FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 24, 2015

Czech - Benjamin Fulford: 22:06:2015

Bush a Rothschildové stíháni, nová odhalení, Řecko, všechny známky zrychlování demontáže kabaly.


22-6-2015
Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka.

Rychle narustají známky toho, ze chazarský zločinecký syndikát, který se nelegálně chopil moci ve Spojených Státech a mnoha evropských zemích, se systematicky odstranuje. New Yorský odvolací soud, například, rozhodl, že úředníci, kteří sloužili v průběhu režimu George Bushe Jr. můžou býti zažalováni a mohou čelit obvinění z trestných činů. To otevírá cestu pro hromadné zatýkání pachatelů masové vraždy ve WTC 11. zarí 2001.



Dalším znakem je také to, že francouzský soudce nařídil, aby jeden z nejvyšších členů rodiny Rothschildů, baron David de Rothschild, byl dotazován policií na základě obvinění podvodu.




Také zabíjení JP Morgan (Bush) bankéřu dosáhlo nových výšek, a to "náhlým úmrtím" jejich předsedy, vysokého agenta a obchodníka firmy, Jimmyho Lee. V poslední době, náhle zemřelo více než tucet JP Morgan bankéřu, a je jasné, ze někdo tady sleduje stopu. Ujišťujeme vás, že stopa vede do zločineckých rodin Bush/Clinton.



Mezitím obecne narustá konsensus, ze řecká krize brzy kulminuje, a masivní výběry eur z řeckých bank ukazují, že na úrovni ulice lidé vědí, řecký “default” (= platebni neschopnost) je nevyhnutelný. Nicméně, formální řecký “default” by začal dominový efekt, který by svrhnul Německo, Francii a zbytek eurozóny jeste před tím, nez by zasáhl nakonec Spojené státy. Z tohoto důvodu řecká vláda ví, že centrální banka EU, MMF a jejich šéfové z FEDu nebudou tlacit na pilu, ale místo toho si budou kupovat čas různými účetními triky. To je důvod, proč se řecký ministr hospodářství minulý týden v Moskvě, po schůzce s ruskými úředníky, dopustil duverne předpovědi o řecké dluhové krizi.




Přes všechno číselné mlžení s kouřem a zrcadly přicházejících ze Západních vlád, západní finanční systém (Federal Reserve Board) je zbankrotován a už v konkurzu. Korporátní dceřiná spolecnost FEDu, Korporace Spojených Státu Amerických v čele s "úřadujícím předsedou" Barackem Obamou nyní vydává falešné finanční údaje za nynejsi rok, která vytvarejí dojem, ze je vše v pořádku. V poslední době, například, jejich celkový dluh zůstal zmrazený od 16. března tohoto roku na 18.11 biliónech dolaru, coz je více než 100 dní.



Nadace Bileho Draka také přijala nové potvrzení, ze FED byl v bankrotu-konkurzu jiz mnohem déle, než to. Někteří starsí asijstí bankéři, kteří se setkali s Alanem Greenspanem (když byl šéfem Fedu), a s tehdejším americkým prezidentem Al Gorem, se ptali na Mandzuské zlato, které jim byl FED povinen vrátit, a Greenspan řekl, ze FED nemuze splatit zadne zlato, ktere jim dluži "protože oni žádné nemají". Greenspan také řekl, že Fed nemuze zaplatit miliardy dolarů v hotovosti protože "to by zbankrotovala vláda." Místo toho, bankéři polozili na stul sve "obchodní licence". Poté, co opustili budovy Federálních rezerv v New Yorku, šli do Starbucku na kávu. Zatímco byli na káve, jejich auto explodovalo. Okamžitě vzali metro na letiště, a chytili první dostupný let na Filipíny.



Pak šli navstivit hlavu Interpolu v Evropě. Šéf Interpolu je vzal s sebou, a ukazal jim zednáře z P2, kteří řídí Vatikán. P2 jim vysvětlili, že se ve Spojených státech stal státní převrat, který byl následován invazí do Iráku, “protože tak systém fungoval". Mysleli si, že se tito lidé úplně pomatli, az do pamatneho dne 11. 9. 2001.



Tito Asiaté mají stále své oprávněné nároky vůči FEDu a FEDu nebude dovoleno je tentokrát zase vybombardovat. Aktuální veřejné tváře FEDu a kabaly jsou loutkový prezident Obama a predsedkyne FEDu, Janet Yellen.



Vzhledem k tomu, že nemohou splatit peníze, které dluží Asiatum, budují Asiaté a jejich spojenci BRICS nyní pilně alternativní finanční systém. O čekává se, že nová banka BRICS otevře 7. července, a Asijská Infrastrukturní a Investiční Banka se pohybuje kupředu také rychlým tempem.



Tento krok je doprovázen velkou kybernetickou válkou. Hodně z toho, co je uváděno v korporátních médiích v podobě příběhů nebo dat bylo všechno ukradeno US Federalními zaměstnanci atd..



Nicméně, hojné neoficiální anekdotické důkazy ukazují, ze skutecna kyber-válka probíhá také mezi světovými finančními sítěmi. Starsí bankéř kabalou podporované Asijské rozvojové banky v Manile se obával o svuj bankovní účet v americkych dolarech v USA, a tak požádal o prevod penez, které mely být převedeny do jeho banky na Filipínách. Ve filipínské bance mu řekli, ze oni to nemoho udělat, protože kabalou řízený SWIFT - mezinárodní systém finančních transakcí - "nefunguje".



Tento spisovatel také zažil nějaké potíže, když se snažil zaplatit svůj účet VISA v bankomatu. Bylo mi řečeno, ze se musim obrátit na lidskeho zástupce. Šel jsem tedy do zpracovatelského kanceláře VISA, a prodavač dal svou kartu do jejich bankomatu. Ucet, který se objevil byl o dost větší než můj skutečný ucet, a úředník mi řekl, abych to ignorovat, a nestaral se o to, ale prostě zaplatil částku, která byla na mem papírovem účtu. Vysvětlila mi, že prave probehlo "prenastavení systému." Legrační zalezitost se také stala, když tento autor požádal o finanční údaje z Paypal - internetoveho platebniho a transakčního systému. Paypal mi poslal podrobné finanční údaje, které patří úplně jiné osobě. Když jsem se zeptal, proč mi poslali údaje o soukromé transakci uplne jiné osoby,  vysvětlili mi, že "byly systémové problémy".



To vše je neoficiální, ale skutečnost, že většina z více než 50 bankéřů, kteří v nedávné době náhle a tajemně zemřeli, byli IT odborníci ukazuje, že finanční kybernetická válka se stěhuje z kyberprostoru ven, do realného sveta.



Faktem je, západní finanční IT systém vytvořil stovky bilionů, ne-li kvadriliony, ci quintilliony nebo více v dolarech a eurech, které nemají žádný základ v realitě. A tak nakonec, analogová realita se chystá vyhrát, a to je důvod, proč aliance BRICS s jejich kontrolou komodit a výroby, výhrávají. Pentagon rovněž vyhrál proto, že ve skutečnosti ho řídí muži se zbraněmi, kteří jsou ochotni v případě potřeby bojovat.



Lidé, kteří se ztrácejí jsou chazarský dav. Skutečnost, že Bush/Clinton domácí otrok Barack Obama je pod tlakem uvolnit 28 stránek o Saúdské Arábii, které byly vypusteny (p.pr.: jak jinak nez formou klasifikace jako "statní tajemstviÍ":-) z oficiální zprávy o události pádu WTC-9/1, poukazuje na to, ze Saudove, jsou jen dalším kouskem padajiciho chazarského domina .



Podle Pentagonu poslal prave instalovaný saudský král Salman svého syna minulý týden do Ruska, aby nabídl Rusům úplnou kontrolu na světovém trhu s ropou výměnou za mezikontinentální balistické rakety a jaderné zbrane. On se vsak vrátil s prázdnýma rukama. Saúdové mají jaderné zbraně, které jim dali Izraelci, ale nemohou je střílet o moc dál dál, než Jemenu. Podle Pentagonu, bílých klobouku a jejich regionálních spojenců to znamená, že nelze použít jaderného vydírání, aby se zabránilo probíhajícímu volnému pádu tohoto ohavného režimu
Nacistický režim nainstalovaný Chazary na Ukrajině je také ve stavu šilenství , protože jejich patroni zjevně prohrávají bitvu o planetu Zemi. Podle Sputnik News (co je pravdepodobne kryti vyzvedne agentury), ukrajinský prezident Petro Poroshenko požádal ukrajinský Ústavní soud, aby rozhodl, že svržení svého předchůdce Viktora Janukovyče bylo neústavní.




Jinými slovy, klíčový účastník v nelegálního chazarského převratu proti jeho předchůdci, náhle kritizuje převrat. Nejlepší rada, kterou můžeme dát Poroshenkovi je, aby "prestal kourit" Rusum, a nasel si nejakou velmi hlubokou diru, kam se schova.



Ale je velmi nepravděpodobné, že by kdekoli na této planetě, nebo dokonce v tomto vesmíru existovalo místo, kam by se chazarstí satanisté jako Poroshenko mohli ještě schovat. Kolaps jejich celosvětového režimu dluhového otroctví se zrychluje, a jejich imunita před stíháním za masové vraždy se vypařuje stejnou rychlosti, jako jejich legrační peníze.

Britové, Svýcari, Němci, Francouzi a Vatikán již Chazary opustili a spojil se Spolecnosti Bileho Draka a aliancí BRICS.
Papež Frantisek nedávno potvrdil tuto změnu vydáním encykliky volání po téměř přesně tom, po cem Spolecnost Bileho Draka volá dlouho, masivní kampaň k ukončení chudoby a zastavení ničení životního prostředí. Jeho řeč o globálním oteplování, jenz byla součástí promluvy byla mimo realitu, ale  papežovo srdce je jasně na správném místě. Jednání mezi Vatikánem a Spolecnosti Bileh Draka probíhají přátelsky. Totéž platí o Britech, Francouzech a Němcích.


Změna režimu jiz také přichází do Japonska. Tam je hodně událostí, o kterých jeste nemůžeme v tuto chvíli hlásit , ale jasně loutkový režim má na kahánku. Poslední cásti domina, které spadnou bude Washington DC, Izrael a New York.

Nemáme rádi zadná konkrétní data o tom, kdy se tak stane, ale vidíme, že MMF odložila setkání o rozhodnoutí, jak postupovat bez pritomnosti Spojených Státu, až do září. Bereme na vědomí, že rok jubilea bylo předpovezeno Vatikánem, náboženskými ortodoxními Židy a mnohými dalšími na den 13. září, 2015. 13. září letos připadá na neděli, takže poslední obchodní den před tím bude 11. září. Pamatuj, pamatuj, 11. září. Také si ppripomínám krvavy  měsíc 28. září.





 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers