FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, August 13, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 12:08:2015


Χρειάζονται περισσότερες συλλήψεις, καθώς οι μεγάλες τράπεζες της Δύσης κλέβουν τώρα τα χρήματα των καταθετών


Benjamin Fulford

11 Αυγούστου 2015


Η JP Morgan και άλλες μεγάλες τράπεζες της Δύσης έχουν ήδη αρχίσει να κλέβουν τα χρήματα των καταθετών, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης και έναν Αμερικανό εκατομμυριούχο, ο οποίος ανακοίνωσε, ότι τα δικά του κεφάλαια έχουν κλαπεί. Η πηγή της Τράπεζας Ανάπτυξης είπε, ότι ένας άνθρωπος, που είχε 4.000.000 δολάρια σε καταθέσεις στην JP Morgan,  επικοινώνησε μαζί του για να του πει, ότι η τράπεζα αρνήθηκε να του επιτρέψει να αποσύρει τα χρήματά του. Αντί της απόσυρσης προσφέρθηκε στον άνθρωπο μια «τραπεζική εγγύηση 365 ημερών». Με άλλα λόγια, η τράπεζα δεν θα του δώσει τα χρήματά του, αλλά προσφέρεται να πει στις άλλες τράπεζες ότι αυτός έχει χρήματα. Πολλές από τις μεγαλύτερες δυτικές τράπεζες αποφεύγουν σήμερα την πτώχευση, προσφέροντας «εγγυήσεις» η μια στην άλλη, είπε η πηγή. Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος, που εδρεύει στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, είπε, ότι πάνω από εκατό εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματά του έχουν επίσης κλαπεί οριστικώς. Ένας Ιάπωνας χρηματοδότης είπε, επίσης, στον γράφοντα, ότι η Citibank έχει κλέψει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματά του, που έχει καταθέσει στο υποκατάστημά της στο Τόκιο. Μια Ιαπωνίδα που γνωρίζω, μου είπε επίσης, ότι έχουν κλαπεί πενήντα χιλιάδες δολάρια από το λογαριασμό της στο υποκατάστημα μιας αμερικανικής τράπεζας στο Τόκιο. Οι τράπεζες δεν ήταν διαθέσιμες για σχολιασμό κατά τη διάρκεια της σύνταξης αυτού του δελτίου, αλλά είναι σαφές από αυτές τις ανεπίσημες πληροφορίες, αλλά και από δημοσίως γνωστά στοιχεία (όπως οι εκμεταλλεύσεις παραγώγων και οι πράξεις χειραγώγησης της αγοράς), ότι οι περισσότερες από τις μεγάλες δυτικές τράπεζες δεν λειτουργούν πλέον κανονικά.

Ο στρατός και οι υπηρεσίες των ΗΠΑ βρίσκονται σε κινητοποίηση σχετικά με την υπόθεση και ποινικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Ωστόσο, οι πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι το Πεντάγωνο δεν ήταν σε θέση να αναγκάσει σε χρεοκοπία την Επιχείρηση ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και να αποκαταστήσει την Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, εξ αιτίας αντιρρήσεων από πλευράς των Κινέζων. Οι Κινέζοι λένε, ότι αν η θυγατρική της Ουάσινγκτον Federal Reserve κηρύξει πτώχευση, όλα τα πάνω από τρία τρισεκατομμύρια σκληρά κερδισμένα δολάριά της θα είναι άνευ αξίας. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, οι Κινέζοι θα σταματούσαν να υποστηρίζουν το διεθνούς συναλλαγής αμερικανικό δολάριο και έτσι θα σταματούσαν να επιδοτούν όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές δραστηριότητες εκτός των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών.
Εκείνο που σημαίνουν όλα αυτά είναι, ότι κάποιο είδος μετάβασης θα πρέπει να κανονιστεί, και κανονίζεται.
Εν τω μεταξύ, η πίεση από όλες τις βαθμίδες του στρατού, ειδικά από τους συνταγματάρχες, σημαίνει, ότι η ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ θα αναμορφωθεί πλήρως στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Η εισερχόμενη ηγετική ομάδα είναι έτοιμη να λάβει σοβαρά μέτρα και να αρχίσει έναν μεγάλο αποκλεισμό των Χαζάρων γκάνγκστερς στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη και αλλού. Ο ισραηλινός στρατός και η κοινότητα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών ετοιμάζονται να αναλάβουν παρόμοια δράση στο Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ.
Επίσης, αν και οι υπεσχημένες για την 8η Αυγούστου συλλήψεις δεν πραγματοποιήθηκαν με τον δραματικό και σαρωτικό τρόπο που απαιτούσαν οι βαθμίδες του στρατού, έχει επιτευχθεί μεγάλη πρόοδος. Το Πεντάγωνο υπόσχεται, ότι «τα όπλα του Αυγούστου» θα παραγάγουν αποτελέσματα.
Για παράδειγμα, «μετά από μήνες πίεσης» από τις υπηρεσίες και το Πεντάγωνο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI έχουν ξεκινήσει ποινική έρευνα της Hillary Clinton. Παρά την παραπλανητική πληροφόρηση ενός τίτλου, αυτό έχει δημοσιευθεί ακόμα στην  ελεγχόμενη από τον χαζαρικό όχλο Washington Post.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξαφνικά γίνεται λόγος περί προεκλογικής εκστρατείας για το προεδρικό αξίωμα του αντιπροέδρου Joe Biden, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Ο αμερικανικός στρατός, οι υπηρεσίες κατά των ναρκωτικών και το FBI είναι επίσης στο κυνήγι του φυγά Μεξικανού άρχοντα των ναρκωτικών "El Chapo", επειδή θέλουν να χρησιμοποιήσουν την κατάθεσή του για την δίωξη του όχλου των ναρκωτικών των Bush. Είναι πλέον ένα σίγουρο στοίχημα, ότι το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας Bush θα πάει φυλακή.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναμένεται να διακόψει τη λειτουργία της μετά τον Σεπτέμβριο, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για να καθαριστούν περισσότερα από τα σκουπίδια της Ουάσιγκτον, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Για παράδειγμα, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας κατά πάσα πιθανότητα θα διαλυθεί, αν και οι θεμελιώδεις λειτουργίες του (όπως η ακτοφυλακή) θα συνεχιστούν.
Όποιες κυβερνητικές υπηρεσίες ή υπάλληλοι βρεθούν να παρεμποδίζουν τις συνεχιζόμενες έρευνες για τον όχλο των Χαζάρων θα απομακρυνθούν επίσης από την εξουσία, συνεχίζουν οι πηγές.
Οι αποκαλύψεις για πώληση οργάνων βρεφών από την Planned Parenthood* είναι μέρος της επίθεσης κατά της Ευγονικής, που υποστηρίζει τη ναζιστική παράταξη του όχλου των Χαζάρων. Αυτή η επίθεση θα οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, υπόσχονται οι πηγές.
Ο χαζαρικός όχλος υφίσταται, επίσης, σκληρότατη κριτική στις ΗΠΑ και το Ισραήλ για την μεγάλη πίεσή του στο εσωτερικό των ΗΠΑ για την προώθηση ενός πολέμου με το Ιράν. Ο εκτελών χρέη προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama πήρε εντολή να διαβάσει τον Νόμο Περί Ταραχών στο λόμπι της AIPAC, στις ΗΠΑ [σ.τ.μ.: AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) = Επιτροπή Αμερικανο-Ισραηλινών Δημοσίων Υποθέσεων - https://en.m.wikipedia.org/wiki/American_Israel_Public_Affairs_Committee]. Το έπραξε σε μια συνάντηση με δύο από τους ηγέτες τους και, την επόμενη μέρα, διάβασε μια ομιλία, που του δόθηκε από το Πεντάγωνο.
Εκεί είπε «Ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ακύρωνα το συνταγματικό καθήκον μου με το να υπακούσω στο Ισραήλ και να επιτεθώ στο Ιράν». Είπε επίσης, ότι «το Ισραήλ θα γινόταν ο αποδέκτης των δυσμενέστερων συνεπειών ενός στρατιωτικού πλήγματος των ΗΠΑ στο Ιράν». Εκείνο που σήμαινε αυτό, σύμφωνα με μια πηγή του Πενταγώνου, είναι, ότι «το Ισραήλ θα ήταν ανυπεράσπιστο, χωρίς φίλους και χωρίς βοήθεια από το Υπουργείο Άμυνας».
Αυτός είναι ένας από τους λόγους, για τους οποίους οι κοινότητες των μυστικών υπηρεσιών και του στρατού του Ισραήλ αφυπνίζονται τελικά απέναντι στο γεγονός, ότι αυτοί και πολλοί από τους συμπατριώτες τους έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από φανατικούς θρησκευόμενους, ταγμένους στο ξεκίνημα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου. Το Ισραήλ θα χρειαστεί να αυτοκαθαρθεί από τους Σιωνιστές φανατικούς, που σχεδιάζουν τον Αρμαγεδδώνα, αν θέλει να παραμείνει μια βιώσιμη οντότητα.
Διαφορετικά, θα βρεθούν χωρίς φίλους και μόνοι. Επίσης, η επιλογή τους, η λεγόμενη "Σαμψών", με την οποία απειλούν να πάρουν κάτω τον κόσμο μαζί τους, έχει τώρα εξουδετερωθεί, σύμφωνα με πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.
Ισχυρή πίεση ασκείται τώρα στην Τουρκία, καθώς και στο Ισραήλ, να τερματίσει την καμπάνια της με τον ISIS στη Συρία και στο Ιράκ. Ο Putin της Ρωσίας απείλησε και τις δύο χώρες με στρατιωτική δράση, εάν συνεχίσουν την καμπάνια τους μαζικής δολοφονίας του ISIS. Ο αμερικανικός στρατός έχει ήσυχα ενημερώσει τους Τούρκους και τους Ισραηλινούς, ότι δεν θα ενεργήσει για να σταματήσει τη Ρωσία αν αναλάβει δράση για τον ISIS. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις που αφορούν τη Ρωσία, το Ιράν, το Πακιστάν, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, τον στρατό των ΗΠΑ κλπ έχουν λάβει έναν νέο επείγοντα χαρακτήρα.
Πολλά συνέβησαν, επίσης, με την Κίνα τις τελευταίες ημέρες. Η κινεζική οικονομία έχει αρχίσει να ακινητοποιείται. Η μεγάλη κατασκευαστική έκρηξη του χάλυβα και του μπετόν  αρχίζει να παράγει αχρείαστους δρόμους και άδειες πόλεις. Αυτό σημαίνει, ότι η Κίνα θα πρέπει τώρα να αλλάξει το επιχειρηματικό μοντέλο της και αυτό θα σημάνει, ότι θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον ένα βήμα προς τα πίσω πριν προχωρήσει πάλι προς τα εμπρός.
Οι Κινέζοι αρχίζουν, επίσης, να χάνουν έδαφος στον τομέα της διπλωματίας. Οι Βιετναμέζοι διαπραγματεύονται μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Ε.Ε. για να αντισταθμίσουν την υπερβολική εξάρτηση από την κινεζική οικονομία. Οι Βιετναμέζοι, επίσης, εξετάζουν την περίπτωση της αγοράς των γαλλικών πλοίων Mistral, των οποίων η πώληση στην Ρωσία έχει ακυρωθεί.
Η αποστασία του Ling Wangchen, αδελφού του Ling Jihua, βοηθού του πρώην Κινέζου προέδρου Hu Jintao, έχει υπάρξει ένα θείο δώρο για την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Οι ΗΠΑ έχουν τώρα βαθιά  γνώση από το εσωτερικό των ύψιστων επιπέδων εξουσίας του κινεζικού καθεστώτος. Αυτή η αποστασία είναι το αποτέλεσμα της λήψης αυστηρών μέτρων του σημερινού προέδρου Xi Jinping εναντίον της διαφθοράς και των αντιπάλων. Ο Xi έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς και έχει, ως εκ τούτου, υποστεί έξι απόπειρες δολοφονίας, λένε οι κινεζικές πηγές.
Οι Ρώσοι, επίσης, ευθυγραμμίζονται τώρα περισσότερο με την δυτική συμμαχία της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου, για να μην επιτραπεί στην Κίνα να κατέχει όλα τα χαρτιά της παγκόσμιας εξουσίας.
Το κινεζικό καθεστώς, από την πλευρά του, προβαίνει τώρα στην περικοπή δαπανών και σε μια προσπάθεια να δείξει ένα πιο φιλικό πρόσωπο. Όλες οι κατασκευές σε αμφισβητούμενες περιοχές της Θάλασσας της Νότιας Κίνας έχουν σταματήσει. Επί πλέον, οι Κινέζοι διαπραγματεύονται για μια επίσκεψη του Πάπα Francis. Πηγές της κινεζικής μυστικής κοινωνίας και της οικογένειας Rothschild λένε και οι δύο, ότι μπορεί να υπάρξει μια κινεζική κίνηση υιοθέτησης «του Χριστιανισμού με κινεζικά χαρακτηριστικά» ως επίσημης θρησκείας της Κίνας.
Αυτό θα μπορούσε να γίνει σε αρμονία με τον Κομφουκιανισμό, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό και άλλα κινεζικά παραδοσιακά συστήματα πεποιθήσεων. Οι Κινέζοι αποσκοπούν, επίσης, σε αρμονικές σχέσεις με τον υπόλοιπο κόσμο.





Αναρτήθηκε από το Hipknowsys


Planned Parenthood είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση με αντικείμενο την σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και την προώθηση του δικαιώματος στον σχεδιασμό της οικογενειακής κατάστασης (https://en.m.wikipedia.org/wiki/International_Planned_Parenthood_Federation)

Translator: Nikos


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers