FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, November 5, 2015

Czech -- BENJAMIN FULFORD: 02:11:2015

Tajná jednání na vysoké úrovni pokračují zatimco armáda lotrovského státu Izrael je blokována jak ve vzduchu tak na moři.


2-11-15
Benjamina Fullforda

Podle Pentagonu byl lotrovský stát Izrael podroben "elektromagnetické ochranné blokádě" což znamená, že jeho vojenská letadla nevzlétnou a jeho válečné lodě nebudou schopny opustit své přístavy. Blokáda je nyní intenzivnější, protože jak americká armáda tak také ruské vládní zdroje souhlasí s tím, že tim kdo sestřelil ruské dopravni letadlo na Sinajské poušti na Halloween a zabil pritom 224 lidí byla izraelská bojová stíhačka typu F16 vzlétnuvsí ze základny Ramon Airforce. Úředník Pentagonu dodal, že "Izrael nyní uvízl ve své karanténě a může bombardovat pouze Gazu nebo sestřelovat dopravní letadla". Dále také úředníci řekli, že: Sestřelení letadla také nyní otevřelo cestu k legálnímu ruskému útoku na Izrael.

Tato eskalace událostí priměla rodinu Rothschildů, čínskou komunistickou stranu, gnostické Ilumináty, Pentagon a ostatní, aby vyslaly své zástupce na jednání se Společností Bílého Draka, sdělili nám zdroje z SBD. Více o tom níže, ale stačí konstatovat, že tato jednání probíhají i když už šel tento článek do tisku, aniž bylo dosaženo nějakého závěru.

Naposledy co přišel zástupce rodiny Rothschildů vyjednávat s SBD bylo bezprostředně poté, co 11. března 2011 udeřila tsunami jaderného teroristického útoku proti Japonsku. Vyjádřili překvapení, že útok selhal, jak bylo původně zamýšleno; měl přinutit k evakuaci 40 milionů lidí z oblasti většího Tokia. Uvedl také, že i přes spekulace generované šipkami s čísly 11.3 a 11.5 na obálce lednového vydání Rothschildy řízeného Economist magazinu, Rothschildové neplánují žádné incidenty na žádné z obou dat, tedy na 3. nebo 5. listopadu. SBD řekla, že bez ohledu na to by měli Rothschildové zaplatit kompenzaci za svou roli v útoku 3/11 nebo se octnou tváří v tvář "vážným následkům."

SBD také kontaktoval zástupce Gnostických Illuminatů pokračující pod jménem "Alexander Romanov". Řekl, že Ilumináti slyšeli, že se plánuje na 4. listopadu "velký teroristický útok". Romanov byl násilně umístěn do psychiatrické léčebny poté, co varoval před události 3/11, že na Japonsko se chystá jaderný teroristicky úder. Nejpravděpodobnější místo pro nový útok, řekl, by měl býTexas. Podle britských zpravodajských zdrojů z MI6 by dobrým odhadem mohl být útok na Bushův / nacistický závod na jaderné obohacování Pantex v Amarillu, v Texasu.

Zpráva může také odkazovat na operaci, kterou by byla jednou provždy odpravena Bushova / sionacistická mafie.

Lidé z Pentagonu a agentur ted už říkají, že jakákoliv nová významnější masová vražda a teroristický incident, bude konečným signálem pro totální útok na všech úrovnich proti agentům kabaly a vsem jejich rodinám.

Do té doby se bude sílit tvrdý tlak na mafiánské operace chazarů po celém světě až do jejich konečné kapitulace a zajištění osvobození lidstva.

Jak nám sdělili, Rusové už dostali povolení od egyptské vlády k použití základny v Egyptě k útoku na izraelské proxy armády v Sinajské poušti a v Libyi. Říkali také, že k dispozici je reálná možnost, ze budou použity proti Izraeli a jejich ISIS proxy armádě jaderné zbraně jako odplata za použití jaderných zbraní Izraelem a Saúdy v Japonsku, Jemenu a na Ukrajině.

Zachycení v Libanonu saúdského prince přepravu 2 tuny amfetaminů a kokainu minulý týden

vyústil v šílená telefonická volání saúdsko-arabského krále Salmana jak s ruským premiérem Vladimirem Putinem tak s CIA náměstkem ředitele Davidem Cohenem. Cohen, který je popsán Pentagonem jako skutečná hlava ISIS, letěl do Libanonu, aby vyjednal jeho propuštění, ale nepodařilo se mu to. Nebyl také schopný dosáhnout propuštění zajatého izraelského generála, který velel brigádě ISIS v Sýrii. Toto selhání získat svobodu pro prince posílilo morálku aliance Rusů, Hizballáhu, Pentagonu, Íránců, Syřanů, Iráčanů, Jemenců a nyní take Egyptanů, kteri jsou spojeni proti Izraeli, Saúdské Arábii a Kataru.

Saúdové najali kolumbijské, francouzské a další žoldáky, aby za ně bojovali, ale tyto síly nebudou schopny zastavit Rusko, Pentagon a jejich spojence, aby prinutili tyto nebezpecne státy k finalní porážce a kapitulaci. Turecký prezident Recep Erdogan, pokud chce zůstat na svém místě, to musí také pochopit.

Pentagon a ruské síly blokující Izrael trvají na tom, že nepoctivý národ se musí vzdát celého území, které nelegálně obsadil a bude platit masivní náhrady za své zločiny, které spáchal.

Spolecnost Bílého Draka má podobný vzkaz pro zástupce rodiny Rothschildů týkající se všeho toho světového bohatství, které rodina nakradla přes své podvody v soukrome vlastnenych centrálních bankách a jejich systému dluhového otroctví. V každém případě, s více než polovinou evropských vládních dluhopisů se záporným úrokem a s hroutícími se reálnými ekonomikami Japonska a Spojených států, je jen otázkou času, kdy tento systém selže.

Evropané se obracejí do Číny v naději na získání podpory pro svůj kolabující systém. Francouzi, Němci a Britové mají nebo už všichni měli v uplynulém týdnu, nebo budou brzy mít, vrcholné schůzky s čínským vedením ohledne této skutečnosti.

Evropané doufají, že se distancují od zhroucení se chazary kontrolované mafie ze Společnosti Federálních Rezerv ve Spojených státech tím, že propojí své finanční systémy s čínským jüanem.

Aby zmírnil čínsko / evropské sblížování je Pentagon poměrně zaneprázdněn spoluprací s Rusy a dalšími, aby se ujistil, že Číňané nedosáhnou vojenské kontroly nad Asií.

Zdroje z Pentagonu řekli, že za tímto účelem byli Vietnamu dodány jaderné zbraně a pokročilá výzbroj s cílem poskytnout jim možnost odpovědět Číně při územních sporech v Jihočínském moři. Odeslání americké válečné lodi do vod požadovaných Číňany byl tah Pentagonu na přesvědčení asijských národů obklopujících Čínu byli připraveni na jejich obranu přes jakékoli finanční dohody mezi Washingtonem a Čínou, jak nám řeklo několik zdrojů. 

Číňané poslali svého zástupce, aby diskutoval o těchto otázkách se Společností Bílého Draka. Číňanům bylo řečeno, aby přestali být manipulováni chazary, kteří je ponoukají bojovat se svými asijskými sousedy skrze historické rozdíly. Číňané také ujistili SBD, že nechtějí převzít v žádném pripadě ambice z USA jako jediné světové supervelmoci. Místo toho rozumně řekli, že Číňané představují 20% světové populace a měli by tedy mít 20% kontrolu v mezinárodních institucích a mocenských organizacích.

Toto setkání následovala minulý týden také Jižní Korea na summitu s Čínou a Japonskem v Jižní Koreji, kde se japonský premiér Šinzó Abe vystupoval jako reinkarnovaný pacifista. Jak to tak nyní, po letech prefabrikovaných incidentů provokací vypadá, povícero otázek, jako je sexuální násilí na ženách v průběhu 2. sv. války aneb tzv. "ženy na zábavu", malé sporné ostrovy a jiné věci budou ukončeny. Jihokorejský prezident Park Hye Gyeun, jak se také zdálo se nesnížil k chazary inspirované návnadě vystupovat v těchto záležitostech proti Japonsku. Tyto tři země se nyní dohodli a dívají se ve svých vztazích více dopredu a ne dozadu.

Náhlá změna Abeho a Parka je melodie, která může být spojena s návštěvou nového náčelníka spojených stábů Pentagonu, generála Josepha Dunforda v Jižní Koreji, který dal jasně najevo, že drobné rozmíšky vyprovokované zvenčí musí skončit.

Nový tón Abeho může být také připojen k tomu, že Dunford se chystá navštívit Japonsko, kde bude podrobně zkoumat aktivity Richarda Armitage, Dicka Cheneyho a jiných. Zdroje z Pentagonu slibují, že Armitage budou "řešit". Část této akce se již začala, protože Armitážův obchod s heroinem v Afghánistánu je nadále demontován. Nyní se zdá, že nemocnice Lékařů bez hranic, která byla bombardována v Afghánistánu, bylo distribuční centrum heroinu. Podle ruské tiskové agentury Tass byli “Lékaři bez hranic vyhoštěni z východní Ukrajiny, protože byli jen krytím obchodu s drogami.

Zdá se, že pravděpodobný vražda Richard Rockefeller při zřícení jeho letadla byla jen součástí akce Bushovy mafie na převzetí kontroly nad jeho organizace Lékaři bez hranic, která byla nadále používána jen jako zástěrka. Rockefellerovy rodinné zdroje říkají, že Richard byl zabit, protože se chystal odpískat pokusy Bushe a jeho kolegů chazarských nacistů rozšiřovat epidemii Eboly. Čas ukáže, ale nyní se zdá, že tentokrát byla vznešená organizace přetažena na temnou stranu. Mezitím nám zdroje z Jižní Ameriky poukazují na to, že je jistý Maurice Armitage, který právě kandiduje na starostu města Cali, přímo v centru kolumbijského regionu, kde se produkuje kokain.

Určitě vypadá jako Richard Armitage, takže, i když jsme to ještě nepotvrdili, vypadá to tak, že Richard řídil heroinové obchody  Bushovy skupiny, zatímco Maurice kontroloval zakázky kokainu.
V každém případě je koordinovaná kampaň, která ma cíl odříznout od heroinových, kokainových a amfetaminových financí sionazistické frakce Bushovy chazarské luzy. Zatčení saúdského prince s 2 tunami amfetaminů toho bylo jasným příkladem. Není divu, že prezidentské kampani Jeba Bushe brzy dojdou peníze.

Je ještě hodně práce, co je třeba udělat, ale každý, kdo sleduje zprávy po celém světě nemůže popřít, že nyní sionacisté ztrácejí sílu. Chcete-li použít metaforu 2. světové války, je situace teď je hodně jako 1944, kdy už byla nacistická porážka nevyhnutelná, ale bylo třeba vybojovat ještě spoustu bojů. Pokud bychom všichni tvrdě tlačili, můžeme s těmito sionacisty zločinci natrvalo skončit do konce roku 2016.
Zdroj a komentáře angličtině:

Zdroj a komentáře ve španělštině:

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers