FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 24, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 22:06:2015

Διώξεις των Bush και Rothschild, νέες αποκαλύψεις, Ελλάδα, όλα σημάδια της επιταχυνόμενης πτώσης της συμμορίας

 22 Ιουνίου 2015





Υπάρχουν ταχύτατα αυξανόμενες ενδείξεις, ότι το χαζαρικό συνδικάτο του εγκλήματος, που παράνομα κατέλαβε την εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τώρα κατεδαφίζεται συστηματικά. Ένα εφετείο της Νέας Υόρκης , για παράδειγμα, έχει αποφανθεί, ότι οι υπάλληλοι που υπηρέτησαν κατά τη διάρκεια του καθεστώτος του George Bush Jr. μπορεί να εναχθούν και να διωχθούν ποινικά. Αυτό ανοίγει το δρόμο για τη μαζική φυλάκιση των δραστών του περιστατικού μαζικής δολοφονίας της 11ης Σεπτεμβρίου.


Μία άλλη ένδειξη είναι, ότι ένας Γάλλος δικαστής έχει διατάξει ένα από τα πιο υψηλόβαθμα μέλη της οικογένειας Rothschild, τον βαρόνου David de Rothschild, να ανακριθεί από την αστυνομία με την κατηγορία της απάτης.

Επίσης, ο φόνος των τραπεζιτών της JP Morgan (Bush) έχει φθάσει σε ένα νέο ύψος με τον «ξαφνικό θάνατο» του Αντιπροέδρου και υψηλής απόδοσης παραγωγού συμφωνιών Jimmy Lee. Περισσότεροι από μια ντουζίνα τραπεζίτες της JP Morgan  έχουν πρόσφατα πεθάνει ξαφνικά και είναι σαφές ότι κάποιος ακολουθεί ένα μονοπάτι. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό το μονοπάτι οδηγεί στην οικογένεια του εγκλήματος Bush/Clinton.


Εν τω μεταξύ, υπάρχει μια αυξανόμενη κοινή αίσθηση, ότι η ελληνική κρίση φτάνει σύντομα σε μια κορύφωση και οι μαζικές αναλήψεις ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες δείχνουν, ότι τα λαϊκά στρώματα γνωρίζουν, πως μια ελληνική χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, μια επίσημη ελληνική χρεοκοπία θα ξεκινούσε ένα ντόμινο, που θα μπορούσε να ανατρέψει τη Γερμανία, τη Γαλλία και την υπόλοιπη ζώνη του ευρώ, πριν φθάσει τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τον λόγο αυτόν η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει, ότι η κεντρική τράπεζα της ΕΕ, το ΔΝΤ και τα αφεντικά τους στη Fed δεν θα τους τραβήξουν το βύσμα, αλλά μάλλον θα αγοράσουν χρόνο με διάφορα λογιστικά τεχνάσματα. Γι' αυτό ο υπουργός Οικονομίας της Ελλάδας έκανε με πεποίθηση προβλέψεις για την ελληνική κρίση χρέους στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα, μετά τη συνάντησή του με Ρώσους αξιωματούχους.

Παρ' όλους τους αριθμούς που λέγονται και τους καπνούς και τους καθρέφτες που βγαίνουν από τις δυτικές κυβερνήσεις, το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα (το Federal Reserve Board) είναι ήδη σε κατάσταση πτώχευσης. Το θυγατρικό εταιρικό μόρφωμα της Fed, η Εταιρεία Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με επί κεφαλής τον «εκτελούντα χρέη προέδρου» Μπαράκ Ομπάμα, εξέδιδε πλαστά οικονομικά στοιχεία για χρόνια τώρα, προκειμένου να δημιουργήσει την εικόνα, ότι όλα είναι καλά. Πρόσφατα, για παράδειγμα, ο συνολικός αριθμός του χρέος τους έχει παραμείνει παγωμένος στα 18,11 τρισεκατομμύρια δολάρια από τις 16 Μαρτίου, πάνω από εκατό ημέρες.

Το Ίδρυμα Λευκός Δράκος έλαβε επίσης νέα επιβεβαίωση, ότι η Fed έχει χρεοκοπήσει από πολύ παλιότερα. Κάποιοι ανώτεροι Ασιάτες τραπεζίτες, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Alan Greenspan (όταν ήταν επικεφαλής της Fed) και με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Al Gore, προκειμένου να ρωτήσουν σχετικά με τον χρυσό της Μαντζουρίας, που η Fed ήταν υποχρεωμένη να τους επιστρέψει, τους ειπώθηκε από τον Greenspan, ότι η Fed δεν θα μπορούσε να επιστρέψει τον χρυσό που τους χρωστούσε «επειδή δεν είχε καθόλου». Ο Greenspan είπε επίσης, ότι η Fed δεν θα μπορούσε να τους καταβάλει τρισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά αντί του χρυσού, επειδή «αυτό θα χρεοκοπούσε την κυβέρνηση». Αντί γι' αυτά, είπαν οι τραπεζίτες, τους προσφέρθηκε μια «άδεια εμπειρογνώμονα χρηματιστή» Αφού έφυγαν από το κτίριο της Federal Reserve στη Νέα Υόρκη, πήγαν σε ένα Starbucks για καφέ. Ενώ έπαιρναν τον καφέ τους το αυτοκίνητό τους εξερράγη. Αμέσως πήραν το μετρό προς το αεροδρόμιο και πήραν την ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΠΤΗΣΗ προς Φιλιππίνες.

Στη συνέχεια πήγαν να δουν τον αρχηγό της Interpol στην Ευρώπη. Ο επί κεφαλής της Ιντερπόλ τους πήγε να δουν τους Ελευθεροτέκτονες της Στοάς Ρ2, που διοικούν το Βατικανό. Η Ρ2 τους εξήγησε, ότι θα συνέβαινε ένα πραξικόπημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο θα ακολουθούσε μια εισβολή στο Ιράκ, «διότι έτσι λειτουργούσε το σύστημα». Νόμιζαν ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν τρελοί, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Αυτοί οι Ασιάτες έχουν ακόμα τις νόμιμες αξιώσεις τους κατά της Fed και αυτή τη φορά δεν θα επιτραπεί στους ανθρώπους της Fed να τους κλείσουν τον δρόμο με μια βόμβα. Τα σημερινά δημόσια πρόσωπα της συμμορίας της Fed είναι ο πρόεδρος μαριονέτα Obama και η πρόεδρος της Fed Janet Yellen.

Εφ' όσον και αυτοί, επίσης, δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα που οφείλουν στους Ασιάτες, οι Ασιάτες και οι σύμμαχοί τους από τις χώρες BRICS οικοδομούν δραστήρια ένα εναλλακτικό οικονομικό σύστημα. Η νέα τράπεζα των BRICS αναμένεται τώρα να ανοίξει στις 7 Ιουλίου, ενώ η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών, επίσης, προχωρά.

Αυτή η κίνηση συνοδεύεται από μεγάλο πόλεμο στον κυβερνοχώρο. Ένα μεγάλο μέρος του αναφέρεται στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, με τη μορφή ιστοριών περί δεδομένων που κλέβονται από όλους τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους των ΗΠΑ κ.λπ.

Ωστόσο, άφθονα ανεπίσημα στοιχεία υποδεικνύουν, ότι ο πραγματικός κυβερνοπόλεμος λαμβάνει χώρα μεταξύ των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών δικτύων. Ένας ανώτερος τραπεζίτης στην υποστηριζόμενη από την συμμορία Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης στη Μανίλα ήταν ανήσυχος για τον τραπεζικό λογαριασμό του σε αμερικανικά δολάρια στο εσωτερικό των ΗΠΑ, κι έτσι ζήτησε να μεταφερθούν τα χρήματα στην τράπεζά του, στις Φιλιππίνες. Η φιλιππινέζικη τράπεζα του είπε, ότι δεν μπορούσε να κάνει την μεταφορά, διότι το ελεγχόμενο από τη συμμορία διεθνές σύστημα χρηματοοικονομικών συναλλαγών SWIFT «δεν λειτουργούσε».

Ο γράφων είχε επίσης την εμπειρία κάποιων προβλημάτων, όταν προσπάθησε να πληρώσει τον λογαριασμό της VISA του σε ένα ΑΤΜ. Μου είπαν ότι έπρεπε να έρθω σε επαφή με έναν εκπρόσωπο. Πήγα σε ένα γραφείο για συναλλαγές VISA και η υπάλληλος έβαλε την κάρτα μου στο ΑΤΜ τους. Ο λογαριασμός που εμφανίστηκε ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον πραγματικό μου λογαριασμό και η υπάλληλος μου είπε να το αγνοήσω και να μην ανησυχώ γι' αυτό, αλλά να πληρώσω μόνο το ποσόν στο έντυπο του λογαριασμού μου. Μου εξήγησε πως βρίσκονταν σε «προσαρμογές του συστήματος». Ένα αστείο πράγμα συνέβη επίσης, όταν ο γράφων ζήτησε οικονομικά στοιχεία από το διαδικτυακό σύστημα συναλλαγών της Paypal. Η Paypal μου έστειλε λεπτομερή οικονομικά στοιχεία που ανήκουν σε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Όταν ρώτησα γιατί μου έστειλαν τα ιδιωτικά δεδομένα των συναλλαγών του λάθος ατόμου, μου εξήγησαν «πως είχαν προβλήματα με το σύστημα».

Όλα αυτά είναι ανεπίσημα, αλλά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους πάνω από πενήντα τραπεζίτες που έχουν πρόσφατα πεθάνει ξαφνικά και μυστηριωδώς ήταν εμπειρογνώμονες της τεχνολογίας της πληροφορίας, δείχνει ότι ο οικονομικός κυβερνοπόλεμος βγαίνει εκτός κυβερνοχώρου.

Το γεγονός είναι, ότι το σύστημα τεχνολογίας της πληροφορίας της οικονομίας της Δύσης έχει δημιουργήσει εκατοντάδες τρισεκατομμύρια, αν όχι τετράκις εκατομμύρια, πεντάκις εκατομμύρια ή περισσότερα δολάρια και ευρώ, που δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα. Στο τέλος θα νικήσει η αναλογική πραγματικότητα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συμμαχία BRICS, με τον έλεγχό της στα αγαθά και στη βιομηχανία, κερδίζει. Το Πεντάγωνο κερδίζει επίσης, επειδή στην πράξη ελέγχει άνδρες με όπλα, που είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν αν είναι απαραίτητο.

Οι άνθρωποι που χάνουν είναι ο όχλος των Χαζάρων. Το γεγονός ότι ο σκλάβος του οίκου Bush/Clinton Barack Obama πιέζεται να δώσει στη δημοσιότητα τις εικοσιοκτώ σελίδες για τη Σαουδική Αραβία, που είχαν αποκρυβεί από την επίσημη έκθεση σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου δείχνει, ότι οι Σαουδάραβες είναι το επόμενο χαζαρικό ντόμινο που θα πέσει.

Ο πρόσφατα εγκατεστημένος βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Salman έστειλε τον γιο του στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα για να προσφέρει στους Ρώσους πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου, με αντάλλαγμα διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους και πυρηνικά όπλα, σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου. Επέστρεψε με άδεια χέρια. Οι Σαουδάραβες έχουν τα πυρηνικά όπλα που τους έδωσαν οι Ισραηλινοί, αλλά δεν μπορούν να τα εξαπολύσουν πολύ μακρύτερα από την Υεμένη. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικό εκβιασμό για να εμποδίσουν την υπό εξέλιξη κατάργηση αυτού του απεχθούς καθεστώτος από τα λευκά καπέλα του Πενταγώνου και τους περιφερειακούς συμμάχους τους.

Το ναζιστικό καθεστώς, που έχει εγκατασταθεί από τους Χαζάρους στην Ουκρανία,  παραπαίει επίσης τώρα που οι προστάτες του χάνουν σαφώς τη μάχη για τον πλανήτη Γη. Σύμφωνα με το Sputnik News (πιθανώς μέτωπο κάποιας υπηρεσίας) ο Ουκρανός Πρόεδρος Petro Poroshenko ζήτησε από το ουκρανικό Συνταγματικό Δικαστήριο να αποφανθεί, ότι η ανατροπή του προκατόχου του, Viktor Yanukovich ήταν αντισυνταγματική.

Με άλλα λόγια, ένας βασικός συμμετέχων στο παράνομο χαζαρικό πραξικόπημα κατά του προκατόχου του, ξαφνικά επικρίνει το πραξικόπημα. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε στον Poroshenko είναι να του πούμε να ξεχάσει τις προσπάθειες εξώθησης των Ρώσων και αντ' αυτού να βρει μια βαθιά τρύπα να κρυφτεί.

Ωστόσο, είναι απίθανο να υπάρχει οπουδήποτε σ' αυτόν τον πλανήτη, ή ακόμα και σε αυτό το σύμπαν, κάποιος τόπος για να κρυφτούν οι Χαζάροι σατανιστές σαν τον Poroshenko.

Η κατάρρευση του παγκοσμίου τους καθεστώτος της δουλείας χρέους επιταχύνεται και η ασυλία τους από την ποινική δίωξη για μαζική δολοφονία εξατμίζεται μαζί με τα αστεία χρήματά τους.

Οι Βρετανοί, οι Ελβετοί, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και το Βατικανό έχουν ήδη εγκαταλείψει τους Χαζάρους και έχουν συμμαχήσει με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου και την συμμαχία των BRICS.

Ο Πάπας Francis επιβεβαίωσε πρόσφατα αυτήν την αλλαγή με την έκδοση μιας εγκυκλίου, που καλούσε για σχεδόν ακριβώς εκείνα, για τα οποία καλεί η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και το σταμάτημα της καταστροφής του περιβάλλοντος. Το μέρος της ομιλίας του που αφορούσε στην υπερθέρμανση του πλανήτη δεν ήταν σε επαφή με την πραγματικότητα, αλλά σαφώς η καρδιά του Πάπα βρίσκεται στη σωστή θέση. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Βατικανό και την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου είναι σε εξέλιξη και είναι φιλικές. Το ίδιο ισχύει για τους Βρετανούς, τους Γάλλους και τους Γερμανούς.

Αλλαγή καθεστώτος έρχεται επίσης στην Ιαπωνία. Υπάρχουν πολλά σχετικά με αυτό που δεν μπορούμε να αναφέρουμε αυτή τη στιγμή, αλλά σαφώς το καθεστώς μαριονέτα εδώ πνέει τα λοίσθια. Τα τελευταία ντόμινο που θα μείνουν να πέσουν θα είναι η Ουάσινγκτον, το Ισραήλ και η Νέα Υόρκη.

Δεν μας αρέσει να θέτουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες για το πότε θα συμβεί αυτό, όμως σημειώνουμε, ότι το ΔΝΤ έχει αναβάλει μια συνάντηση για να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τον Σεπτέμβριο. Σημειώνουμε ότι ένα έτος ιωβηλαίου έχει προβλεφθεί από το Βατικανό, τους θρησκευόμενους Εβραίους και πολλούς άλλους, ότι θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2015. Η 13η του Σεπτέμβρη εφέτος πέφτει Κυριακή, έτσι η τελευταία ημέρα συναλλαγών πριν από αυτήν ότι θα είναι η 11η του Σεπτεμβρίου. Να θυμάστε, να θυμάστε την 11η Σεπτεμβρίου. Επίσης, να θυμάστε την αιμάσουσα Σελήνη στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Πηγές:


Αναρτήθηκε από Hipknowsys


 Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers