FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, August 26, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 24:08:2015


Současný přehled spojeneckých vztahů mezi tajnými společnostmi a viditelnými mocenskými centry.


24-08-15.

Vzkazuji čtenářům, že díky mým každoročním prázdninám bude na zprávy na týdny 17, 24 a 31 srpna použít materiál, který není citlivý na čas. Objeví se jenom výjimečné zprávy, pakliže bude potřeba. Pravidelné zprvodajství se zase obnoví v září.

V přípravě na velký podzimní frmol, který uz je za dveřmi je nyní právě ten správný čas, abychom přezkoumali současné tajné i veřejné mocenské struktury a aliance v našem světě. S cílem poskytnout přidanou hodnotu pro předplatitele, bude tato zpráva vycházet především z mé osobní a přímé zkušenosti s různými tajnými společnostmi a veřejnými mocenskými strukturami.


Můj vstup do světa tajných společností začal poté, co jsem veřejně varoval Asiaty, že SARS byl biologickou zbraňí zacílenou přímo na ně. Hlavně díky tomuto, ale také díky mému pravdivému informováni o WTC 9/11 a jiné žurnalistické činnosti, byl neokonzervativní chazarskou Bushovou administrativou neprodleně zřízen kontrakt na mou vraždu.

První tajná skupina, která mě kontaktovala poté, co byla pořízena tato smlouva, byla poslána Henrym Kissingerem přes bývalého japonského ministra financí Heizo Takenaku. Vyslanec jehož poslali, se popisoval jako nájemný vrah, a říkal, že reprezentuje "sionské mudrce". Řekl mi, že (a mám to na pásce) potřeboují zabít 90% světové populace skrze nemoci a vyhladovění, aby se "uchránilo životní prostředí". Jeho skupina mi nabídla velké bohatství a pozici ministra financí v Japonsku, když bych býval souhlasil spolupracovat s jejich genocidními plány. To je skupina, kterou teď nazýváme Chazarská mafie. Jejich hlavní vůdci nyní zahrnují zločinecké rodiny Bushu/Clintonu, Sheldona Adelsona, Benjamina Netanjahua, Rockefellery a většinu americké části Společnosti Federalních Reserv.


Druhou tajnou skupinou, která mě kontaktovala byli "Červení” a “Modří", kteří o sobě tvrdí, že zastupují dynastii Ming, a říkají, že mají 6 milionů členů (nyní více), včetně "100.000 vrahů". Říkali, že jejich společnost může být použita pouze pro obecné blaho, a ne pro osobní zisk. Rozhodl jsem se k ním v boji proti chazarum připojit.

Třetí skupina, která mě kontaktovala byl vojenský průmyslový komplex Spojených států. Poslali Paula Laineho, bývalého člena jednotky Pentagonu pro vedení psychologické války. Také mi řekl, že byl v CIA. Laine mi dál spoustu esoterických informací. Ukázal mi, že vesmírný program Spojených států byl suše zastaven naprosto neznámou silou. Byl to on, kdo mi také poskytl důkazy o tom, že tato planeta byla již dříve zničena. Tato skupina byla ve shodě s cílem "Červených” a “Modrých", aby se zabránilo třetí světové válce, protože všechny válečné simulace Pentagonu ukázaly, že taková válka by zničila 90% lidstva a zanechala by severní polokouli planety neobyvatelnou.

Čtvrtá skupina, která mě kontaktovala byla "rodina", často označovaná jako Rothschildi. Tato skupina se skládá z evropských královských linií a zahrnují Saxe Gotha Rothschildy, Habsburky a dalších evropské královské rodiny a pokrevní linie. Je to ta skupina, která stojí za kampaněmi s názvem "globální oteplování". Tato kampaň, navzdory tomu, že se základá na podvodu, mi byla jimi prezentována jako způsob, jak ochránit životní prostředí, a zároveň se nedopustit genocidy. Svobodní zednáří skotského ritu jsou v konečném důsledku nejvyšší instancí této skupiny. Jeho zástupce, Dr. Michael van de Meer známý jako Meiring upozornil na lidí, kteří jsou v pozadí za plánovanou genocidou jako na "Židy". Další vyšetřování však odhalilo, že ti, kteří byli problémem, a kteří řídili Židy vlastně nebyli skutecní Židé, ale skupina historický známa jako Hyksosové, a tedy - ještě jednou opakujeme - Chazarská mafie.

Pátá skupina, která mě kontaktovala byli gnostičtí Illuminati. Jejich zástupce, sebouvyhlášený Velmistr Illuminatu Alexander Romanov (dalšími jmény také Richard Sorge, Sasha Zarič, Gordon Moore, atd.), řekl, že tato skupina stála za všemi ruskými, americkými i francouzskými revolucemi. Staví se absolutně proti pravidlům pokrevních linií. Tato skupina mě také varovala před plánovaným jaderným teroristickým útokem proti Japonsku s tsunami drive, než se to stalo 3/11/2011. Romanov také potvrdil, že byl kontraktován bývalým šachovým mistrem Bobby Fischerem. Byl to ale právě Romanov, který zmínil ISIS jako první osoba, dlouho předtím, než se jméno vůbec objevilo ve zprávách.

Šestou skupinou, která mě kontaktovala byli svobodní zednáři z Lodge P2, kteří ke mne na návštěvu do Japonska poslali Leo Zagamiho. Skupina říká, že ovládá Vatikán i Mafii, a že je ovládána potomky římských césarů. Když jsem navštívil P2 Lodge v Itálii seznámil jsem se tam s generály, novináři, politiky, atd. Nejvýše postaveného člena Lóze P2, kterého jsem osobně potkal, byl Vincenzo Mazzara, rytíř Řádu teutonských rytířů. Tato skupina uctivá Černé Slunce a tvrdí, že stáli za komunismem a dalšími velkými politickými hnutími. Ukázali svou moc tím, že odstranili Silvio Berlusconiho z funkce ministerského předsedy, a papeže Benedikta (Zlořečeného) XVI .

Sedmá skupina, která mě našla byla Dračí rodina. Byl jsem představen této skupině po setkání s jejím zástupce v Singapuru. Zástupce Rothschildů, který organizoval představovaní mi řekl:.. "chcete-li hovořit z Čínou, tak toto je to nejvyšší co tam je". Tato skupina tvrdí, že je složena z několika asijských královských linií a také prohlašuje, že má ochranný ET. Mají legitimní historické požadavky na většinu zlata na světě.

Osmá skupina, která za mnou přišla byla Společnost Černého Draka. Je několik skupin, které tvrdí, že mají toto jméno, ale v současné době se zdá, že jejich nejlepším zástupcem je Chodoin Daikaku, světový představitel japonských společností bojových umění (karate, ninjutsu, aikido, atd..), s více než 50 milióny praktikujících členů po celém světě.

Devátou silnou skupinou, která mě kontaktovala byla Liga mládí čínské komunistické strany, nebo také můžeme říci meritokratická část čínské vlády. Jeho agent v Japonsku, pan K., je hlavním médiem, díky kterému mám informace přímo od čínské vlády.
Existuje mnoho dalších skupin, které si také vytvořily kontakt, včetně těchto:

Svobodní zednáři z Grand Lodge východní Francie
Yakuza skupina Inagawa
Yakuza skupina Sumiyoshi
Skupina Yakuza Yamaguchi Gumi
Vrazi (Persie)
Nigerijská mafie
Moghulská dynastie Indie,
Královská rodina v Indii
Královská rodina Thajská
Britské zpravodajské služby MI5 a MI6
Rosicrucians (BIS / Červený kříž)
Skupina Sokka Gakkai buddhistická
Atd atd...

Když se mě "Červený a Modrý" zeptali, zda bych nenašel nějaké obecně prospěšné západní tajné společnosti, tak ty co jsem našel, a jsou uvedené výše, jsou pouze některé z celku. Tímto způsobem byla vytvořena neformální síť, která obsahuje členy všech výše uvedených skupin. Tato sít tajných společností se jmenuje Společnost Bílého Draka.

Stejně jako "Červený a Modrý", tak i SDB lze použít pouze pro společné a obecné dobro, ale v žádném případě pro osobní zisk. SDB a jeho spojenci prozatím zastavili všechny pokusy chazarů o vyvolání světové války, pandemie a hladomoru. Jinými slovy, zachránili jsme svět před zkázou.

Nicméně, zbývá udělat hodně. Na jedné straně, díky kontaktům s těmito skupinami, vyšlo tedy najevo, že na světe není jen jedna tajná nebo veřejná vládnoucí skupina. Místo toho vsak tady máme nějaké tajné skupiny, spojené s určitými mocenskými centry, jako je Vatikán, britské impérium, EU, OSN, vojensko-průmyslový komplex Spojených států, Wall Street, Čína, Švýcarske bankovnictví atd...

Zatímco mnoho lidí se velmi oprávněně bojí vytvoření nové fašistické světové vlády, jako v každém normálním městě či vesnici, existují určitá minimální základní pravidla spolupráce, která jsou nezbytná. Právě teď se světová moc chová tak, jako obyčejná banda, která je mimo zákon a může si drancovat a beztrestně zabíjet v místech jako Ukrajina či Střední východ, aniž by utrpěla nějaké následky.

My všichni dýcháme stejný vzduch, pijeme stejnou vodu a chceme bezpečnost a blaho jak pro sebe, tak pro své rodiny. Máme však také otázky, jako je například nadměrný rybolov, odlesňování a války, které současná mezinárodní politická a hospodářská architektura nebyla schopna vyřešit. Avšak to co musíme mít je alespoň minimální úroveň mezinárodní spolupráce, aby se tyto problémy mohly vůbec řešit.

Kromě toho, že je naprostá anarchie v mezinárodním systému, tato planeta nemá žádné konzistentní cíle či plány do budoucna. Místo toho máme naprostý mišmaš cílů a programů. Staré elity mají také částečně pravdu v tom, co nazývají "zbytečnými jedlíky", nebo nečinnými lidmi, kteří plýtvají svým životem, aniž by znamenali nějaký skutečný přínos pro planetu. Potřebují, aby se jim dalo něco cenného a uspokojivehona práci. Co by se stalo, kdybychom si všichni stanovili nějaké minimální cíle, na kterých bychom se dohodli a jejich směrem bychom se vydali? Například, většina lidí by se shodla v tom, že bychom se měli snažit, aby se tato planeta proměnila v ráj pro všechny živé bytosti. Mnozí jiní chtějí zase zkoumat vesmír. Jiní chtějí nesmrtelnost. Všechny tyto věci se mohou klidně zrealizovat, pokud budeme pracovat společně, aby se to naplnilo.

Lidé, kteří provozují současný mezinárodní systém plánují oznámit všechny druhy reforem letos na podzim. I když jsou jejich úmysly dobré, může to být příliš málo, a také příliš pozdě.

Příští týden, v posledním čísle našeho letního seriálu vám ukážeme do detailů, jak daleko je opravdu dysfunkční současný mezinárodní politický a ekonomický systém. To by mělo poskytnout impuls pro podzimní kampaň za úplně nový model, jakým budeme zacházet s naší planetou. Lidé na vrcholu současného systému, kteří se nedopouštějí kriminálních činu se nemají čeho bát, protože nechceme ničit něco starého, ale chceme budovat něco nového.

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers