FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, September 10, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 07:09:2015


Kaos u financijskom sustavu koji kontrolira kabala stvara priliku za revoluciju


7. rujan 2015



Kaos i sukobi u samom vrhu zapadnog financijskog sustava stvorio je jedinstvenu priliku da se trajno stane na kraj kontroli khazarske mafije na Zapadu. Nadalje, nova grupa lidera preuzima vlast u Pentagonu i, ako budu u stanju surađivati s pokretom otpora u svijetu, čovječanstvo može biti oslobođeno babilonskog dužničkog ropstva već ove jeseni. 

Važna stvar koju treba utuviti u glave vojnih, političkih i obavještajnih dužnosnika u svijetu je da je Zapad preuzela grupa gangstera - masovnih ubojica koji trebaju biti uhićeni i uklonjeni s vlasti što prije. Da bi to bolje pojasnili, mora se objasniti vojnim promatračima da khazarska mafija aktivno pokušava ubiti njih i njihove obitelji s umjetno proizvedenim bolestima, otrovnim kemikalijama, nezdravom hranom, višestrukim pokušajima započinjanja trećeg svjetskog rata itd, znači da promatranje više nije opcija. Samoobrana je obavezna.

Ovog petka 11. rujna na godišnjicu događaja masovnog ubojstva u New Yorku bilo bi dobro vrijeme za poduzimanje akcije. Sve što bi trebalo svjesnim članovima vojske i policije u SAD-u i svim vladama izvan SAD-a je da zatraže hitna uhićenja počinitelja tog zločina. Svi, od Obame na niže, koji pokušaju zaustaviti uhićenja također trebaju biti uhićeni.


Zapravo, već postoje jasni znakovi da američka vojska poduzima snažnu akciju protiv khazarske mafije. Izvori iz Pentagona kažu da je khazarska JP Morgan banka "stavljena pod vojnu upravu", jer 

"ona je operativna ruka Federal Reserve Boarda". Pentagonovi izvori objašnjavaju da JP Morgan obrađuje bonove za hranu ili elektronske korisničke kartice za transfer koje bi mogla stopirati kako bi stvorili pobune zbog hrane. JP Morgan je preuzet kako bi se to spriječilo. Međutim, vojska sada izvješćuje da je većina novca JP Morgan "nestala". Oni sada istražuju jesu li Morgan Stanley i Barclays banka odgovorni za krađu novca jer, ako jesu, one će biti "Lemanizirane" tj. otići u stečaj i bit će ukinute. Jedan MI5 izvor u Velikoj Britaniji, sa svoje strane je istaknuo: "interesantno je čuti da Morgan Stanley u Velikoj Britaniji stoji iza Iraq Chilcot (zataškavanja) istrage" o sudjelovanju Velike Britanije u ilegalnoj invaziji na Irak. MI5 također navodi da viši moćni posrednici kao što su John Scarlet (bivši šef MI6) i Jeremy Heywood (načelnik tajnika Kabineta u Velikoj Britaniji) su do današnjeg dana radili s masovnim ubojicom Benjaminom Netanyahuom i s obitelji Bush u pokušaju da khazarska mafija zadrži kontrolu nad Zapadom. 

Također je u tijeku financijski napad protiv drugih khazarskih bandi koje kontroliraju financijske institucije. Oni se odvijaju pod kombiniranim napadom koji uključuje potapanje američke Riznice od strane Kine, kolaps cijena nafte, gubici petrodolarskih derivata, nulte kamatne stope (na kredite) i zahtijevi izvoznika da plaćaju u kineskom juanu.

Rockefellerov Citygroup "šalje svoje ukradeno zlato i ukraden novac u Rusiju u pokušaju sprječavanja da ne padne u kineske ruke", prema pentagonovim i kineskim izvorima. To se podudara s izjavama Rockefellerovog torbara Henry Kissingera da bi SAD trebale biti prijateljske prema Rusiji. Rusija će vjerojatno jednostavno tvrditi da je zlato vraćeno kao carsko blago. 

Kao što je spomenuto u biltenu objavljenom u kolovozu, jasan znak intenziteta financijskog rata koji je u tijeku, vidjelo se kada je kinesko Tianche-1 računalo pogođeno s nuklearnim pulsnim oružjem 12. kolovoza, odmah nakon što je Kina devalvirala juan u odnosu na američki dolar 11. kolovoza.

Kineska devalvacija se koristila kao dio napada na pozicije derivata velikih khazarskih banaka. Khazari su odgovorili s ukradenim nuklearnim oružjem. Dužnosnici Pentagona brzo su objasnili Kinezima da je napad protiv njih izvela khazarska mafija a ne američki vojno industrijski kompleks.

Kinezi su jasno rekli da očekuju akciju od američkog vojno industrijskog kompleksa protiv khazarske mafije, ako žele izbjeći rat. Takva akcija je već počela, rekli su.

Američka vojska, Rusi, Iranci i njihovi saveznici sada pojačavaju pritisak na khazarsku mafiju i njihovu marionetsku državu Izrael. Te tri sile sada surađuju u napadima na izraelsku ISIS proksi vojsku na Bliskom istoku. Egipat će se također pridružiti savezu Iran-Rusija-Pentagon, prema izvorima iz Pentagona. Sada je u tijeku akcija tih saveznika s ciljem presijecanja opskrbe ISIS-ovom naftom iz Iraka preko Izraela i Turske. Presjecanje ovih ruta izvoza nafte lišiti će Khazare i njihovi ISIS proksi vojsku njihovog najvećeg izvora sredstava (osim narkotika). 

Khazari su se već suočili s velikim porazom u SAD-u u pokušaju da zaustave približavanje SAD-a i Irana. Činjenica je da khazarski lobi, unatoč masivne kampanje, nije mogao dobiti dovoljno glasova u Kongresu i Senatu da stavi veto na dogovor s Iranom, jasan je dokaz da Khazari gube kontrolu nad američkim političkim sustavom. 

U međuvremenu, blizak khazarskoj mafiji, kralj Saudijske Arabije, Salman, stigao je Washington 4. rujna da traži povrat saudijskog zlata koje se čuva u SAD-u. Amerikanci su mu rekli da, ako bude ustrajao u svojim zahtjevima da će njegovo kraljevstvo biti razbijeno. Osim toga, rečeno mu je da će se njegova zemlja suočiti s "ozbiljnim posljedicama" ako prestane opskrbljivati naftom američki vojno industrijski kompleks i počne je prodavati Kinezima. Salman je također bio prisiljen prihvatiti dogovor s Iranom, kažu izvori iz Pentagona. 

Situacija u Europi također dostiže vrhunac. Ogromna izbjeglička kriza koja je u vijestima projektirana je kao dio dugoročnog P2 plana da koriste sukob između islama i kršćanstva kako bi prisilili na monoteističku vjeru. Ovaj plan poziva na eskalaciju izbjegličke krize i dolazak velikih kontigenata "naoružanih boraca ISIS-a" da se ubrza proces, prema njemačkim izvorima "drugog Reicha". Prema tim izvorima, snage NATO-a postigle su tajni sporazum da se krene naprijed s njihovim Novim svjetskim poretkom 25. prosinca, rekao je izvor. Sveobuhvatni plan je da se sruši sadašnji sustav kako bi se mogao obnoviti ispočetka, rekli su. 

Dolazak pape Franje, Vladimira Putina, Xi Jipinga i drugih moćnih posrednika u SAD krajem rujna, navodno kako bi proslavili godišnjicu UN-a, može biti znak da će neka vrsta ugovora biti potpisana.

Još jedan znak da se nešto neobično događa je činjenica da će američka zračna obrana na Istočnoj obali SAD-a biti isključena tijekom druge polovice rujna, čak i ako su Kineske i Ruske pomorske snage stacionirane blizu američke obale. Posljedni put takvo što se dogodilo 11. rujna 2001. godine.


U međuvremenu, u Japanu, i tamo postoje znakovi da se ne radi kao i obično. Čini se da je rob premijer Shinzo Abe radi na dovođenju novih upravitelja. Najjasniji znak je da je japanska vlada ne samo završila s bilo kakvim izgovorima za sankcije protiv Rusije ili Irana, ona također planira prestati koristiti američki dolar u trgovini s Rusijom. Japan već trguje s Iranom i Kinom bez da koristi američki dolar.

U drugim vijestima iz Japana, Yamaguchi Gumi, Japan, i najveća svjetska kriminalna organizacija također se nedavno razišla. Izvori unutar Yamaguchi Gumi i suparničke bande kažu da je razlaz bio lokalno pitanje i nije izravno povezano s međunarodnim događajima. Tsukasa Shinobu, sadašnji šef bande, dolazi iz Nagoye (sjedište Toyota motorsa) i ogorčenost protiv Nagoyine kontrole nastaje u Kobe-u, tradicionalnoj bazi bande. Ne samo da Nagoya frakcija preuzima osobne odluke, nego traži previsoke poreze, prema izvorima bande. Nije vjerojatno da će ovaj rascjep dovesti do rata, jer obje strane imaju previše toga za izgubiti u slučaju da se to dogodi, rekao je izvor. Posljednji put kad se banda rascijepila, kada je Goto Gumi otišao 2008, nije bilo rata. Tadamasa Goto, šef Goto bande, sada živi kao umirovljenik u Kambodži. Ako izbije rat, bande će napustiti svoja formalna sjedišta, prikriti svoj izgled i početi se međusobno ubijati. 

Završna napomena čitateljima, ovaj pisac zahvaljuje se svojim čitateljima za postavljanje unaprijed napisanih izvješća i što su mu omogućili da ode na godišnji odmor u Kanadu. 

Kanada ide na opće izbore 19. listopada, a istraživanje javnog mnenja sada pokazuje da cionistički režim Stephena Harpera ide prema definitivnom porazu. Kanada bi onda trebala biti u poziciji da oslobodi od babilonskog dužničkog ropstva sebe i svoje rođake na jugu. 



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers