FREE JULIAN ASSANGE

Sunday, August 30, 2015

Hrvatski -- BENJAMIN FULFORD / Dr. Michael Van de Meer



Nekrolog: Dr. Michael Van de Meer, također poznat kao Michael Meiring, također poznat kao??? pravi James Bond


22. kolovoz 2012


Fiktivni lik James Bond ne drži svijeću stvarnom čovjeku kojeg znam kao Dr. Michael Ven de Meer. U jednom od njegovih rijetkih trenutaka neskromnosti, Dr. Van de Meer jednom mi je rekao da "ono što James Bond radi je prilično pitomo u odnosu na ono što sam ja učinio." Ovaj čovjek je bio jedinstven i nedostajat će svima koji su ga poznavali. 

Kad sam ga prvi put upoznao u sobi, pokazao mi je torbu atašea u kojoj je bila jedna strojnica i 7 putovnica, sve prave i sve s njegovom fotografijom na njima. Torba atašea imala je neprobojne obloge. Dok sam bio u posjeti kod njega na Filipinima netko ga je pokušao ubiti bacanjem velike količine pesticida u ventilacijski sustav njegove hotelske sobe. Za njega to očito nije neobična vrsta događaja. U svakom slučaju, bio sam privilegiran da dobijem, kroz njega, uvid u stvarnost vrha svjetske špijunaže i intriga. Za njega CIA je bila kao Krist u akciji. 

Dr. Van de Meer je običavao koristiti ime Dr. Michael Meiring sve dok mu obje noge nije raznijela bomba koju su, rekao je, postavili ljudi koji rade za njegovog zakletog neprijatelja George Busha starijeg, šefa nacističke Odessa grupe.

Iako je Dr. Van de Meer nerado razgovarao o njegovoj prošlosti, svako toliko bi pustio mrvice informacija o svom izvanrednom životu. Rekao je da je odrastao u dvorcu blizu kuće pretka gosp. Francisa Drakea. Jedanput mu je također pobjeglo da je bio rođak kraljice Elizabete i Evelyn de Rothschild, koje je opisao kao "ne baš dobri ljudi".

Njegov otac, on tvrdi, bio je visoki dužnosnik u British Raj, koji je radio s Mohandas Ghandijem. Moja vlastita istraživanja su me dovela da vjerujem da je on u jednom trenutku imao nasljednu titulu Lorda Mountbaltena, nešto što je uvijek negirao.

Ono što sam naučio kroz njega je da, kada su britanski vladari napustili Indiju, ponijeli su sa sobom sve povijesno zlato i blago koje im je moglo doći do ruku. Ovo zlato je zatim dodijeljeno fondu koji se trebao koristiti za dobrobit planeta Zemlje i njegovih naroda. Mnoge druge zemlje i skupine također su dodijelile svoje povijesno blago ovom fondu.

Kada je grupa nacista i fašista ubila predsjednika Johna F. Kennedyja i počela nelegalno koristiti taj novac za financiranje njihovog projekta za fašistički "Novi svjetski poredak", Dr. Van de Meer odlučio im se suprotstaviti.

Prvi filmovi James Bonda se zasnivaju dijelom na Van de Meerovoj borbi protiv njih. Negativac koji se ljubakao s mačkama, Ernst Stavro Blofeld, koji je prikazan u izvornim filmovima Jamesa Bonda koje je napisao Ian Fleming, temeljio se na admiralu Wilhelmu Canarisu, prema MI5 izvorima. Canaris nije bio pogubljen tijekom Drugog svjetskog rata pokušavajući da ubije Hitlera i u stvari postao je šef nacističkog Odessa podzemlja nakon Drugog svjetskog rata. Bio je to Van de Meer i njegova timska borba protiv Canarisa i njegove grupe koji su sačinjavali osnovu izvornih James Bond romana. Sam Van de Meer nakratko se pojavljuje kao mladi britanski biznismen u filmu Tunderball. Canaris je na kraju poražen od strane Van de Meera samo da bi bio zamijenjen George Bushom starijim kao voditeljem Odessa grupe.

Naravno, Dr. Van de Meer priznaje da nije bio anđeo i da mu se dogodio jedan veliki trenutak žalosti u njegovom životu. Kad je bio mladi liječnik 1950-te godine, bio je poslan u Afriku da radi s Jonasom Salkom, čovjekom nama poznatom po tome da je razvio cjepivo za dječju paralizu. Prema riječima Dr. Van de Meera, koji je potom uzeo ime Dr. Michael Meiring, Salk i njegov tim su ubili preko 200.000 afričkih zelenih majmuna i poslali njihovu krv u američke (nacističke) tvornice za biološko oružje u Ft. Detrick.

Om je saznao da se krv koristila za razvoj bolesti namijenjenih za depopulaciju Afrike. To je sada poznato kao HIV ili AIDS.

Od tog trenutka u njegovoj karijeri je nešto zagonetno. Jednom mi je rekao da je doista jedva pobjegao iz Konga gdje je bio prisiljen suočiti se s masovnim ubojstvima vatrenim oružjem nakon što je prelazio rijeku Kongo ispunjenu "stotinama tisuća nadutih mrtvih tijela".

Nakon vremena provedenog u Africi, Van de Meer je proveo 20 godina u Aziji, uglavnom na Filipinima, istražujući misterij nestalog "Yamashita zlata" koje je carski Japan sakrio tamo tijekom Drugog svjetskog rata. On je bio jedan od glavnih izvora za knjigu "Gold Warriors", koju je napisao Sterling Seagrave. 

Ono što je Van de Meer saznao je da su veliki dio svjetskog povijesnog zlata bili opljačkali nacisti. On je krenuo da ih se zaustavi i to je bilo kada ga je Canarisov učenik Bush napao bombom.

Ovdje je svjedočanstvo tog događaja od strane dobrog prijatelja Dr. Michaela:


Kad sam upoznao Dr. Michaela bio je uredno odjeven, dobro njegovan, džentlmen, koji se kretao snagom bodibildera, gracioznošću plesača, i povjerenjem čovjeka naviknutog da komandira. Nevjerojatno zgodan, nebesko plavih očiju koje su privlačile pažnju, govorio je visokim britanskim naglaskom. 

Dr. Michael je bio čovjek na zadatku. Jednom, otvorio je Bibliju koja je uvijek bila u blizini njegovog kreveta, listajući u prolasku gdje je Bog rekao da će otkriti sve skriveno bogatstvo u svijetu, i vratiti ga narodu. Dr. Michael mi je rekao da mu je Bog naručio da ispuni to obećanje, za ublažavanje siromaštva, obnovu Zemlje, i vraćanje Kreacije njenoj namjeni. Gotovo u svakom razgovoru sa mnom, Dr. Michael bi našao priliku da potvrdi svoju predanost vraćanja siromašnima i potlačenima onoga što im je bilo uzeto. Bio je strastven u izgradnji svjetske mreže sveučilišnih bolnica i strukovnih obrazovnih centara, i uključen u nepopustljivoj potrazi za potrebnim resursima. U dobi od šezdeset i četiri godine on bi preskakao po četiri stepenice na stubištu do svoje sobe, bez da se zadiše.

Nakon doručka jednog sudbonosnog dana, rastali smo se. Dr. Michael, službeno odjeven u trodijelno odijelo, došao je na susret, dok sam se ja brinuo o poslu koji se odnosio na ruralni centar koji sam gradio. Dogovorili smo se da se ponovno sastanemo sat kasnije, kako bi razgovarali o prijedlogu ruralnog razvoja koji je trebao biti predan Dr. Michaelu.

Manje od jednog sata kasnije, izlazio sam iz moje sobe kad sam čuo eksploziju. Potrčao sam niz hodnik, obišao dva ugla, i stigao do sobe Dr. Michaela za nekoliko sekundi. Teški crni dim i ekstremna vrućina tekli su iz njegovih vrata. Dva potoka krvi vodili su me od njegovih vrata niz stube. Potrčavši dolje vidio sam dva čovjeka kako drže plahtu za rubove u kojoj je tijelo bilo zamotano. Na ulici je čekao crveni kamionet, u koji je tijelo bilo bačeno. Kako je tijelo palo iz plahte, vidio sam kako Dr. Michael izgleda dobro spaljen kao u prometnoj nesreći, s udovima savijenim pod nemogućim kutovima. Kamionet je odjurio kroz gusti promet, i nestao iz vida.

Nekoliko sati kasnije, nakon početne operacije, dežurni plastični kirurg sreo me u doktorovoj bolnici, najboljoj u Davao-u. Kirurg me obavijestio da je pacijent pretrpio opekline trećeg stupnja, velikim dijelom cijelom debljinom, više od četrdeset i osam posto njegovog tijela, imao je ozbiljne opekline usta i grla, udahnuo je i progutao kemikalije za usporavanje plamena, i da će vjerojatno izgubiti lijevu ruku. Povrede su bile iznad praga ljudskog preživljavanja. Da je pacijent još živ bilo je začuđujuće, rekao je, ali dežurni liječnik nije očekivao da bi mogao živjeti puno dulje. 

Kad se Dr. Michael vratio u svoju sobu, bio je omotan u gazu od vrha do dna, samo s prostorom za plućne i trbušne cijevi, i samo slobodnim desnim uhom i rukom (sjetite se "Nevidljivog čovjeka!"). On je odmah signalizirao sa svojom slobodnom rukom da želi nešto napisati. Stavio sam olovku u njegovu ruku i držao sam notes na kojem je napisao: "Bolje biti živi pas nego mrtav lav!" Tijekom tih teških dana, pišući humor i pokazujući osobni interes za svaku osobu koja ga je posjećivala, on je svakog zadržao u svom okruženju u pozitivnom stavu. Dr. Michael je pisao upute svojim dežurnim liječnicima, mnoge prilično nekonvencijalne, ali sve koje pokazuju duboko poznavanje medicinskih trauma. On nije gubio svijest, uvijek je odbijao anesteziju, i nikad se nije činilo da spava. On je inzistirao na umetanju njegovih cijevi za disanje i hranjenje i diktirao svoju iscjeliteljsku prehranu. Trećeg dana, jedan liječnik mi je rekao: "Mi ne znamo tko je on, ali mnogo učimo od ovog čovjeka." Iako je meni pripisivao zasluge za svoj život, u konačnici je sam Dr. Michael bio odgovoran za njegovo preživljavanje. 


Moja veza s Dr. Michaelom počela je prije nekoliko godina nakon što sam preživio pokušaje ubojstva mene od strane iste grupe nacista. On me kontaktirao preko Kerry Kassidyja nakon što sam se pojavio na intervjuu za Project Camelot. Spasio mi je život rekavši mi da je bilo loše što sam gospođu Wu stavio u usta za Trojstvo jer nju je ucjenjivao George Bush stariji zbog crnog fonda koji je ilegalno prikupila u inozemstvu. Poslije sam čuo da je gospođa Wu mučena do smrti nakon što su Kinezi otkrili njenu izdaju.

U svakom slučaju, Dr. Van de Meer opskrbio me znanjem o tajnom svijetu na samom vrhu financijskog sustava. On i Neil Keenan ukazali su mi na Green Hilton Memorial sporazum koji je bio razlog za ubojstvo Kennedyja i povijesnom korijenu krize s kojom se sada suočavamo. 

Članovi azijskih tajnih društava koji su ga poznavali, rekli su da unatoč njegove tendencije da gleda s visine na njih, znali su da je bio, u svom srcu srca, dobar čovjek s kojim su htjeli raditi. 

To je razlog zašto su mi prišli i zamolili me da mu pošaljem zlato vrijedno 750 milijuna dolara uz potporu Kennedyjevih obveznica. Tražio sam njegovu poštansku adresu kako bi mu poslao obveznice. Nedugo nakon što mi je poslao svoju adresu, iznenada je umro "u snu" unatoč što je bio robusnog zdravlja i pun planova za budućnost.

Njegova obitelj odbija govoriti o njegovoj smrti i nikakva zvanična autopsija nije objavljena. Sigurni smo da je ubijen i znamo tko je odgovoran. Budite uvjereni da Dr. Michael nije umro uzalud. On će biti osvećen i njegovi snovi o "okončanju siromaštva i pretvaranje pustinje u zelenu" biti će ostvareni.



Original:



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers