FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 10, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 09:06:2015


Staty G-7 jsou naprosto bezbranne a celi matematicke jistote bankrotu. 


09-06-2015

Vedouci cinitele sedmi nejrozvinutejsich zemi na svete G-7 jsou nyni na setkani v Nemecku, a pokousi se nejakym zpusobem vyhnout nevyhnutelnemu bankrotu. Lidri mluvi o Ukrajine, Recku, Cine, Strednim Vychodu a jinych zalezitostech, jakoby je jeste nejakym zpusobem meli pod kontrolou. Lidri musi pochopit, ze venku je neco, co se jmenuje REALITA, a je jedno, jak dlouho se budou pokouset se ji vyhybat, protoze jednou je stejne dobehne. Vec se ma tak, ze s vyjimkou Kanady, Japonska a Nemecka, udelali vsechny zeme G-7 a jejich zapadni spojenci za poslednich 40 let obrovsky dluh. A tim nejvetsim slonem v mistnosti, o kterem nikdo nemluvi je Korporace Spojenych Statu Americkych.

Zbytek sveta se kolektivne rozhodl zastavit financovani tech zapadnich vlad, ktere nezastavi neustale vyvolavani valek a kradeze zdroju na teto planete. Je to dano tim, ze zbytek sveta kontroluje vetsinovou cast realnych financi (penize spojene s fyzickymi objekty), ktere zase kontroluji dalsi skrytou realitu. Chleba se jist muze, ale nemuzou se jist tzv. financni derivaty, ale ani dolarove papirky. Muzes smenovat realne veci jako jsou auta nebo olej za ryzi nebo mouku, ale jestli ztratis duveru, nikdo nebude smenovat tve dluzni upisy za realne veci. Zeme G-7, zvlaste pak Korporace Spojenych Statu dosahli toho, ze oddalily nevyhnutne tak, ze zfalsovali ekonomicka data, vytvorili falesne fondy na podplaceni v danovych rajich, a financni derivaty, ktere maji teoreticky astronomicke hodnoty.


Nicmene zadne nuly, ktere se vlozi do cisel na bankovnivh uctech neprinesou zadnou zmenu, protoze stejne nemaji zadny vztah k realnemu svetu.

Cinane uz zacali trvat na platbach ve zlate, ktere existuje realne. Korporatni americka vlada zadluzila sve rodinne dedictvi, pujcovala si penize od pratel, kradla je a lhala az doposud, aby tak dosahla na dalsi davku dluhu., jako by to byl nejaky bohaty zavisly fetak, ktery prochazi tezkymi casy. Ukradli irackou ropu, zlato z Afriky, japonske uspory, a jakoukoliv vec, na kterou vlozili sve ruce. Nicmene, HDP US uz spadlo na nejakych 21,4% od 2011, a to dela naprosto nemozne vratit jakymkoliv zpusobem snehovou kouli sveho dluhu. Jasna odpoved je – vyhlasit bankrot.

Problemem je take to, ze je jen malo zivych osob, ktere by si pamatovaly, ze nejaka evropska zeme vyhlasila bankrot. Zadna anglosaska zeme nevyhlasila bankrot behem poslednich tisice let, a proto jsou americane daleko mene familiarni s timto terminem a tim, co to v realu znamena.

Pro nektere z nas, kdo jsme byli primi svedkove takovych veci jako kolaps japonske bubliny ci bankrot Argentiny, je pohled do budoucnosti ponekud jednodussi.

Srovname si tedy vsechny tyto evropske priklady s tim, co se deje v zemich G-7 prave nyni, a nakonec se pokusime predpovedet nejake budouci deje.

V pripade Japonska ta bublina vyrostla v letech 1990 – 1992. Japonska vlada vedela uz v roce 1992, ze zadluzenost byla 200 miliard yenu (neco kolem 2 mld. dolaru. Nicmene, verejne se uznalo pouze kolem 4 mld. yenu. Firma A predala svuj dluh firme B, ktera ho zase predala firme C, kazda z nich z rozdilnym zuctovacim obdobim. Bylo to, jako kdyz nekdo plati kartou American Express svuj dluh na karte Visa, a potom Visa pouzije na zaplaceni dluhu u Master Card, a pak konecne MasterCard, zase pouzije na zaplaceni dluhu u American Express. Timto podvodem se jen koupi cas. Nakonec ty nejhorsi z firem uz nemohly skryvat svuj bankrot. Pamatuji se na Kichinosuke Sasaki, presidenta firmy Togensha, jedne firmy na konci 90. tych let. Byl to vlastne nejchudsi clovek na svete s majeteckem ne mensim nez 900 miliard yenu (priblizne 90 miliard dolaru). Chodival v hedvabnem obleku, ktery musel stat desitky tisic dolaru, kdyz ho puvodne koupil, ale uz kdyz jsem ho navstivil, tak byl hodne vycerpany a v dost spatnem stavu. Rekl mi, ze bankeri ho udrzovali napul ziveho s mizernou podporou. Bankeri ho nenechali vyhlasit bankrot, protoze by to zpusobilo dominovy efekt, ktery by vedl k neodvratnemu bankrotu velkych japonskych bank.

V pripade Evropy hraje Recko roli stejnou jako Togensha v Japonsku. Jestlize se Recku dovoli vyhlasit statni bankrot, velke evropske banky by pak musely deklarovat recky dluh jako “nezaplaceny” (default), a tak by byly nuceny uznat, ze ony jsou vlastne take v dluhu. Neni to vubec nic divneho, ze reditele skupin jako je Deutsche Bank to jednoduse odmitaji. Nikdo nechce byt kapitanem na lodi, ktera se potapi.

Nicmene to, co japonska zkusenost s takovou financni bublinou vyjasnila, je ze, jakmile se neustale odklada to, co se na neodkladne udelat, jenom se zvysuje tryzneni a bolest. Rekove to uz vi, a tak se citi zavazani hrat roli pana Sasakiho a byt zdimani ze vseho co maji, jenom proto, aby bankeri mohli simulovat, ze je vsechno v pohode. Faktem ovsem zustava, ze recke prijmy spadly za posdlednich 5 let o 40%, a to jenom proto, aby bankeri mohli predstirat svou solventnost. A to se jednoduse bude jen zhorsovat az do okamziku, kdy Recko vyhlasi bankrot.

Je daleko lepsi a vyhodnejsi vyhlasit bankrot, nez zustavat uveznen v retezech nesplatitelneho dluhu.

Bankrot nemusi byt vubec nic spatneho. To nejdulezitejsi, co by meli lide pochopit, ze financni sfera je neco jako sfera duchovni nebo psychologicka. Jestlize Recko pujde do bankrotu, tak lide, budovy, fabriky, sady a domy na plazi ..atd., se nikam neztrati. To, co se opravdu zmeni je, ze lide jen znovu rozhodnou, co se bude dit s temito aktivy v realnem svete.

Na pripadu Argentiny, stejne tak, jako v pripade Islandu, bylo vyhlaseni bankrotu jednim velkym skokem, po kterem ale bezprostredne nasledovalo zvyseni zivotni urovne. A hlavne se tak vysvobodily vsechny osoby, ktere byly spoutany ve sparech bankovnivh parazitu.

Predpoklada se, ze jakmile Recko vyhlasi bankrot, taktez to udelaji vsechny zeme, ktere maji euro.

Angela Merkel byla ted na cestach po Cine a Japonsku, kde zadala nejake penize, ale vratila se z prazdnyma rukama.

Tak, jako neni zadne tak obrovske mnozstvi jinych penez, ktere by podlozily euro, ktere nyni podkladaji Nemci, vypada to jednoduse tak, ze take Nemecko bude drive nebo pozdeji v insolvenci.

Konecnym vysledkem bude tedy navrat k nemecke marce, recke drachme a jinym menam, ktere jsou propojeny s temito historickymi kulturami.

A ted tady mame neco na co bychom se meli podivat. Budova Parlamentu Evropske Unie byla konstruovana zamerne jako velka Babylonska Vez. Muzeme videt srovnani na tomto odkazu:

Nakonec se vsak Babylonska Vez zritila , a vsechny ruzne narody si svou vlastni cestou. Nova Babylonska Vez (v Bruselu) se dokoncila r. 1999. Otazkou vsak zustava, zda planovaci vedeli predem, ze projekt Evropske Unie je urceny ke stejnemu osudu, jako slavna Babylonska Vez?

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers