FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, August 5, 2015

Hrvatski -- BENJAMIN FULFORD: 04.08.2015




4. kolovoza 2015



Iranski nuklearni znanstvenik pozvao je predstavnika Društva Bijelog Zmaja, kao i mnoge vladine agencije, na dan plavog mjeseca 31. srpnja kako bi upozorio na skorašnju khazarsku zavjeru protiv više iranskih nuklearnih postrojenja s otetim civilnim zrakoplovima s nuklearnim oružjem. Znanstvenik je rekao da je upozoren na letu od Dubaija za Teheran u zrakoplovu Boing 777-300ER koji je trebao letjeti 1. kolovoza, bio bi jedan od zrakoplova koji je trebao biti korišten u napadu. Upozorenja su uzeta ozbiljno i izvršen je veliki pritisak na izraelske vojne snage i vojne tajne službe da spriječe bijesnog psa ratnog zločinca Benjamina Netanyahua i njegove kolege kabaliste da provedu takav napad. Takozvani pronalazak dijela krila Boeinga 777 u Tihom oceanu prošlog tjedna trebalo je biti skretanje pažnje s ovog napada, prema iranskim i drugim izvorima.

Iznenadna pojava mogućeg "dokaza" za malezijski zrakoplov s leta 370 dolazi zato što sve manje ljudi u cijelom svijetu vjeruje službenoj priči da su let 370, koji je "nestao" u Tihom oceanu i let 17, koji je oboren iznad Ukrajine, bili različiti zrakoplovi. Počinitelji ovih i drugih masovnih zločina nastavljaju s pokušajima da izazovu svjetski rat kako bi spriječili protuudar i masovna uhićenja koja će doći nakon što sve njihove laži i zločini neizbježno postanu potpuno izloženi. 

Najnovija navodna urota "napasti Iran" dolazi u vrijeme kada glasine o masovnim uhićenjima visokih kabalista opet kruže internetom. Izvori CIA-e, Azijske banke za razvoj i Federalnih rezervi, svi su upozorili ovog pisca o masovnim uhićenjima, potaknuta od Kineza, koja se trebaju održati 8. kolovoza.

Glasine su povezane sa slijedećim člankom i odgovarajućim linkovima:

Dok Kinezi vole broj 8 i definitivno su počeli Olimpijske igre 2008 u Pekingu u 8:08 sati 8. kolovoza, 08.08.2008. : 08 nismo mogli samostalno potvrditi planove za uhićenja na taj dan.

U svakom slučaju, uhićenja trebaju biti provedena uglavnom u SAD-u i Izraelu, te će tako morati biti provedena od strane američke vojske i policijskog aparata. Zadnje što sam čuo, broj 8 nije njihova šalica feng-shuia (風水).

Ipak, brzina kojom se ova glasina (ili intel) širi pokazuje da postoji stvarna frustracija unutar vojnog i obavještajnog aparata. Mnogi od nas se čude zašto se poznate ubojice i zločinci poput Hillary Clinton i Jeb Busha pojavljuju iz dana u dan u korporativnim medijima kao da su legitimni predsjednički kandidati. Isto tako, zašto je Netanyahu slobodan? kako je jedan ugledni britanski novinar izlanuo na konferenciji za novinare o 3/11 tsunamiju i terorističkom nuklearnom napadu: "zašto nitko nije uhićen?"

Pa, kao što je činjenica da je odbor japanske vlade donio odluku da se 3 rukovoditelja Tokyo Electric Power Corporation suoče s kaznenim prijavama koje se odnose na 3/11 napad i masovna ubojstva. WDS će učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi se osiguralo da suđenje rukovoditeljima Tokyo Electric Power dovede do podnošenja krivičnih prijava protiv glavnih zločinaca poput Benjamina Netanyahua, Tonyja Blaira, J. Rockefellera i Georgea Busha mlađeg.

Tu je i veliko obavještajno istresanje napravljeno protiv britanske kraljevske obitelji i drugih europskih kraljevskih obitelji prošlog tjedna prema Alquin and Flutlerby stranici (vjeruje se da su povezani s britanskom tajnom službom). Informacije se mogu vidjeti na slijedećem linku pod naslovom "Europska loza suočava se s krajnjim vrtlogom izloženosti."

Članak uključuje citat velemajstora Iluminata Alexandera Romanova, gdje je izjavio: "Imam poruku i to je za kraljicu Elizabetu izravno: "Teta Elizabeta, Izida je vrlo uzrujana, ona želi svoju krunu natrag." " 

Smeće obavještajnih službi također sadrži ono što je navodno kopija izvornog memoranduma koji naređuje ubojstvo princeze Diane. Dalje sadrži i kopije dokumenata koji pokazuju da je europska krvna loza u stanju stvoriti trilijune dolara iz ničega ako želi. Tu je također više dokaza o vezi europske loze i nacista, kao i detaljne informacije o britanskoj kraljevskoj obitelji.

Ovo smeće dolazi u vrijeme kad su se zrakoplovi sestre Bin Ladena srušili u Velikoj Britaniji, gdje je poginula ona i ostali članovi Bin Ladenove obitelji. Tajne službe američke mornarice tvrde da je ona išla u Englesku da svjedoči u Chilcot istrazi o ratu u Iraku i o 9/11.

Član obitelji Rothschild jednom je opisao ovu stranicu kao da sadrži negdje oko 90% i 10% dezinformacija. Ipak je bio vjeran čitatelj.

Tom Hanegan, stranica koja tvrdi da je povezana sa zajedničkom američko-francuskom obavještajnom radnom skupinom, sa svoje strane, izdala je izvješće koje povezuje kraljičinog rođaka, kralja koji je nedavno podnio ostavku ,Juan Carlosa iz Španjolske, s obitelji Bush, 9/11 i ukradenim izborima 2000 godine. Ova stranica također tvrdi da je sestra Bin Ladena ubijena od strane MI5, kako bi se spriječilo da sestra Bin Ladena svjedoči.

Postoji mogućnost da napadi na britansku kraljevsku obitelj dolaze kada istraga o pedofilijskoj mreži u strukturama vlasti u Velikoj Britaniji počinje ozbiljno ići na živce. Britanska policija već je objavila da će istražiti da vide da li je bilo zataškavanja u optužbama za seks sa djecom protiv bivšeg premijera Edwarda Heatha.

Heath je potpisao rušenje neovisnosti Velike Britanije nakon što je bio ucjenjen da je imao seksualni odnos s dječakom prema britanskoj MI5 tajnoj službi. Razotkrivanje toga bi, naravno, bilo kobno za EU projekt. Možda je to jedan od motiva za iznenadne napade na britansku kraljevsku obitelj. Onda opet, možda su svi oni bili dio toga. Vrijeme će pokazati.

U svakom slučaju, ovo višeslojno izlaganje britanske kraljevske obitelji dolazi u vrijeme kada je ISIS pod napadom bez presedana. Sjetite se da se tzv. muslimanska ISIS grupa pojavila tek nakon što je "Alexander Romanov" rekao "ISIS je ljut."

Izvor iz Pentagona rekao je WDS-u da američka vojska vrši "ekstremni pritisak" na Tursku, dok Rusija pritišće Izrael, da prestane podržavati ISIS. Isti izvor je rekao da je Iranu i Egiptu dano nuklearno oružje da se "završi s ISIS-om."

Isti izvor je rekao da će Saudijska Arabija biti raščlanjena na tri države: Shia država oko regija proizvodnje nafte, sveta Muslimanska država oko Meke i Medine, a ostatak Saudijska država oko Rijada.

Rusko približavanje američkoj vojsci također je dovelo do čistke anti-ruskog khazarskog utjecaja u poljskoj, prema izvorima iz Pentagona. To je razlog zašto je cionistički milijarder Jan Kulczyk, anti-ruski bivši ministar vanjskih poslova Radoslaw Sikorksi i njegova  žena, novokonzervativac, Anne Applebaum, "maknuti" su s vlasti, kažu izvori.

Sve borbe za vlast i curenja informacija dolaze dok se svjetski ekonomski i financijski sustav nastavlja valjati prema destrukciji. Prošli tjedan, američki protektorat Puerto Rico službeno je bankrotirao. I pored napora da bi ovo izgledalo izolirano od samih Sjedinjenih Američkih Država, Puerto Rico je samo kanarinac u rudniku ugljena za njegovog vlasnika, korporaciju SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE, koja je također bankrotirala.

Istovremeno, poniranje cijena nafte, ugljena, bakra, čelika i drugih roba pokazuje da kineski snažni motor gospodarstva također zaribava do zaustavljanja. Kineski impresivni rat bio je pokretan uglavnom izgradnjom i izvozom. Sa SAD i europskim tržištima koja odumiru i izgradnjom koja dolazi do razine zasićenja (sjetite se svih onih praznih novih gradova), Kina treba promijeniti brzinu.

Kinezi kažu da će se prebaciti na usluge, domaću potražnju i inovacije, ali Kina će vjerojatno morati napraviti korak natrag prije nego što bude mogla krenuti naprijed. Pad burze u Kini nije uzrok svega ovoga, već simptom. Drugi način postizanja toga je da laki dio za Kinu, kopiranje modela koji su funkcionirali negdje drugdje, je završen i sada će morati otići na nepoznati ekonomski teritorij. Posljedica svega toga je da će Kina biti manje spremna i sposobna i dalje financirati SAD i Europu dok preuređuje svoje gospodarstvo.

Dok govorimo o Europi, ne zaboravimo na se u grčkoj krizi doista ne radi samo o Grčkoj, nego i o Portugalu, Italiji, Španjolskoj i Njemačkoj. Ta kriza nastavlja se rasplamsavati neriješenim i nerješivim korištenjem trenutne ekonomske paradigme. 

Kao pisac sam naučio da kad članak ne ide dobro, ponekad je potrebno započeti praznu stranicu. U ovom slučaju, to znači okončanje paradigme babilonskog dužničkog ropstva koja je vladala Zapadom više od 100 godina. Sada kada je prošlo više od 100 godina otkad su federalne rezerve bile privatizirane, osam od deset Amerikanaca su robovi duga.

Životni standard u SAD-u pada od 1960-tih, dok u Japanu pada od kada je uveden khazarski ekonomski model u 1990-tim. Europa je u dubokoj ekonomskoj nevolji.

Tu su i razgovori o jubileju (jednokratni otpis duga i preraspodjela sredstava) s početkom ove jeseni. To bi bilo dobro mjesto za početak. Gnostički Iluminati, ako su ozbiljni u vezi završetka vladavine loze plave krvi, mora pogurati za nacionalizaciju središnjih banaka. Obitelji plave krvi, ako žele izbjeći još jedan francuski ili ruski stil krvave revolucije, moraju stajati elegantno po strani financijske kontrole i možda im bude dopušteno da nastave svoju ulogu kao presjecatelji vrpce i hrana za trač magazine.

U međuvremenu, baš kao što se dogodilo s padom Sovjetskog Saveza, sada smo izloženi rijetkim povlaštenim informacijama žestokom brzinom. Moramo čuvati ove informacije za reference prije nego što nestanu.


Web stranica: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers