FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, August 27, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 24:08:2015


Μια ανασκόπηση των υφισταμένων συμμαχιών των μυστικών κοινοτήτων και των ορατών κέντρων εξουσίας 

Benjamin Fulford

24 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση προς τους αναγνώστες: Λόγω των ετήσιων διακοπών μου, οι εκθέσεις για την 17η, 24η και 31η του Αυγούστου, θα περιέχουν υλικό ανεξάρτητο από την τρέχουσα επικαιρότητα. Ενημερώσεις έκτακτης ανάγκης θα εμφανιστούν μόνο αν είναι απαραίτητο. Η κανονική δημοσίευση εκθέσεων θα επανέλθει τον Σεπτέμβριο.

__________________________________________________________________


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας γι' αυτό που ασφαλώς θα είναι ένα φορτωμένο φθινόπωρο, είναι τώρα μια καλή στιγμή να ξαναδούμε τις μυστικές και τις δημόσιες δομές εξουσίας και τις συμμαχίες του κόσμου. Με σκοπό την παροχή προστιθέμενης αξίας στους συνδρομητές, αυτή η έκθεση θα βασίζεται κυρίως στην από πρώτο χέρι εμπειρία με διάφορες μυστικές κοινότητες και τις δημόσιες δομές εξουσίας.
Η είσοδός μου στον κόσμο των μυστικών κοινοτήτων ξεκίνησε μετά την δημόσια προειδοποίησή μου προς τους Ασιάτες, ότι ο SARS ήταν ένα βιολογικό όπλο σταμμένο προς αυτούς. Ένα συμβόλαιο δολοφονίας συνήφθη εις βάρος μου από την νεοσυντηρητική, χαζαρική κυβέρνηση Bush εξαιτίας αυτού και της έκθεσής μου για την αλήθεια σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου, αλλά και άλλων δημοσιογραφικών δραστηριοτήτων.

Η πρώτη μυστική ομάδα, που ήρθε σε επαφή μαζί μου μετά τη σύναψη αυτού του συμβολαίου, ήταν σταλμένη από τον Henry Kissinger μέσω του πρώην Υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας Heizo Takenaka. Ο απεσταλμένος που έστειλαν, ένας αυτο-περιγραφόμενος δολοφόνος, είπε ότι αντιπροσώπευε τους «Σοφούς της Σιών». Μου είπε (και το έχω αυτό σε κασέτα) ότι έπρεπε να σκοτώσουν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ασθενειών και λοιμοκτονίας, προκειμένου να "σώσουμε το περιβάλλον". Η ομάδα του μου πρόσφερε μεγάλο πλούτο και τη θέση του Υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας, αν θα συμφωνούσα να συμπορευθώ με τα γενοκτονικά σχέδιά τους. Αυτή είναι η ομάδα, την οποία τώρα αναφέρω ως χαζαρική μαφία. Στους ηγέτες της περιλαμβάνονται τώρα οι εγκληματικές οικογένειες Bush/Clinton, ο Sheldon Adelson, ο Benyamin Netanyahu, οι Rockefellers και οι περισσότεροι της αμερικανικής πλευράς του Federal Reserve Board.
Η δεύτερη μυστική ομάδα, που επικοινώνησε μαζί μου ήταν η "Κόκκινο Και Μπλε", ισχυριζόμενη ότι εκπροσωπεί τη δυναστεία των Ming και λέγοντας ότι είχε έξι εκατομμύρια μέλη (πολύ περισσότερα τώρα), συμπεριλαμβανομένων "εκατό χιλιάδων δολοφόνων". Είπαν ότι η κοινότητά τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για το γενικότερο καλό και όχι για προσωπικό όφελος. Επέλεξα να προσχωρήσω σ' αυτούς, σε μια μάχη εναντίον των Χαζάρων.
Η τρίτη ομάδα που επικοινώνησε μαζί μου ήταν το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ. Έστειλαν τον Paul Laine, ένα πρώην μέλος της μονάδας ψυχικού πολέμου του Πενταγώνου. Αυτός ισχυρίστηκε επίσης, ότι είναι με τη CIA. Ο Laine μου χορήγησε ένα πλήθος απόκρυφων πληροφοριών. Μου επεσήμανε, ότι το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ είχε παυθεί εν τη γενέσει του, από κάποια άγνωστη δύναμη.
Μου χορήγησε, επίσης, αποδεικτικά στοιχεία, ότι αυτός ο πλανήτης είχε σχεδόν καταστραφεί στο παρελθόν. Η ομάδα αυτή συμφωνούσε με τον στόχο της "Κόκκινο Και Μπλε" της αποτροπής του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, επειδή όλα τα παιχνίδια πολέμου του Πενταγώνου έδειξαν, ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα κατέστρεφε το 90% της ανθρωπότητας και θα άφηνε το βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη ακατάλληλο για ανθρώπινη κατοίκηση.
Η τέταρτη ομάδα που επικοινώνησε μαζί μου ήταν "η οικογένεια", που συχνά αναφέρεται ως οι Rothschilds. Αυτή η ομάδα είναι η ευρωπαϊκή βασιλική γραμμή αίματος και περιλαμβάνει την οικογένεια Saxe Gotha, τους Rothschilds, τους Hapsburgs (Αψβούργοι) και άλλες ευρωπαϊκές βασιλικές γραμμές αίματος. Αυτή είναι η ομάδα πίσω από την λεγόμενη καμπάνια περί "υπερθέρμανσης του πλανήτη". Η καμπάνια αυτή, ενώ βασίζεται σε απάτες, παρουσιάστηκε από αυτούς ως ένας τρόπος διάσωσης του περιβάλλοντος, χωρίς γενοκτονία.
Ο Ελευθεροτεκτονισμός Scottish Rite  αναφέρει τελικά σε αυτήν την ομάδα. Ο εκπρόσωπός τους Dr. Michael Van de Meer, γνωστός και ως Meiring, αναφέρθηκε στους ανθρώπους πίσω από την προγραμματισμένη γενοκτονία με το όνομα "Εβραίοι". Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε, ότι ήταν η μη-εβραϊκή ηγεσία των Εβραίων, γνωστή στην ιστορία ως Υκσώς, που ήταν το πρόβλημα. Και πάλι, η χαζαρική Μαφία.
Η πέμπτη ομάδα που επικοινώνησε μαζί μου ήταν οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτοι. Ο εκπρόσωπός τους, που αυτο-περιγράφεται ως ο Μέγας Κύριος των Ιλλουμινάτων Alexander Romanov (γνωστός και ως Richard Sorge, Sasha Zaric, Gordon Moore κλπ), είπε, ότι η ομάδα αυτή ήταν πίσω από την ρωσική, την γαλλική και την αμερικανική επανάσταση. Αυτοί αντιτίθενται στον κανόνα των γραμμών αίματος. Αυτή η ομάδα με προειδοποίησε, επίσης, πριν από την προγραμματισμένη πυρηνική και τρομοκρατική επίθεση και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου εναντίον της Ιαπωνίας. Ο Romanov ισχυρίστηκε ότι έχει στρατολογηθεί από τον πρώην πρωταθλητή σκακιού Bobby Fischer. Ο Romanov ήταν εκείνος που αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον ISIS πολύ πριν εμφανιστεί στις ειδήσεις.
Η έκτη ομάδα που ήρθε σε επαφή ήταν η Στοά Ελευθεροτεκτόνων P2, που έστειλε τον Leo Zagami να με επισκεφθεί στην Ιαπωνία. Αυτή η ομάδα υποστηρίζει, ότι ελέγχει το Βατικανό και τη Μαφία και διοικείται από τους απογόνους των Ρωμαίων Καισάρων. Όταν επισκέφθηκα τη Στοά P2 στην Ιταλία με σύστησαν σε στρατηγούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς κ.λπ.
Το υψηλότερης βαθμίδας μέλος της Ρ2 που γνώρισα ήταν ο Vincenzo Mazzara, ένας Καβαλιέρος των Τευτόνων Ιπποτών. Αυτή η ομάδα λατρεύει τον Μαύρο Ήλιο και υποστηρίζει ότι ήταν πίσω από τον κομμουνισμό και άλλα μεγάλα πολιτικά κινήματα. Εκδήλωσαν τη δύναμή τους με την απομάκρυνση του πρωθυπουργού Silvio Berlusconi και του Πάπα Βενέδικτου (maledict) XVI από τις θέσεις τους.
Η έβδομη ομάδα στην οποία προσέτρεξα ήταν η Οικογένεια Του Δράκου. Εισήχθηκα σε αυτή την ομάδα μετά τη συνάντηση του εκπροσώπου τους στη Σιγκαπούρη. Ο εκπρόσωπος των Rothschild είπε ότι "αν θέλεις να μιλήσεις με την Κίνα, ξεκίνησέ το και όπου πάει" όταν οργάνωσαν την εισαγωγή. Η ομάδα αυτή ισχυρίζεται, ότι αποτελείται από διάφορες ασιατικές βασιλικές γραμμές αίματος και ισχυρίζεται, επίσης, ότι έχει εξωγήινους υποστηρικτές. Έχουν νόμιμες ιστορικές αξιώσεις για το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χρυσού.
Η όγδοη ομάδα που με πλησίασε ήταν η Κοινότητα Του Μαύρου Δράκου. Επίσης, διάφορες ομάδες διεκδικούν αυτόν τον τίτλο, επί του παρόντος ο Chodoin Daikaku, επικεφαλής των κοινοτήτων των ιαπωνικών πολεμικών τεχνών του κόσμου (καράτε, νιντζούτσου, αϊκίντο κλπ), με πάνω από πενήντα εκατομμύρια ανθρώπους που ασκούν αυτές τις τέχνες σε όλον τον κόσμο, φαίνεται να τους εκπροσωπεί καλύτερα.
Μια ένατη ισχυρή ομάδα που έκανε επαφή ήταν η λέγκα της νεολαίας του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος ή το αξιοκρατικό μέρος της κινεζικής κυβέρνησης. Ο αντιπρόσωπός τους στην Ιαπωνία, κάποιος κ Κ., είναι ο κύριος αγωγός που έχω για πληροφορίες από την κινεζική κυβέρνηση.
Υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες που έκαναν επαφές, μεταξύ των οποίων:
Η Μεγάλη Γαλλική Στοά των Ελευθεροτεκτόνων της Ανατολής
Η ομάδα Inagawa Yakuza
Η ομάδα Sumiyoshi Yakuza
Η ομάδα Yamaguchi Gumi Yakuza
Οι Ασσασσίνοι (Περσία)
Ο όχλος της Νιγηρίας
Η Μογγολική Δυναστεία της Ινδίας
Η βασιλική οικογένεια της Ινδονησίας
Η βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης
Οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών MI5 και MI6
Οι Ροδόσταυροι (BIS / Ερυθρός Σταυρός)
Η βουδιστική ομάδα Sokka Gakkai
κ.λπ. κ.λπ.
Όταν η "Κόκκινο Και Μπλε" μου ζήτησε να βρω καλοπροαίρετες δυτικές μυστικές κοινότητες, οι παραπάνω είναι μερικές από αυτές που συνάντησα. Ένα άτυπο δίκτυο, που περιλαμβάνει μέλη όλων των παραπάνω ομάδων έχει πλέον διαμορφωθεί και ονομάζεται η Κοινότητα του Λευκού Δράκου.
Όπως η "Κόκκινο Και Μπλε", η Κοινότητα του Λευκού Δράκου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για το γενικότερο καλό και όχι για προσωπικό όφελος. Μέχρι στιγμής, η Κοινότητα του Λευκού Δράκου και οι σύμμαχοί της έχουν σταματήσει όλες τις προσπάθειες των Χαζάρων για ανάφλεξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, με δημιουργία πανδημιών και πρόκληση εκτεταμένης λοιμοκτονίας. Με άλλα λόγια, έχουμε σώσει τον κόσμο από την καταστροφή.
Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν. Ένας λόγος γι' αυτό είναι, ότι η επαφή με όλες αυτές τις ομάδες κατέστησε σαφές, πως δεν υπάρχει μια ενιαία μυστική, αλλά ούτε και δημόσια κυβέρνηση, που να κυβερνάει τον κόσμο. Αντίθετα, έχουμε ορισμένες μυστικές ομάδες, που συνδέονται με ορισμένα κέντρα εξουσίας, όπως το Βατικανό, η Βρετανική Αυτοκρατορία, η Ε.Ε., ο ΟΗΕ, το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, η Wall Street, η Κίνα, το ελβετικό τραπεζικό σύστημα κλπ
Ενώ πολλοί άνθρωποι δικαίως φοβούνται τη δημιουργία μιας φασιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ακριβώς όπως σε κάθε χωριό, υπάρχουν ορισμένοι ελάχιστοι κανόνες συνεργασίας που απαιτούνται. Αυτή τη στιγμή η παγκόσμια εξουσία είναι τέτοια, ώστε παράνομοι γκάνγκστερς, που δολοφονούν και λεηλατούν, μπορούν να τρέχουν ανεξέλεγκτοι σε μέρη όπως η Ουκρανία ή η Μέση Ανατολή, χωρίς να υφίστανται καμία συνέπεια.
Αναπνέουμε όλοι τον ίδιον αέρα, πίνουμε το ίδιο νερό και ευχόμαστε για την ασφάλεια και την ευημερία των εαυτών μας και των οικογενειών μας. Υπάρχουν, επίσης, θέματα, όπως η υπεραλίευση, η αποψίλωση των δασών και ο πόλεμος, που η σημερινή διεθνής πολιτική και οικονομική αρχιτεκτονική δεν έχει μπορέσει να λύσει. Χρειάζεται να έχουμε ένα ελάχιστο επίπεδο συνεργασίας σε διεθνή κλίμακα, για να λύσουμε προβλήματα αυτού του είδους.
Επί πλέον, λόγω της αναρχίας στο διεθνές σύστημα, αυτός ο πλανήτης δεν έχει συνεκτικούς στόχους ή σχέδια για το μέλλον. Αντί αυτού έχουμε ένα συνονθύλευμα από στόχους και ατζέντες. Η παλιά ελίτ, επίσης, έχει εν μέρει δίκιο για τη μάζα των "άχρηστων παρσίτων", ή των αδρανών ανθρώπων, οι οποίοι περνούν χαλαρά τη ζωή τους, χωρίς να κάνουν καμία πραγματική συνεισφορά στον πλανήτη. Πρέπει να τους δοθεί κάτι να κάνουν, που να αξίζει τον κόπο και να τους παρέχει ικανοποίηση. Πώς θα ήταν αν όλοι είχαμε μερικούς ελάχιστους κοινούς στόχους, προς τους οποίους θα συμφωνούσαμε να εργαστούμε;
Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε αυτόν τον πλανήτη σε έναν παράδεισο για όλα τα ζωντανά πλάσματα. Πολλοί θέλουν να εξερευνήσουν το σύμπαν. Άλλοι επιθυμούν την αθανασία. Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να γίνουν πραγματικά, αν εργαστούμε μαζί για να το καταφέρουμε.
Οι άνθρωποι που διοικούν το σημερινό διεθνές σύστημα, σχεδιάζουν να ανακοινώσουν όλα τα είδη των μεταρρυθμίσεων αυτό το φθινόπωρο. Ενώ οι προθέσεις τους είναι καλές, μπορεί [αυτό που θα προσφέρουν] να είναι πολύ λίγο, πολύ αργά.
Την επόμενη εβδομάδα, στην τελευταία έκδοση της καλοκαιρινής μας σειράς, θα δείξουμε λεπτομερώς πόσο δυσλειτουργικό είναι πραγματικά το τρέχον διεθνές πολιτικό και οικονομικό σύστημα. Αυτό θα πρέπει να δώσει την ώθηση για μια φθινοπωρινή καμπάνια ολοκληρωτικής αναθεώρησης του τρόπου που μεταχειριζόμαστε αυτόν τον πλανήτη. Οι μη εγκληματικοί άνθρωποι στην κορυφή του ισχύοντος συστήματος δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, επειδή δεν θέλουμε να καταστρέψουμε οτιδήποτε παλιό, θέλουμε να χτίσουμε κάτι νέο.


Πηγή: http://benjaminfulford.net/2015/08/24/a-review-of-the-current-alliances-of-secret-societies-and-visible-power-centers/


Αναρτήθηκε από Hipknowsys


http://benjaminfulford.net/2015/08/24/a-review-of-the-current-alliances-of-secret-societies-and-visible-power-centers/

Αναρτήθηκε από Hipknowsys

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers