FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, August 20, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 18:08:2015

Η μάχη για τον πλανήτη Γη εισέρχεται σε μια αποφασιστική φάση αυτό το φθινόπωρο


18 Αυγούστου 2015



Ανακοίνωση προς τους αναγνώστες: Λόγω των ετήσιων διακοπών μου, οι εκθέσεις για την 17η, 24η και 31η του Αυγούστου, θα περιέχουν υλικό ανεξάρτητο από την τρέχουσα επικαιρότητα. Η κανονική δημοσίευση εκθέσεων θα επανέλθει τον Σεπτέμβριο.

__________________________________________________________________


Για άλλη μια φορά η εποχή του φθινοπώρου αναμένεται να φέρει αναταράξεις και διαμάχες για την εξουσία με μια νέα ένταση, καθώς πλησιάζει απειλητικά η προθεσμία απόδοσης λογαριασμού της 30ής Σεπτεμβρίου. Το ερώτημα για την συμμορία είναι, τι είδους παζάρι, απειλές και συμβιβασμοί θα γίνουν από την συμμορία, προκειμένου να προκαλέσει άλλη μια καθυστέρηση και να διατηρήσει ανέπαφη την δομή της δόλιας εξουσίας της. Το ερώτημα για τους υπόλοιπους από εμάς είναι, πώς μπορούμε να βάλουμε επιτέλους οριστικό τέλος στο εφιαλτικό καθεστώς της, της δουλείας του χρέους.
Προκειμένου να προετοιμαστούμε για την εκστρατεία του φθινοπώρου, θα είναι χρήσιμη μια ανασκόπηση της μάχης μέχρι στιγμής, για να προσδιορίσουμε τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια.
Το καλύτερο σημείο για να ξεκινήσουμε είναι να ανατρέξουμε στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και να αρχίσουμε από εκεί. Αυτό που είδαμε ήταν ένα φασιστικό πραξικόπημα εναντίον της δημοκρατίας των ΗΠΑ, που διεξήχθη από την ίδια ομάδα που έχασε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και από τότε σχεδίαζε την εκδίκηση.
Πληροφορίες από δυτικές και ασιατικές μυστικές κυβερνητικές πηγές έχουν αποκαλύψει, ότι οι οικογένειες που κατέχουν την Federal Reserve, ιδίως τον κλάδο της Νέας Υόρκης, είχαν χρεοκοπήσει. Όφειλαν χρυσό κυρίως στις ασιατικές βασιλικές οικογένειες και είχαν διαταχθεί να αρχίσουν να επιστρέφουν στις 12 Σεπτεμβρίου 2001. Αντί γι' αυτό, αποφάσισαν να κηρύξουν τον πόλεμο εναντίον του υπόλοιπου πλανήτη.
Υπήρχε σαφώς μια γερμανική και μια ναζιστική εκδοχή για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Οι βασικοί υπεύθυνοι εκείνη την εποχή στη Δύση ήταν όλοι προσκείμενοι στους Ναζί, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου των ΗΠΑ George Bush Jr., του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Donald Rumsfeld, του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Tony Blair, του Πάπα Βενέδικτου (Ratzinger) XVI, κ.λπ.
Η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ακολουθήθηκε αμέσως από την ψήφιση του Πατριωτικού Νόμου, ο οποίος είναι σχεδόν ίδιος με το ναζιστικό γερμανικό σύνταγμα και, ως εκ τούτου, σηματοδότησε την έναρξη του ναζιστικού 4ου Ράιχ. Οι πολιτικοί, οι προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και άλλοι, που δεν συμβάδισαν με την φασιστική κατοχή, είτε σκοτώθηκαν είτε εξαναγκάστηκαν σε σιωπή.
Ο Donald Rumsfeld, δήλωσε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001, ότι 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια του Πενταγώνου των ΗΠΑ είχαν «εξαφανιστεί». Πληροφοριοδότες, όπως ο πρώην κορυφαίος ναζί Michael Meiring (αργότερα Van de Meer) εξήγησαν ότι τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί ένας παράλληλος στρατός ή μια αμερικανική εκδοχή των γερμανικών SS. Αυτός ο νέος στρατός ήταν είτε μέρος του ναζιστικής επινόησης Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας [Department of Homeland Security] είτε μεταμφιεσμένος σε εργολαβικές εταιρείες ιδιωτικών στρατών.
Η μαζική συσσώρευση μυστικών και δημόσιων αμερικανικών στρατών  ακολουθήθηκε από την εισβολή στο Ιράκ και το Αφγανιστάν με ψευδή προσχήματα. Αυτές οι εισβολές ήταν μέρος ενός σχεδίου για την ανατροπή επτά τουλάχιστον χωρών της περιοχής, προκειμένου να δημιουργηθεί μια αυτοκρατορία, που θα ελέγχεται από την χαζαρική Μαφία.
Την ίδια στιγμή, καθώς συνεχιζόταν η στρατιωτική εισβολή στη Μέση Ανατολή, Ναζιστές που εργάζονταν για το καθεστώς Bush άρχισαν να εξαπλώνουν γενετικά επεξεργασμένα βιολογικά όπλα. Σε αυτά περιλαμβάνονταν ο SARS (ειδικά διαμορφωμένος για Ασιάτες), η γρίπη των πτηνών, οι ιοί Έμπολα και MERS, και ήταν μέρος ενός σχεδίου για την εξάλειψη του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, προκειμένου να «σωθεί το περιβάλλον».
Υπήρχαν πολλοί από εμάς, που απλά δεν μπορούσαν να πιστέψουν, ότι αυτό πραγματικά συνέβαινε στη Δύση και πήρε πολύν καιρό για πολλούς από εμάς να ξυπνήσουμε.
Η αντιπολίτευση στη Δύση ξεκίνησε με μια φατρία στην κυβερνώσα συμμορία, που [θεωρούσε ότι] το περιβάλλον θα μπορούσε να σωθεί χωρίς την θανάτωση του 90% των ανθρώπων του κόσμου. Η δική τους λύση ήταν ένας παγκόσμιος περιβαλλοντικός φόρος, βασισμένος στην επιστημονική απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη με βάση τον άνθρακα. Έχασαν τις εκλογές το έτος 2000, αλλά συνέχισαν να προωθούν την ατζέντα τους ούτως ή άλλως. Δημιουργήθηκαν μερικές αγορές εμπορίας εκπομπών άνθρακα, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν φωλιές απάτης και έκλεισαν.
Η πραγματική αντιπολίτευση στο ναζιστικό πραξικόπημα στις ΗΠΑ δεν ήρθε από τη Δύση, αλλά από τον υπόλοιπο κόσμο, ιδιαίτερα την Ασία.
Ο γράφων εισήχθη στο Κόκκινο και Πράσινο, μια αρχαία παγκόσμια μυστική κοινότητα, το 2006. Η συμβουλή μου προς αυτούς ήταν να σταματήσουν αμέσως τη χρηματοδότηση της αμερικανικής κυβέρνησης, μέχρι να σταματήσει τους πολέμους της εισβολής και την κλοπή των φυσικών πόρων. Οι Ασιάτες συμφώνησαν να κάνουν ακριβώς αυτό και η ολοσχερής βύθιση των αμερικανικών κρατικών ομολόγων άρχισε λίγο μετά από αυτό.
Η ιαπωνική ηγεσία τελικά δολοφονήθηκε και, μέσω εκφοβισμού, εξαναγκάστηκε σε χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά οι Κινέζοι ήταν λιγότερο εύκολο να εκφοβηθούν.
Το αποτέλεσμα ήταν, ότι η Δυτική συμμορία άλλαξε τακτική και άρχισε μια μεγάλη εκστρατεία απομίζησης της Κίνας. Είπαν στους Κινέζους, ότι επρόκειτο να κυβερνήσουν τον κόσμο. Η ναζιστική μαφία των Bush/Clinton άρχισε να πουλάει όλο το κλεμμένο από το Ιράκ πετρέλαιο στην Κίνα. Τα χρήματα τα χρησιμοποίησε για να αγοράσει επιρροή προς την κινεζική κυβέρνηση.
Ο αδελφός* του George Bush του πρεσβύτερου Prescott Bush είχε μια εμπορική εταιρεία στην Κίνα, που έγλυφε τους κομμουνιστές Κινέζους, πουλώντας τους στρατιωτικά μυστικά των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, σύμφωνα με αξιωματούχους της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ, ήταν η μαφία των Bush εκείνη που έδωσε στους Κινέζους την τεχνολογία, που επιτρέψει στους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους τους να χτυπήσουν με ακρίβεια τους στόχους στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Η παρουσία ενός μεθυσμένου και φτιαγμένου George Bush Jr. να απολαμβάνει μεταχείριση VIP στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 ήταν η ορατή απόδειξη της επιρροής των Bush μέσα στην Κίνα.


Η χαζαρική συμμορία, επίσης, και όχι απλά η ναζιστική παράταξη των Bush, διοχέτευσε επενδύσεις στην Κίνα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η θεαματική άνοδος της Κίνας από την κατάσταση της τριτοκοσμικής χώρας σε εκείνη της υπερδύναμης μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.
Οι Κινέζοι είχαν επίσης πάρει την υπόσχεση, ότι όλα θα άλλαζαν το 2008. Στην πραγματικότητα, υπήρξε μεγάλη αλλαγή. Το σοκ της Lehman ήταν μέρος αυτής, επειδή διέκοψε την ικανότητα ορισμένων φατριών των ΗΠΑ να τυπώνουν δολάρια για να αγοράσουν πράγματα από τον υπόλοιπο κόσμο. Το αποτέλεσμα ήταν μια απότομη και σοβαρή πτώση στις εισαγωγές των ΗΠΑ.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ [Federal Reserve] και η θυγατρικής της Εταιρεία Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής απέφυγαν την πτώχευση εκείνο το έτος, με την υπόσχεση να βάλουν τον κομμουνιστική Μπαράκ Ομπάμα για πρόεδρο. Το αποτέλεσμα ήταν η συνέχιση της χρηματοδότησης για την κυβέρνηση της συμμορίας των ΗΠΑ. Όπως αποδείχθηκε, οι πολιτικές του Ομπάμα ήταν σχεδόν πανομοιότυπες με εκείνες της παράταξης Bush, αλλά η συνολική συμμορία κατάφερε να αγοράσει χρόνο.
Εν τω μεταξύ, ο Tony Blair και ο George Bush Jr. αμέσως πήγαν σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πάπα Βενέδικτο (Maledict)** XVI και προσχώρησαν στον καθολικισμό. Με άλλα λόγια, πήγαν στον Νονό της Στοάς Ρ2 για να ζητήσουν προστασία.
Ωστόσο, οι δυτικές ομάδες, αρρωστημένες και κουρασμένες από τις ναζιστικές γελοιότητες, ξεκίνησαν μια αντεπίθεση. Ο Πάπας Maledict αναγκάστηκε να παραιτηθεί, κάτι που δεν έχει συμβεί σε πάπα για εξακόσια χρόνια. Επί πλέον, Ευρωπαίοι μονάρχες από την Ολλανδία, την Ισπανία και το Βέλγιο αναγκάστηκαν, επίσης, να παραιτηθούν από τους θρόνους τους.
Η Καθολική εκκλησία μπήκε σε διαδικασία μεταρρύθμισης, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση της Τράπεζας του Βατικανού και απολύοντας χιλιάδες παιδεραστές ιερείς. Υψηλής ισχύος δίκτυα παιδεραστίας στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτέθηκαν, επίσης, σε συστηματική αποκάλυψη και συνεχίζουν να αποκαλύπτονται.
Ίσως όμως η μεγαλύτερη αλλαγή από όλες ήταν η συμφωνία του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ελβετίας και του Λουξεμβούργου να εγκαταλείψουν τη φατρία της Federal Reserve στις ΗΠΑ και να συμμετάσχουν στην Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών της Κίνας. Αυτό σηματοδότησε μια θεμελιώδη διάσπαση στις κορυφαίες θέσεις της δυτικής εξουσιαστικής συμμορίας.
Σαφώς ωστόσο, ο πόλεμος δεν έχει ακόμη κερδιθεί και πολλές μάχες απομένουν να δοθούν. Ως το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται υπό τον έλεγχο των φαύλων Χαζάρων γκάνγκστερς, με επί κεφαλής τις οικογένειες Bush/Clinton/Rockefeller. Σήμερα, οκτώ στους δέκα Αμερικανούς είναι, και θα παραμείνουν για μια ζωή, σκλάβοι του χρέους, που ελέγχεται από το καθεστώς αυτής της μαφίας.
Η ατέρμονη εκλογική φάρσα στις ΗΠΑ είναι τώρα πλήρως ελεγχόμενη από το μεγάλο χρήμα, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα συμφέροντα του μέσου Αμερικανού. Αυτός είναι ο λόγος που γνωστοί δολοφόνοι, όπως η Hillary Clinton και ο Jeb Bush εμφανίζονται μέρα με τη μέρα στα ελεγχόμενα μέσα της προπαγάνδας, σαν να ήταν δημοφιλείς επιλογές των ανθρώπων.
Η κοινότητα του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ παραμένει η κύρια ελπίδα για την απελευθέρωση από την καρδιά του σκότους του κόσμου, που είναι η Εταιρεία ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και ο υπόδουλος πληθυσμός της. Μέχρι στιγμής όμως, έχει περιοριστεί στην ελάττωση της ισραηλινής επιθετικότητας στη Μέση Ανατολή και την φιλοπόλεμη στάση κατά της Κίνας.
Δεν έχει κάνει τίποτα για τον μεγαλύτερο εχθρό που αντιμετωπίζει και που είναι οι Χαζάροι ολιγάρχες, που ελέγχουν την πολιτική των ΗΠΑ, την οικονομία και τα μέσα ενημέρωσης. Οι ανώτερες και κατώτερες βαθμίδες του στρατού και οι άνθρωποι των υπηρεσιών πρέπει να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στα μέλη του γενικού επιτελείου στρατού μέχρι να εθνικοποιήσουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και να πάρουν την πηγή της εξουσίας των Χαζάρων, που είναι η εκτύπωση του τραπεζογραμματίου του χρέους (του λεγόμενου «αμερικανικό δολάριο»).
Η Ιαπωνία, επίσης, είναι μια υπόδουλη αποικία των Χαζάρων, διοικούμενη από μια κυβέρνηση μαριονέτα, εγκατεστημένη μέσω νοθείας στις εκλογές. Στην Ιαπωνία οι Χαζάροι κυβερνήτες είναι ο Richard Armitage, ο Michael Green και τα αφεντικά τους, Benyamin Netanyahu και η συμμορία Bush/Clinton. Δεν θα βρίσκονται στις θέσεις τους για πολύ ακόμη. Ωστόσο, το ιαπωνικό κατεστημένο του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών θέλει να συντονιστεί με τα αντίστοιχα τμήματα των ΗΠΑ, για να εξασφαλίσουν ότι η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα απελευθερωθούν και οι δύο ταυτόχρονα.
Σε στρατιωτικό επίπεδο, έχουμε να κάνουμε με μόνο μερικές δεκάδες υψηλά ισταμένων προσώπων, που μπορούν εύκολα να υποταχθούν. Οι μισθοφόροι σωμαφύλακές τους μπορούν εντίμως να πεισθούν να παραιτηθούν.


Πηγή: Antimatrix.org




*Εδώ υπάρχει ένα λάθος στο κείμενο του Fulford: Ο Prescott Bush ήταν ο πατέρας του George Bush του πρεσβύτερου [https://en.wikipedia.org/wiki/Prescott_Bush – Πολλοί άλλοι διαθέσιμοι ιστότοποι στην ελληνική γλώσσα με το λήμμα «Πρέσκοτ Μπους»]

.
**Στο σημείο αυτό ο Fulford αντιπαραθέτει εν είδει λογοπαιγνίου τη λέξη Maledict, η οποία εννοιολογικά είναι αντίθετη προς τη λέξη Benedict, παραποιώντας σκόπιμα το όνομα του Πάπα. Συγκεκριμένα, η λέξη Benedict έχει θετική έννοια, σημαίνοντας περίπου «ευλογημένος» σε ελεύθερη απόδοση, ενώ η λέξη Maledict έχει αντίθετη έννοια (Στην Ιταλική, bene = καλώς/ευ-, male = κακώς/δυσ-. Στην Λατινική, dictus σημαίνει «ειρημένος», ως μετοχή του ρήματος dico = λέγω). Μερικοί σχετικοί ιστότοποι είναι οι ακόλουθοι:






Σημείωμα του μεταφραστή: Ζητώ συγγνώμη από τους ελληνόφωνους αναγνώστες για την απαράδεκτη καθυστέρηση δημοσίευσης των ελληνικών μεταφράσεων του Benjamin Fulford, όμως παράγοντες της προσωπικής και οικογενειακής ζωής μου δεν μου επιτρέπουν ταχύτερους ρυθμούς διεκπεραίωσης αυτού του έργου. Αποτελεί πάγια ευχή μου να βρεθεί κάποιος άλλος μεταφραστής, που να ικανοποιεί αυτή την ανάγκη, δεδομένου ότι το περιεχόμενο αυτών των κειμένων έχει αξία όταν τα γεγονότα στα οποία αναφέρονται είναι ακόμη επίκαιρα και όχι όταν πλέον είναι παρελθόν.


Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers