FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, September 29, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 22:09:2015



Θα μετατραπεί το μεγάλο φεστιβάλ αγάπης του ΟΗΕ σε μόλις μια προσπάθεια της συμμορίας να φανεί συμπαθής και να διατηρηθεί στην εξουσία



22 Σεπτεμβρίου 2015



Οι επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να αποκαλύψουν εάν πρόκειται να ανακοινωθούν οι ριζικές αλλαγές στον τρόπο που διοικείται αυτός ο πλανήτης ή αν θα είναι οι ίδιοι παλιοί εγκληματίες που θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στην εξουσία, φορώντας ένα ωραίο πρόσωπο. Το  γεγονός που θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε στο εγγύς μέλλον είναι η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου. Αυτό οφείλεται στο ότι η συμμορία, που έχει κυβερνήσει αυτόν τον πλανήτη, αξιώνει να ορίσει χρονικά την χειραγώγηση των γεωπολιτικών γεγονότων σύμφωνα με τις κινήσεις των ουρανών.
Αυτό ακούγεται τρελό, μέχρι να συνειδητοποιήσεις, ότι οι Πρόεδροι Xi Jinping της Κίνας, Vladimir Putin της Ρωσίας, Barack Obama των Ηνωμένων Πολιτειών, Francois Hollande της Γαλλίας, Hassan Rouhani του Ιράν κλπ πρόκειται να μιλήσουν όλοι στα Ηνωμένα Έθνη κατά την ημερομηνία αυτή. Το ερώτημα είναι, θα ανακοινώσουν την γέννηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης ή μιας νέας εποχής, ή απλώς θα αραδιάσουν κοινοτοπίες πριν επιστρέψουν στις "μπίζνες ως συνήθως";
Αν οι ηγέτες πουν απλώς ωραία πράγματα, αλλά αποτύχουν να δράσουν, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η αιματηρή επανάσταση θα καταστεί αναπόφευκτη. Το γεγονός είναι, ότι το σημερινό παγκόσμιο σύστημα και οι ηγέτες του έχουν πρωτοστατήσει την καταστροφή του 40% όλης της ζωής στην ξηρά και του 49% όλης της ζωής στη θάλασσα. Επί πλέον, ο ρυθμός της καταστροφής συνεχίζει να επιταχύνεται. Δεν είναι μόνο αυτό, το σύστημα που καταστρέφει τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη απομυζά και τον πλούτο από όλους τους ανθρώπους, εκτός από περίπου το 0,01% της κορυφαίας ελίτ.

Είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μια πλανητική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενός είδους που δεν έχει παρατηρηθεί από την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, πριν από εξηνταπέντε εκατομμύρια χρόνια. Ο δημιουργός (είτε είναι ο Θεός είτε η Φύση) θα μπορούσε κάλλιστα να αναρωτιέται αν είναι ώρα να κάνει στους ανθρώπους ό,τι έγινε με τους δεινοσαύρους. Ίσως αυτή τη φορά δοθεί η ευκαιρία στις κατσαρίδες να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο.
Η καλύτερη ελπίδα μας βρίσκεται στις αυξανόμενες ενδείξεις, ότι μια παγκόσμια επανάσταση συνεχίζει να απομακρύνει τη φαύλη, ανίκανη συμμορία της χαζαρικής μαφίας, που είναι υπεύθυνη για τόσο πολλά από τα βάσανα αυτού του πλανήτη.
Η μεγαλύτερη και πιο χαοτική δραστηριότητα εξακολουθεί να παρατηρείται στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Η πλημμύρα των εκατομμυρίων προσφύγων προς την Ευρώπη και η απειλή της άφιξης δεκάδων ακόμη εκατομμυρίων έχει προκαλέσει σοβαρές εσωτερικές διαμάχες στις δομές εξουσίας της Δύσης.
Η γερμανική κυβέρνηση έχει επιτάξει κοινοτικά κέντρα, αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και τα παρόμοια για να φιλοξενήσει τα εκατομμύρια των προσφύγων, σύμφωνα με την βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI6. Αυτό ώθησε τον Martin Dempsey, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο Πεντάγωνο, να πετάξει στη Γερμανία και στην Τουρκία για την αντιμετώπιση της κατάστασης, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Ο ίδιος είπε στους Γερμανούς να επιβάλουν συνοριακούς ελέγχους και να σταματήσουν την πλημμύρα των προσφύγων. Είπε, επίσης, στους Γερμανούς, στους Τούρκους και στους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ να ευθυγραμμιστούν με τη Ρωσία στη Συρία εναντίον του ISIS και των υποστηρικτών του στο Ισραήλ και στο Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου, δήλωσαν οι πηγές.
Για να επιβεβαιωθεί ότι το μήνυμά τους έχει ακουστεί, ο 33-χρονος Sheik Rashid του Ντουμπάι, ένας από τους κορυφαίους υποστηρικτές του ISIS, σκοτώθηκε με καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με πηγές των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών.
Επί πλέον, ο αμερικανικός στρατός είπε στον Πάπα Francis, στην Angela Merkel της Γερμανίας και σε άλλους Ευρωπαίους μεσίτες της εξουσίας, να σταματήσουν το μεγάλο τους πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής που αποσκοπεί στο να πλημμυρίσει η Ευρώπη με μουσουλμάνους, προκειμένου να επιβληθεί μια ένωση μεταξύ του Ισλάμ και του Χριστιανισμού.
Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αρχίσει επίσης το κλείσιμο των τουρκικών συνόρων προς τη Συρία, προκειμένου να τεθεί τέλος σε αυτό το πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής, είπαν οι πηγές του Πενταγώνου. «Αν το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία δεν πάρουν αυτούς τους πρόσφυγες, γιατί θα πρέπει κάποιος άλλος να το κάνει;» ρώτησε ρητορικά ο αξιωματούχος του Πενταγώνου.
Ο εγκληματίας πολέμου δικτάτορας του Ισραήλ και ανώτερος σατανιστής Benyamin Netanyahu έχει τόσο αποξενώσει τον στρατό των ΗΠΑ, ώστε το Ισραήλ έχει πλέον χάσει κάθε προστασία από τις ΗΠΑ. Επίσης δεν έγινε δεκτή η συνάντηση του Netanyahu με τον Vladimir Putin της Ρωσίας στον ΟΗΕ. Για τον λόγο αυτόν ο Netanyahu έχει αναγκαστεί να πάει στη Ρωσία και να της προσφέρει τον έλεγχο των κοιτασμάτων φυσικού αερίου του Ισραήλ ως αποζημίωση για εγκλήματα πολέμου και ως χρήματα προστασίας, σύμφωνα με πηγές της CIA.
Επί πλέον, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ashton Carter αναγκάστηκε από τους αξιωματικούς να απευθύνει έκκληση προς τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Sergey Shoigu να παροτρύνει κοινή δράση κατά του Ισραήλ, δήλωσαν οι πηγές. Επί πλέον, οι αξιωματικοί του Πενταγώνου κάνουν τον Carter να ζητήσει μια κοινή στάση Ρωσίας/ΗΠΑ έναντι της Κίνας πριν από την επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping στις ΗΠΑ, που θα ξεκινήσει στις 22 του Σεπτέμβρη.
Η επίσκεψη Xi Jinping έχει ως στόχο την οικοδόμηση μιας στρατηγικής σχέσης μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις κινεζικές κυβερνητικές πηγές. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του στρατού της, εξαρτάται από το κινεζικό χρήμα, προκειμένου να παραμείνει ικανή να πληρώνει τα χρέη της. Σε μια κίνηση που σχεδόν σίγουρα είχε στόχο την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύος τους, οι Κινέζοι ξεπούλησαν κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ αξίας 184 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και πιθανώς θα συνεχίσουν το ξεπούλημα τον Σεπτέμβριο.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εκδίδει ψευδείς αριθμούς χρέους από τις 15 Μαρτίου και έχει καταφύγει στη μυθοπλασία, ότι κάποιος «θεσμικός επενδυτής» αγοράζει όλα τα ομόλογα που πούλησαν οι Κινέζοι, προκειμένου να παραστήσει ότι δεν έχει χρεοκοπήσει.
Το βασικό πράγμα, που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Xi στις ΗΠΑ, θα είναι η διμερής επενδυτική συνθήκη μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. Δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η πιο χρεωμένη χώρα στην ιστορία του κόσμου και η Κίνα είναι η μεγαλύτερη χώρα-πιστωτής στον κόσμο, εκείνο στο οποίο πραγματικά αφορά αυτή η συνθήκη είναι ποια τμήματα της πραγματικής οικονομίας των ΗΠΑ θα έχουν οι Κινέζοι τη δυνατότητα να αγοράζουν και ποια θα είναι εκτός ορίων.
Οι Κινέζοι έχουν σε αποταμίευση εικοσιένα δολάρια* που θα μπορούσαν να ρίξουν στην πραγματική οικονομία των ΗΠΑ κι έτσι είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών να εξασφαλίσουν, ότι τα χρήματα αυτά θα έρθουν με έναν τρόπο, που θα είναι επωφελής για τον μέσο Αμερικανό, καθώς και για τους Κινέζους επενδυτές. Η συμφωνία για την κατασκευή από τους Κινέζους ενός υπερταχέως τρένου, που θα συνδέει το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, είναι ένα παράδειγμα του είδους της επένδυσης, που θα μπορούσε να είναι ευπρόσδεκτη.
Φυσικά το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ δεν είναι χωρίς χαρτιά για να παίξει στις διαπραγματεύσεις τους με την Κίνα. Έχουν μόλις αναγκάσει την κυβέρνηση-μαριονέτα του Shinzo Abe στην Ιαπωνία να περάσει νόμους, που καθιστούν αποτελεσματικά τον ιαπωνικό στρατό μέρος του Πενταγώνου. Έχουν επίσης διαπραγματευθεί μια στρατηγική στρατιωτική σχέση με το Βιετνάμ και, όπως προαναφέρθηκε, εργάζονται σκληρά για να βάλουν και τους Ρώσους στο παιχνίδι.
Τα άλλα χαρτιά, που το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ έχει να παίξει, είναι η απειλή της διακοπής των εξαγωγών πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή προς την Κίνα και η απειλή χρήσης των όπλων τους διαμόρφωσης καιρικών συνθηκών και παραγωγής σεισμών εναντίον της Κίνας.
Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι Κινέζοι, το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, οι Ρώσοι και άλλοι είναι, ότι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είμαστε αντιμέτωποι με μια πλανητική κρίση, που απαιτεί πλανητικές λύσεις.
Μέρος της λύσης, φυσικά, περιλαμβάνει την απομάκρυνση των Χαζάρων γκάνγκστερς, που δεν κατέστρεψαν μόνο την οικονομία των ΗΠΑ, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Έχει σημειωθεί νεώτερη πρόοδος σε αυτό το μέτωπο, επίσης. Ο Richard Grasso, ο πρώην επί κεφαλής του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, παραδέχτηκε δημοσίως την περασμένη εβδομάδα, ότι η αγορά ήταν στημένη.


Επί πλέον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ διενεργεί έρευνα των μεγάλων τραπεζών με την κατηγορία ότι προκαθόρισαν τις αγορές των αμερικανικών κρατικών ομολόγων.


Εκείνο για το οποίο οι στρατιωτικές και οι δικαστικές αρχές των ΗΠΑ πρέπει να βεβαιωθούν είναι, ότι τα ιδρύματα αυτά θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τη νομοθεσία περί οικονομικού εγκλήματος και διαφθοράς [σ.τ.μ.: RICO laws http://www.hg.org/rico-law.html], που στρέφεται κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Το να επιβάλουν σ’ αυτά τα ιδρύματα να πληρώσουν πρόστιμα δεν έχει νόημα, διότι το μόνο που έχουν να κάνουν τώρα για να πληρώσουν ένα πρόστιμο είναι να προσθέσουν μια λογιστική εγγραφή στα βιβλία τους. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συρθούν με χειροπέδες και να κατασχεθούν όλα τα προσωπικά περιουσιακά τους στοιχεία, προκειμένου να υπάρξει κάποια ελπίδα για την αποκατάσταση της λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών αγορών.
Όμως το πραγματικό πράγμα που το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ πρέπει να κάνει, αν είναι να παραμείνουν μακροπρόθεσμα οι ΗΠΑ σε σχέση ισοτιμίας με την Κίνα, είναι εκείνο που έχουν κάνει και οι Κινέζοι και να εθνικοποιήσει την κεντρική τράπεζα. Η εξουσία της δημιουργίας χρήματος ανήκει στον λαό, όχι σε κάποιους Χαζάρους μαφιόζους.
Σε μια τελική σημείωση, υπήρξε ένα ασυνήθιστο γεγονός στη ζωή του γράφοντος την περασμένη εβδομάδα. Στις 15 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 περίπου, έφυγα από το σπίτι μου για να πάω στο ψιλικατζίδικο. Έξω από την πόρτα μου υπήρχαν δημοσιογράφοι και οπερατέρ από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες της Ιαπωνίας. Ο γείτονάς μου της διπλανής πόρτας είχε συλληφθεί για μια σειρά από καλοστημένες εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον ιαπωνικών σιδηροδρομικών σταθμών και εγκαταστάσεων του σιδηροδρόμου.
Κατέληξα να είμαι σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και στις εφημερίδες, εκφράζοντας την έκπληξή μου που είχα ένα τέτοιο γείτονα (έμενε καλά κρυμμένος). Το όνομα του υπόπτου είναι Isaia Noda και ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι υπήρξε αντι-πυρηνικός ακτιβιστής από την πυρηνική επίθεση και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου κατά της Ιαπωνίας. Είναι πολύ ασυνήθιστο για τους Ιάπωνες να χρησιμοποιούν ονόματα από την Παλαιά Διαθήκη και επί πλέον, αυτός ο Ησαΐας δεν μοιάζει με έναν τυπικό Ιάπωνα.


Είναι γνωστό, ότι ο Ησαΐας αναφέρεται στην «οργή του Κυρίου», όπως στο Ησαΐας 9:19 που λέει, «Μέσα από την οργή του Κυρίου των δυνάμεων σκοτεινιάζει η γη, και οι άνθρωποι θα είναι σαν το καύσιμο της φωτιάς». Πείτε με παρανοϊκό, αλλά το βρίσκω δύσκολο να πιστέψω, ότι αυτός ο χαρακτήρας ζούσε λίγα μέτρα από μένα από απλή σύμπτωση.




*Προφανώς ο Φούλφορντ έχει παραλείψει κάποια από τις λέξεις «εκατομμύρια» ή «δισεκατομμύρια»

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers