρομακτικό ιστορικό βιασμού, λεηλασίας και εξαθλίωσης χωρών, προκειμένου να επωφεληθούν μεγάλες επιχειρήσεις. Κανείς δεν θέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση του ΔΝΤ, εκτός από τους ανθρώπους που ελέγχουν τώρα το ΔΝΤ.
Το Πεντάγωνο και το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ πιέζουν για μια αξιοκρατική παγκόσμια κυβέρνηση του είδους που είδαμε στο Star Trek. Η Γνωστικοί Ιλλουμινάτοι υποστηρίζουν επίσης αυτό.
Οι Κινέζοι πιστεύουν επίσης στην αξιοκρατία, αλλά με μια σημαντική διαφορά: θέλουν να βεβαιωθούν ότι οποιαδήποτε αξιοκρατική παγκόσμια κυβέρνηση δεν θα καταλήξει να ελέγχεται από τους Δυτικούς.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ένας αγώνας μεσολάβησης σε εξέλιξη ανάμεσα στην στρατιωτική βιομηχανική παράταξη (προπύργιο των Ιλλουμινάτων) και τους Κινέζους. Αυτό είναι ορατό στην ανάληψη από τον στρατό των ΗΠΑ του τυπογραφείου του δολαρίου της Federal Reserve μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την κινεζική αντίδραση της αποκοπής εμπορικής πίστωσης προς τις ΗΠΑ.
Οι Αμερικανοί αντιδρούν με την προσφορά «προστασίας» στις χώρες γύρω από την Κίνα έναντι των Κινέζων. Διαφημίζουν την προθυμία τους να υψώσουν ανάστημα απέναντι στην Κίνα με την αποστολή αεροπλάνων και πλοίων σε αμφισβητούμενα εδάφη, που ελέγχονται από την Κίνα.
Στο τέλος της ημέρας, οι Κινέζοι και η στρατιωτική βιομηχανική φατρία των ΗΠΑ και της Δύσης είναι πιθανό να βρουν κάποιο είδος συμβιβασμού, που θα περιλαμβάνει αυξημένο μη-Δυτικό έλεγχο των παγκόσμιων θεσμών. Και αυτό επειδή η εναλλακτική επιλογή, ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος και η καταστροφή του 90% του πλανήτη, είναι αδιανόητη. Με άλλα λόγια, δεδομένης της δυνατότητας επιλογής μεταξύ μοιρασμένης κοινής νίκης [win-win] και μοιρασμένης κοινής απώλειας [lose-lose], είναι εύκολο να μαντέψει κανείς ποιοι θα μοιραστούν την κοινή νίκη.
Οι χαμένοι σε όλο αυτό θα είναι η χαζαρική μαφία, που εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρό της για υποδούλωση της ανθρωπότητας στα χίλια χρόνια του Ράιχ της. Πηγές των Ιλλουμινάτων λένε, ότι αναμένουν άλλο ένα περιστατικό από τους Χαζάρους ανήμερα ή κοντά στην Ημέρα των Ευχαριστιών (26 Νοεμβρίου).


* Με την ευκαιρία, οι ρωσικές πηγές βάζουν τη λέξη «Πούτιν» σε εισαγωγικά, γιατί λένε, ότι είναι στην πραγματικότητα ένας εκπρόσωπος της συλλογικής λήψης αποφάσεων και όχι ένα άτομο, που ασκεί πραγματική ηγεσία.



Webpage: Antimatrix.org

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers