FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, August 13, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 12:08:2015

Západní megabanky nyní vykrádají peníze vkladatelů, takze je potřeba daleko větsiho plosneho zatýkání.


12.8.15
 Benjamina Fullforda




Jak sdelily zdroje z Asijské rozvojové banky a americký milionář, který ohlásil, ze jeho vlastní finanční prostředky byly ukradeny, začaly již JP Morgan a další západní mega banky krást peníze svých vkladatelů. Zdroj z rozvojová banky řekl, ze muž, který měl 4 miliónový dolarový vklad u JP Morgan ho kontaktoval, aby mu řekl, že banka mu odmítla dát souhlas vzít si zpět své vlastní peníze. Místo toho bylo tomuto člověku nabídnuto "365 dnů bankovní záruky." Jinými slovy, banka mu nevratí jeho peníze, ale nabídla mu, ze řekne dalším bankám, že mel peníze. Mnoho z největších západních bank se nyní zavhranuje od úpadku tím, že nabízejí "záruky", sami sobě navzájerm, řekl nám tento zdroj. Americký milionář se sídlem ve státě Washington, také řekl, ze mu z jeho peněz byla ukradena zcela otevrene a bez skrupulí castka větší než 100 milionů dolarů. Japonský finančník také vyprávěl tomuto pisovateli, že Citibank ukradla více než 10 milionů dolarů z jeho peněz, ktere ulozil na jejich pobočce v Tokiu. Jedna moje japonská známá mi také řekla, že jí také ukradl z jejího účtu 50.000 dolaru, ktere měla na pobočce banky vlastněné American v Tokiu. Banky nebyly v době psaní tohoto článku k zastižení, aby daly nejaky komentář, ale z této anekdoty je jasné, stejne jako ze zveřejných důkazů (jako holdingové deriváty ci manipulace s trhem), že většina západních mega-bank uz nepracuje správně.


Podle zdrojů Pentagonu uz vsak americká armáda a take agentury pracují na případech a probíhají trestní vyšetřování.

Nicméně, tyto zdroje take říkají, ze Pentagon nemohl zaridit bankrot Korporace Spojených států amerických a obnovit Republiku Spojených států amerických, protože byly námitky od Číňanů. Číňané říkají, že v případě, že by dceřiná společnost Federal Reserve Board ve Washingtonu DC vyhlásila bankrot, všechny jejich více než 3 biliony těžce vydělaných amerických dolarů by se staly bezcennými. Pokud by tomu tak bylo, v tom případě by Číňané mohli přestat podporovat mezinárodně obchodovaných americký dolar, a tak zastavit dotování všech amerických vojenských aktivit mimo kontinentální území Spojených států.

To to všechno znamená, že bude muset prijít nějaký druh přechodu, a ten je zarizen.

Mezitim vsak tlak ze strany vojenských hodností a zastupu, zejména z rad plukovníků, znamená, že vedení Sboru náčelníků amerických štábu bude muset být na konci září zcela revidováno. Vedení skupiny, ktera se dostava na scenu je ochotno k přijetí závažných kroku a zahájit hlavní nájezd na chazarské gangstery ve Washingtonu, New Yorku a jinde. Podle zdrojů z Mosadu se i Izraelská vojenská a zpravodajská komunita připravuje na podobné kroky v Izraeli,.

Krom toho, i když zatýkání slíbené na 8. srpen nebylo prováděno v dramatické a radikální formě, kterou vyžadovali velitele vojenskych základen Pentagonu, veci pokrocily hodně kupredu. Pentagon slibuje, že "srpnová kanonada" jiz přinese výsledky.

Například, "po měsících tlaku" agentur a Pentagonu, zahájilo ministerstvo spravedlnosti a FBI trestní vyšetřování Hillary Clintonové. I přes zavádějící titulek, se tato zprava rozšířila i do Washington Post, dominantnimu platku chazarské mafie.


Podle zdrojů Pentagonu to je důvodem, proč se najednou hovoří, že viceprezident Joe Biden bude konkurovat na prezidenta,.

Americka armada, Agentura pro kontrolu drog (DEA) a FBI jsou také jiz na lovu uprchlého mexického drogového obchodníkem "El Chapa", protože chtějí využít jeho svědectví k ukončení Bushovi drogové mafie. Teď je to sázka na jistotu, že většina z Bushovy poputuje jde do vězení.

Podle zdrojů Pentagonu se očekává, že americká vláda se po září uzavře kvůli nedostatku finančních prostředků. To poslouží jako příležitost k lepsimu vyčištění odpadní stoky - Washingtonu DC. Například bude pravděpodobně rozebrán Department of Homeland Security (Oddeleni Narodni Bezpecnosti), ačkoli jeho základní funkce (včetně pobřežní stráže), budou pokračovat.

Zdroje pokračovaly, ze jakakoliv vládní agentura nebo úředník, u ktereho se zjistí, ze brání probíhajícímu vyšetřování mafiánských Chazaru bude také neprodlene odstraněn od sve moci ci ze sveho mista.

Odhalení prodeje kusů dětí v programu plánovaného rodičovství je finalnim útokem proti nacistické eugenické frakci chazarské mafie. Zdroje nám slibují, ze nynejsí ofensiva povede v září a říjnu k novým odhalením.

Chazarské hordy jsou také pod těžkou palbou jak v USA tak také v Izraeli. A to hlavne za jeho velký tlak na USA a propagaci války s Íránem. Herec Barack Obama, který hraje roli US prezidenta přečetl dalsí “durazne pokarani”, ale tentokrat lobby AIPAC ve Spojenych Statech. Udělal to na setkání se dvěma z jejich vůdců, a další den, četl projev, který mu byl dán Pentagonen. Tam také řekl, že "Jako prezident Spojených států, bych porušil své ústavní povinnosti", kdyby vyslysel zadosti Izraele, aby US zaútočily na Írán. Uvedl také, že "Izrael by odnesl nejtezsí nápor vojenského útoku US na Írán." Co to, podle zdroju Pentagonu, znamená,? Jen to, že "Izrael by byl naprosto bezmocný, bez přátel a bez pomoci ministerstva obrany."

To je jeden z důvodů, proč izraelské zpravodajske sluzby, vojenská komunita i mnoho dalsich krajanů se konečně probouzí k tomu, že jim byly vymyty mozky uplnymi náboženskými zelótskými fanatiky, kteri neustale usilují o spuštění 3. větové války. Izrael, pokud chce zůstat životaschopným subjektem, se bude muset vzdát svého spiknutí sionistických náboženských fanatiku, neustale usilujicich o biblicky svetovy Armageddon. V opačném případě se ocitnou sami a bez přátel. Kromě toho,také jejich “varianta Samson”, která ohrozovala, ze s sebou stahne dolu s nimi cely svět byla – podle zdroju ze Spolecnosti Bileho Draka neutralizována.

Nyní je kladen silný tlak na Turecko a Izrael, aby ukončili svou kampaň na podporu ISIS v Sýrii a Iráku. Rusky prezident Putin pohrozil oběma zemím vojenskou akcí v tom případě, že budou pokračovat ve své kampaňi na podporu hromadného vyvraždování obyvatel jednotkami ISIS. Americká armáda v tichosti informovala Turky a Izraelce, ze nebude vubec ani jednat jednat o zastavení akcí, ktere budou pripadne podniknuty z ruske strany proti ISIS. To je důvod, proč jednání zahrnující Rusko, Írán, Pákistán, Turecko, Saúdská Arábie, Izrael, a take americkou armádu atd.. získali novou naléhavost.

Hodně vecí se také v posledních dnech udalo v Číne. Čínská ekonomika začala stagnovat. Masivní stavební boom v oceli a cementu začíná produkovat pouze prazdné silnice a prázdná města duchu. To znamená, že Čína nyní musí změnit svůj obchodní model, a to bude znamenat, že bude muset udelat alespoň jeden krok zpátky, než se znovu rozpohybuje vpřed.

Číňané také začínají ztrácet arénu diplomatickou. Vietnamci vyjednávají dohodu o volném obchodu s EU, aby kompenzovali nadměrnou závislost na čínské ekonomice. A také uvažují o koupi francouzských Mistralu – lodí puvodne urcených do Ruska, jejichž prodej byl zrušen.

Zběhnutí Ling Wangchena, bratra Ling Jihua, bývalého asistent prezidenta Chu Ťin-tchao, byla - podle zdrojů Pentagonu - rána pro zpravodajskou komunitu ve Spojených státech. US agentury teď mají hluboké znalosti o celé hierarchii nejvyšších úrovních moci čínského režimu. Tato dezerce je výsledkem represí současného prezidenta Xi Jinpinga proti korupci, a take s jeho rivaly. Podle čínských zdrojů si Xi temito postupy vytvořil mnoho nepřátel, a proto uz zažil šest pokusu o vraždu,.

Rusové se nyní ponekud více sladují se západní aliancí SBD, aby se zabránili tomu, aby Čína držela všechny karty světové moci.

Čínská vláda se mezitím stahuje zpět a snaží se ukázat více přátelskou tvář. Veškeré stavební prace ve sporných oblastech jihocínskeho moře byly zastaveny. Kromě toho, že Číňané vyjednávají návštěvu Papeze Frantiska. Zdroje z čínských tajných společností i rodinných zdrojů Rothschildu říkají, když to může být krok Číny přijmout "křesťanství s čínskými rysy", jako oficiální náboženství Číny. To by bylo provedeno v souladu s konfucianismem, buddhismem, taoismem a jinými tradičními čínskými systémy víry. Číňané také velmi usilují o to, aby meli harmonické vztahy se zbytkem světa.


Zdroj a komentáře angličtině:


Zdroj a komentáře ve španělštině:





 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers