FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, August 13, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 12:08:2015

 Potrebna su nova uhićenja jer zapadne mega banke sada kradu novac deponenata


12. kolovoza 2015

JP Morgan i druge zapadne mega banke već su počele krasti novac deponenata, prema izvorima u Azijskoj razvojnoj banci i jednom američkom milijunašu koji je prijavio da su njegova vlastita sredstva ukradena. Izvor razvojne banke rekao je da čovjeka koji je imao deponirana 4 milijuna dolara kontaktirala je JP Morgan banka da mu kažu da je banka odbila odobriti da povuče svoj novac. Umjesto toga, čovjeku je ponuđeno "365 dnevno jamstvo banke". Drugim riječima, banka mu ne bi dala njegov novac, nego je ponudila da kaže drugim bankama da je imao novac. Mnoge najveće zapadne banke sada se čuvaju od bankrota nudeći "garancije" jedna drugoj, kaže izvor. Američki milijunaš, sa sjedištem u državi Washington, rekao je da je više od 100 milijuna dolara njegovog novca namah pokradeno. Japanski financijer također je rekao ovom piscu da je Citybank ukrala više od 10 milijuna dolara njegovog novca koji je deponirao u njihovoj poslovnici u Tokiju. Japanka, poznanica ovog pisca, rekla je da su i njoj ukrali 50.000 dolara s njenog računa u podružnici banke u Tokiju koja je u američkom vlasništvu. Banke nisu bile dostupne za komentar u vrijeme pisanja ovog teksta, ali je jasno iz ove anegdote a također i dokaza iz javnog života (poput derivata gospodarstva i manipulaciji tržišta) da većina zapadnih mega banaka više ne funkcionira ispravno.

Američka vojska i agencije bave se ovim slučajem i istrage o kriminalu su u tijeku, prema izvorima Pentagona.

Međutim, izvori iz Pentagona kažu da Pentagon nije u stanju proglasiti stečaj korporacije SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE i vratiti republiku Sjedinjenih Američkih Država zbog prigovora Kineza. Kinezi kažu da ako podružnica Odbora Federalnih Rezervi u Washingtonu proglasi stečaj, svih njihovih preko 3 trilijuna teško zarađenih američkih dolara će postati bezvrijedno. Ako se to dogodi, Kinezi će prestati podržavati međunarodnu trgovinu u američkim dolarima i time zaustaviti subvencioniranje svih američkih vojnih aktivnosti izvan kontinentalnih Sjedinjenih Američkih Država. 

Ono što sve ovo znači je da će neka vrsta tranzicije biti, i provodi se, organizirano.

U međuvremenu, pritisak od vojnog osoblja, posebno od pukovnika, znači da će vodstvo združenog stožera SAD-a biti u potpunosti preustrojeno do kraja rujna. Grupa budućeg vodstva spremna je poduzeti ozbiljnu akciju i početi veliko okruživanje khazarskih gangstera u Washingtonu, New Yorku i drugdje. Izraelska vojna i obavještajna zajednica priprema se za poduzimanje slične akcije u Izraelu, prema izvorima Mossada.

Također, iako se uhićenja obećana za 8. kolovoz nisu dogodila na dramatičan i brišući način koja je tražilo osoblje vojske, napravljen je veliki napredak. Pentagon obećava da će "topovi kolovoza" proizvesti rezultate. 

Na primjer, "nakon višemjesečnog pritiska" agencija i Pentagona, Ministarstvo pravosuđa i FBI počeli su kriminalističku istragu nad Hillary Clinton. Unatoč naslova koji dovodi u zabludu, ovo je čak bilo izvješćeno u Washington Postu koji kontrolira khazarska mafija.


To je razlog zašto se odjednom govori o kandidaturi podpredsjednika Joe Bidena za predsjednika, prema izvorima Pentagona. 

Američka vojska, Drug Enforcement Agency i FBI također su u lovu za odbjeglim meksičkim narko bosom "El Chapo-om", jer žele koristiti njegovo svjedočenje za rušenje Bushove drogeraške mafije. Sada se sigurno može kladiti da će većina Bush obitelji ići u zatvor.

Očekuje se da će američka vlada biti raspuštena nakon rujna zbog nedostatka financijskih sredstava. To će se iskoristiti kao prilika za čišćenje većeg dijela smeća u Washingtonu, prema izvorima Pentagona. na primjer, Ministarstvo domovinske sigurnosti vjerojatno će biti raspušteno, iako njegove osnovne funkcije (kao što je Obalna straža) će se nastaviti.

Bilo koja vladina agencija ili dužnosnici za koje se otkrije da opstruiraju tijek istraživanja khazarske mafije, također će biti uklonjeni s vlasti, dodaju izvori.

Otkriće da dijelove tijela beba prodaje Planned Parenthood je dio ofenzive protiv podržavanja eugenike, nacističke frakcije khazarske mafije. Ta ofenziva će dovesti do novih otkrića u rujnu i listopadu, obećaju izvori.

Khazarska mafija također dolazi pod neprijateljsku vatru u SAD-u i izraelu zbog njenog velikog pritiska unutar SAD-a da se promovira rat s Iranom. Američki predsjednik Barack Obama je rekao da se pročita akt o izazivanju nereda na AIPAC lobiju u SAD-u. On je to učinio na sastanku s dvojicom svojih lidera i, slijedeći dan, on čita govor koji mu je dao Pentagon. Tamo je rekao: "Kao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, to bi bilo ukinuće moje ustavne dužnosti", da se posluša Izrael i napadne Iran. "Što to znači je, prema izvoru Pentagona, da će "Izrael biti bez obrane i bez prijatelja i bez pomoći Ministarstva obrane."

To je jedan od razloga zašto se izraelska obavještajna služba i vojna zajednica napokon budi na činjenicu da su njima, i mnogim drugim zemljacima isprani mozgovi od strane vjerskih fanatika sklonih počinjanju 3. svjetskog rata. Izrael će se morati očistiti od Armagedonskog kovanja zavjere religioznih cionističkih fanatika ako želi ostati entitet sposoban za život. Inače će ostati bez prijatelja i sami. Također, njihova tzv Simson opcija koja prijeti da će okupirati svijet s njima, sada je neutralizirana, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja. 

Snažan pritisak se sada vrši na Tursku, kao i na Izrael, da okončaju njihovu ISIS kampanju u Siriji i Iraku. Ruski Putin je zaprijetio obim zemljama vojnom akcijom ako nastave njihovu ISIS kampanju masovnih ubojstava. Američka vojska tiho je obavijestila Turke i Izraelce da oni neće djelovati u zaustavljanju Rusije ako se sukobe s ISIS-om. To je razlog zašto su pregovori koji uključuju Rusiju, Iran, Pakistan, Tursku, Saudijsku Arabiju, Izrael, američku vojsku itd poprimili novu hitnost.

Tu je također bilo dosta događaja u vezi s Kinom posljednjih dana. Kineska ekonomija je počela zaribavati do zaustavljanja. Veliki bum čeličnih i betonskih konstrukcija počinje proizvoditi nepotrebne ceste i prazne gradove. To znači da će Kina sada morati promijeniti svoj poslovni model, a to će značiti da će morati napraviti barem jedan korak natrag prije nego ponovno krene naprijed. 

Kinezi također počinju gubiti tlo diplomatski. Vijetnamci pregovaraju o slobodnoj trgovini s EU kako bi nadoknadili pretjeranu ovisnost o kineskoj ekonomiji. Vijetnamci također razmatraju kupnju francuskih Mistral brodova čija je prodaja Rusiji otkazana.

Prebjeg Lyng Wangchena, brata Ling Jihua, pomoćnika bivšeg kineskog predsjednika Hu Jiatao-a, bio je državni udar za američku obavještajnu zajednicu, prema izvorima Pentagona. Amerika sada ima duboko znanje o najvišim razinama vlasti u kineskom režimu. Ovo dezerterstvo je rezultat trenutnog predsjednika Xi Jinpinga u slamanju korupcije i suparnika. Xi je stvorio mnogo neprijatelja, te je, kao rezultat, doživio šest pokušaja atentata, kažu kineski izvori.

Rusi se također sada više svrstavaju s WDS zapadnom alijansom kako bi izbjegli ostavljanje Kini koja drži sve karte svjetske moći. 

Kineski režim, sa svoje strane, kreše i pokušava pokazati prijateljskije lice. Sva izgradnja u spornim područjima Južnog kineskog mora je zaustavljena. Osim toga, kinezi su u pregovorima za posjet pape Franje. Izvori kineskih tajnih društava i izvori obitelji Rothschild kažu da to može biti kineski potez za prihvaćanje "kršćanstva s kineskim karakteristikama" kao službene religije Kine. To bi bilo učinjeno u skladu s konfucijanizmom, budizmom, taoizmom i drugim kineskim tradicionalnim sustavima vjerovanja. Kinezi također ciljaju na skladnije odnose s ostatkom svijeta. 



Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers