FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, August 6, 2015

Hellenic -- BENJAMIN FULFORD: 04:08:2015

Τα τρομοκρατικά σχέδια των Χαζάρων εκμηδενίζονται, φήμες διαδίδονται ανεξέλεγκτα για συλλήψεις στις 8 Αυγούστου

4 Αυγούστου 2015


Ένας Ιρανός πυρηνικός επιστήμονας τηλεφώνησε σε έναν εκπρόσωπο της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου, καθώς και σε πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες, κατά την ημέρα της γαλάζιας σελήνης* της 31ης Ιουλίου, προκειμένου να προειδοποιήσει για μια επικείμενη σκευωρία των Χαζάρων, να επιτεθούν σε πολλές ιρανικές πυρηνικές περιοχές με κατειλημμένα πολιτικά αεροσκάφη, εφοδιασμένα με πυρηνικά υλικά. Ο επιστήμονας είπε, πως είχε ειδοποιηθεί, ότι μια πτήση από το Ντουμπάι στην Τεχεράνη με αεροπλάνο Boeing 777-300ER, με το οποίο θα ταξίδευε ο ίδιος την 1η Αυγούστου, ήταν ένα από τα αεροπλάνα που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν στην επίθεση.
Οι προειδοποιήσεις ελήφθησαν σοβαρά υπ' όψη και ισχυρή πίεση ασκήθηκε προς το κατεστημένο του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, για να αποτρέψουν τον τρελό σκύλο, εγκληματία πολέμου Benyamin Netanyahu και τους συνεργάτες του από την πραγματοποίηση μιας τέτοιας επίθεσης. Η λεγόμενη ανακάλυψη μέρους πτέρυγας ενός Boeing 777 στον Ειρηνικό Ωκεανό την περασμένη εβδομάδα προοριζόταν να γίνει ένας αντιπερισπασμός γι' αυτή την επίθεση, σύμφωνα με ιρανικές και άλλες πηγές.

Η ξαφνική εμφάνιση πιθανών «αποδεικτικών στοιχείων» της πτήσης 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών έρχεται καθώς όλο και λιγότερα κορόηδα σε όλον τον κόσμο πιστεύουν την επίσημη ιστορία, ότι η πτήση 370, που «εξαφανίστηκε» στον Ειρηνικό Ωκεανό και η πτήση 17, που καταρρίφθηκε πάνω από την Ουκρανία, ήταν ξεχωριστά αεροπλάνα. Οι δράστες αυτού και άλλων μαζικών εγκλημάτων συνεχίζουν τις προσπάθειες για πρόκληση Παγκοσμίου Πολέμου, προκειμένου να αποτρέψουν τις αντιδράσεις και τις μαζικές συλλήψεις, που θα έρθουν μόλις όλα τα ψέματα και τα εγκλήματά τους γίνουν αναπόφευκτα πλήρως φανερά.
Η τελευταία δήθεν σκευωρία επίθεσης κατά του Ιράν ήρθε σε μια στιγμή, που φήμες για μαζικές συλλήψεις ανωτέρων στελεχών της συμμορίας άρχισαν και πάλι να ταξιδεύουν μέσω του διαδικτύου. Πηγές στη CIA, στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης και στη Federal Reserve ειδοποίησαν όλες τον γράφοντα για μαζικές συλλήψεις, υποκινούμενες από τους Κινέζους, που θα λάβουν χώρα στις 8 Αυγούστου.
Οι φήμες εντοπίστηκαν στο παρακάτω άρθρο και σε σχετικούς συνδέσμους:


Ενώ οι Κινέζοι αρέσκονται στον αριθμό 8 και εσκεμμένα ξεκίνησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο στις 08.08 π.μ., στις 8 Αυγούστου, 2008/08/08 08:08 δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ανεξάρτητα κάποιο σχέδιο για συλλήψεις στην εν λόγω ημερομηνία.
Σε κάθε περίπτωση, οι συλλήψεις πρέπει να συμβούν κυρίως στο εσωτερικό των ΗΠΑ και του Ισραήλ και θα πρέπει ως εκ τούτου να γίνουν από τον στρατό των ΗΠΑ και το μηχανισμό της αστυνομίας. Το τελευταίο που άκουσα, ο αριθμός 8 δεν είναι το feng shui φλυτζάνι τους.
Ωστόσο, η ταχύτητα με την οποία αυτή η φήμη (ή πληροφορία) διαδόθηκε, δείχνει ότι υπάρχει πραγματική αναστάτωση στο εσωτερικό των μηχανισμών του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών. Πολλοί από εμάς αναρωτιούνται, γιατί γνωστοί δολοφόνοι και εγκληματίες όπως η Hillary Clinton και ο Jeb Bush εμφανίζονται από μέρα σε μέρα στα μίντια σαν να ήταν νόμιμοι προεδρικοί υποψήφιοι. Επίσης, γιατί ο Netanyahu είναι ελεύθερος; Όπως ένας επιφανής Βρετανός δημοσιογράφος ξεφούρνισε σε συνέντευξη τύπου για το τσουνάμι και την πυρηνική τρομοκρατική επίθεση της 11ης Μαρτίου, «γιατί δεν έχει συλληφθεί κανείς;»
Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι μια ιαπωνική κυβερνητική επιτροπή απεφάνθη την περασμένη εβδομάδα, ότι τρία στελέχη της Tokyo Electric Power Corporation αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη, που σχετίζεται με την επίθεση μαζικής δολοφονίας της 11ης Μαρτίου. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι η δίκη των στελεχών της Tokyo Electric Power θα οδηγήσει σε ποινική δίωξη εναντίον ανωτέρων εγκληματιών, όπως ο Benyamin Netanyahu, ο Tony Blair, ο J. Rockefeller και ο George Bush Jr.
Υπήρξε επίσης ένας έντονος καταιγισμός πληροφοριών την περασμένη εβδομάδα από την ιστοσελίδα Alquin and Flutterby (πιστεύεται ότι συνδέεται με την Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών) εναντίον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και άλλων βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Τις πληροφορίες μπορεί να δει κανείς στον ακόλουθο σύνδεσμο, υπό τον τίτλο «Οι ευρωπαϊκές γραμμές αίματος αντιμέτωπες με δίνη αποκαλύψεων των έσχατων καιρών»


Το άρθρο περιλαμβάνει ένα απόσπασμα του Μεγάλου Κυρίου των Ιλλουμινάτων Alexander Romanov, στο οποίο δήλωσε «Έχω ένα μήνυμα και αυτό απευθύνεται ευθέως στη βασίλισσα Ελισάβετ: Θεία Ελισάβετ, ο Isis είναι πολύ αναστατωμένος, θέλει το στέμμα του πίσω».
Ο καταιγισμός πληροφοριών περιλαμβάνει επίσης αυτό που πιστεύεται πως είναι αντίγραφο ενός αυθεντικού υπομνήματος, που διατάσσει την δολοφονία της πριγκίπισσας Diana. Περιλαμβάνει ακόμα αντίγραφα εγγράφων, που δείχνουν, ότι οι ευρωπαϊκές γραμμές αίματος έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τρισεκατομμύρια δολάρια από το πουθενά, αν το επιθυμούν. Υπάρχουν, επίσης, περισσότερα στοιχεία περί της σύνδεσης των ευρωπαϊκών γραμμών αίματος και των Ναζί, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη γενεαλογία των Βρετανών βασιλέων.
Αυτός ο καταιγισμός ήρθε περίπου τον καιρό που το αεροπλάνο της αδελφής του Bin Laden συνετρίβη στο Ηνωμένο Βασίλειο, σκοτώνοντας την ίδια και άλλα μέλη της οικογένειας του Bin Laden. Η υπηρεσία πληροφοριών του Ναυτικού των ΗΠΑ ισχυρίζεται, πως ερχόταν στην Αγγλία για να καταθέσει στην έρευνα Chilcot σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράκ και την 11η Σεπτεμβρίου. Ένα από τα πράγματα που επρόκειτο να καταθέσει, ισχυρίζεται ο ιστότοπος της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού των ΗΠΑ, ήταν ότι ένας τραπεζικός λογαριασμός που συνδέεται με την Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιήθηκε για τη χρηματοδότηση των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.


Ένα μέλος της οικογένειας Rothschild περιέγραψε κάποτε αυτόν τον ιστότοπο whatdoesitmean.com ως περιέχοντα κάπου μεταξύ του 90% και του 10% παραπληροφόρηση. Ήταν, ωστόσο, ένας πιστός αναγνώστης.
Ο Tom Henegan, ένας ιστότοπος που ισχυρίζεται για τον εαυτό του, ότι συνδέεται με ομάδα δράσης [task force] κοινής μεταξύ ΗΠΑ και Γαλλίας υπηρεσίας πληροφοριών, έχει εκδώσει μια έκθεση, που συνδέει τον εξάδελφο της βασίλισσας, τον πρόσφατα παραιτηθέντα βασιλιά Juan Carlos της Ισπανίας, με την οικογένεια Bush, την 11η Σεπτεμβρίου και την κλοπή των εκλογών του έτους 2000. Αυτός ο ιστότοπος υποστηρίζει, επίσης, ότι η αδελφή του Bin Laden σκοτώθηκε από την MI5 για να αποτραπεί η κατάθεση της αδελφής του Bin Laden.


Ίσως μπορεί να θεωρηθεί πιθανό, ότι οι επιθέσεις κατά των Βρετανών βασιλέων έρχονται καθώς οι έρευνες στα δίκτυα παιδεραστίας στην δομή εξουσίας του Ηνωμένου Βασιλείου αρχίζουν να χτυπούν σοβαρά νεύρα. Η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου μόλις ανακοίνωσε, ότι θα ερευνήσει για να δει αν υπήρξε συγκάλυψη των ισχυρισμών περί παιδεραστίας εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Edward Heath.


Ο Heath υπέγραψε την ανεξαρτησία του Ηνωμένου Βασιλείου απέναντι στην ΕΕ μετά την άσκηση εκβιασμού εναντίον του για σεξουαλική σχέση με ένα αγόρι, σύμφωνα με τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI5. Η αποκάλυψη αυτού του γεγονότος θα μπορούσε φυσικά να αποβεί μοιραία για το έργο [project] της ΕΕ. Ίσως αυτό είναι ένα από τα κίνητρα για τις ξαφνικές επιθέσεις κατά των Βρετανών βασιλέων. Ίσως πάλι να ήταν όλα μέρος αυτής, επίσης. Ο χρόνος θα δειξει.
Σε κάθε περίπτωση, αυτή η πολύπλευρη έκθεση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έρχεται σε μια στιγμή, που ο ISIS δέχεται μια πρωτοφανή επίθεση. Θυμηθείτε, ότι η λεγόμενη  μουσουλμανική ομάδα ISIS εμφανίστηκε μόνο αφού ο «Αλέξανδρος Ρομανόφ» είπε «ο ISIS είναι θυμωμένος».
Μια πηγή του Πενταγώνου είπε στην Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ασκήσει «ακραία πίεση» προς την Τουρκία, ενώ η Ρωσία άσκησε πίεση στο Ισραήλ, για να σταματήσουν και οι δυο να υποστηρίζουν τον ISIS. Η ίδια πηγή ανέφερε, ότι στο Ιράν και την Αίγυπτο έχουν δοθεί πυρηνικά των ΗΠΑ για να «δώσουν τέλος στον ISIS».
Η ίδια πηγή είπε, ότι η Σαουδική Αραβία επρόκειτο να διαμελιστεί σε τρία κράτη, ένα σιιτικό κράτος γύρω από τις πετρελαιοπαραγωγές περιοχές, ένα ιερό μουσουλμανικό κράτος γύρω από τη Μέκκα και την Μεδίνα και ένα απομεινάρι του Σαουδικού κράτους γύρω από το Ριάντ.
Η προσέγγιση της Ρωσίας με τον στρατό των ΗΠΑ έχει επίσης οδηγήσει σε μια εκκαθάριση της αντι-ρωσικής χαζαρικής επιρροής στην Πολωνία, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Αυτός είναι ο λόγος που ο σιωνιστής δισεκατομμυριούχος Jan Kulczyk, αντι-Ρώσος πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην Radoslaw Sikorski και η νεοσυντηρητική σύζυγός του Anne Applebaum έχουν «πεταχτεί» από την εξουσία, είπαν οι πηγές.
Όλες αυτές οι διαμάχες για την εξουσία και οι διαρροές πληροφοριών έρχονται καθώς το παγκόσμιο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο δυσλειτουργικό. Την περασμένη εβδομάδα, το αμερικανικό προτεκτοράτο του Πουέρτο Ρίκο περιήλθε επίσημα σε πτώχευση. Μολονότι γίνονται προσπάθειες για να φανεί αυτό ως απομονωμένο από την ίδια την Αμερική, το Πουέρτο Ρίκο είναι μόνο το καναρίνι στο ανθρακωρυχείο** για τον ιδιοκτήτη του, την Επιχείρηση ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, η οποία είναι επίσης σε πτώχευση.
Η ταυτόχρονη βύθιση των τιμών του πετρελαίου, του άνθρακα, του χαλκού, του χάλυβα και άλλων προϊόντων δείχνει, ότι η πανίσχυρη οικονομική μηχανή της Κίνας επίσης δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο. Η εντυπωσιακή έκρηξη ανάπτυξης της Κίνας τροφοδοτήθηκε κυρίως από τις κατασκευές και τις εξαγωγές. Με τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές αγορές σε μαρασμό και με τις κατασκευές να φθάνουν σε επίπεδα κορεσμού (σκεφτείτε όλες εκείνες τις άδειες νέες πόλεις), η Κίνα πρέπει να αλλάξει ταχύτητα.
Οι Κινέζοι λένε, ότι πρόκειται να στραφούν προς τις υπηρεσίες, την εγχώρια ζήτηση και την καινοτομία, αλλά πιθανώς η Κίνα θα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω, πριν μπορέσει να αρχίσει να κινείται πάλι προς τα εμπρός. Το χρηματιστηριακό κραχ στην Κίνα δεν είναι η αιτία για όλα αυτά, αλλά μάλλον ένα σύμπτωμα. Ένας άλλος τρόπος να το θέσουμε είναι, ότι το εύκολο μέρος για την Κίνα, της αντιγραφής μοντέλων που δούλεψαν αλλού, έχει τελειώσει και τώρα θα πρέπει να προχωρήσουν αποφασιστικά σε άγνωστη οικονομική περιοχή. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι, ότι η Κίνα θα είναι λιγότερο πρόθυμη και ικανή να διατηρήσει τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ και της Ευρώπης, μέχρι να αναπροσαρμόσει τη δική της οικονομία.
Μιλώντας για την Ευρώπη, ας μην ξεχνάμε ότι η ελληνική κρίση στην πραγματικότητα δεν αφορά την Ελλάδα, αλλά επίσης και την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Αυτή η κρίση εξακολουθεί να φουντώνει άλυτη και μη επιλύσιμη με την χρήση του τρέχοντος οικονομικού μοντέλου.
Σαν αρθρογράφος έχω μάθει, ότι όταν ένα άρθρο δεν πηγαίνει καλά, μερικές φορές είναι απαραίτητο να το ξεκινήσω πάλι με μια κενή σελίδα. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό σημαίνει τον τερματισμό του μοντέλου της βαβυλωνιακής δουλείας του χρέους, που έχει κυριαρχήσει στη Δύση για τα τελευταία εκατό χρόνια. Τώρα, που περισσότερα από εκατό χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Federal Reserve ιδιωτικοποιήθηκε, οκτώ στους δέκα Αμερικανούς είναι σκλάβοι του χρέους.


Το βιοτικό επίπεδο στις ΗΠΑ μειώνεται από το 1960, ενώ στην Ιαπωνία μειώνεται από τότε που επιβλήθηκε το οικονομικό μοντέλο των Χαζάρων, κατά τη δεκαετία του 1990. Η Ευρώπη είναι επίσης σε βαθιά οικονομική δυσχέρεια.
Υπάρχει συζήτηση για ένα ιωβηλαίο (μία εφ' άπαξ διαγραφή του χρέους και αναδιανομή των αγαθών) ξεκινώντας αυτό το φθινόπωρο. Θα ήταν ένα καλό σημείο για ξεκίνημα. Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτοι, αν εννοούν σοβαρά τον τερματισμό του κανόνα των γραμμών αίματος, πρέπει να πιέσουν για την εθνικοποίηση των κεντρικών τραπεζών. Οι οικογένειες των γραμμών αίματος, αν θέλουν να αποφύγουν άλλη μια γαλλικού ή ρωσικού τύπου αιματηρή επανάσταση, πρέπει να αποτραβηχτούν κομψά από τον οικονομικό έλεγχο και ίσως τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ρόλο τους σαν θεριστές σιτηρών και τροφή για τα κουτσομπολίστικα περιοδικά.
Εν τω μεταξύ, όπως ακριβώς συνέβη με την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, τώρα εκτιθέμεθα σε σπάνιες εμπιστευτικές πληροφορίες με ιλιγγιώδη κλιμάκωση. Πρέπει να κρατάμε αυτήν την πληροφόρηση, για να αναφορόμαστε σ' αυτήν, πριν εξαφανιστεί.


*Γαλάζια σελήνη (blue moon) ονομάζεται το αστρονομικό φαινόμενο της εμφάνισης μιας επί πλέον πανσελήνου (δέκατης τρίτης) μέσα σε ένα έτος. Πρόκειται για φαινόμενο που συμβαίνει περιοδικά και οφείλεται στην διαφορά διάρκειας μεταξύ σεληνιακού και ηλιακού έτους. (https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5_%CF%86%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9)
**Η φράση «καναρίνι στο ανθρακορυχείο» αναφέρεται στην πρακτική των ανθρακορύχων να κατεβάζουν μαζί τους στις υπόγειες στοές ένα καναρίνι σε κλουβί, ο θάνατος του οποίου θα αποτελούσε προμήνυμα κινδύνου από δηλητηριώδη αέρια, πριν αυτά επιδράσουν στον ανθρώπινο οργανισμό.



Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers